На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 261
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Току що минахме границите на М. Търново! Сутринта за 10 Мин и сега за толкова и от двете страни. Е Лозенград снощи е валяло много, днес не Валя, но имаше вятър. От Мигрос си взехме Лабне на Ичим, айран, подправки, лимонада на Улуда. От Бизим - олио "Бизим", пудинг Шоколад с марка Бизим, брашно на Беслер. След това в Уайкики имаше ново зареждане, взех си шал за 50лири, от Уста Елер баклава за 50т.л.килограм, ядохме Кюнефе, пихме турско кафе, тавук дьонер. От БИМ взехме сирене ДОСТ, напрвихме си чудесна разходка! Желая ви приятна и топла вечер!

Кажи, моля те къде в Лозенград хапнахте кюнефе, може и локация да пуснеш. Благодаря ти предварително!

# 466
  • у нас
Обявено е и бедствено положение

https://m.flagman.bg/article/174807

# 467
Здравейте, току що родителите ми бяха у нас, днес бяха в Одрин на еднодневна екскурзия с микробус.Завърнаха се живи и здрави, честно казано аз очаквах да са по притеснени, но те просто не "знаеха" какво аз "знам" за Одрин от днес.Минали са границата много бързо, пазарували са си цял ден и около 16 и нещо ми се обадиха, че са в Бг. Показах им снимките от Новините и Фейсбук, гледаха и не вярваха на очите си, че по това време са били на същото място. Кое е истина и кое сензация не знам, но аз видях с очите си хора които трябваше днес да са преживели този "ужас"

# 468
  • у нас
Даваха и по новините за Одрин сега. Сензация не виждам да има, трагично е. Външно м-во са пуснали предупреждение да не се пътува натам.
По принцип по ниските части и около реките е кошмарно. Преливащи реки, отнесен мост, заляти магазини, вода до тавана на колите и тн. Тонтонева, радвай се, че не са видяли това.

Навяват ме мисли, че борсите са в ниското и сигурно и там има наводнени помещения. И дали няма да се вдигнат цените след това? Но важното е да се стабилизира положението по-бързо.

# 469
И да се вдигнат цените на борсите - това ли е последното място за пазаруване....и ще има ли хора, които да пазаруват от тях на високи цени ?!  Борсите на мен не са ми грижа. Жал ми е за обикновените хора, дето са наводнени. Търговци не ожалвам.

# 470
  • гр. Бургас
Скрит текст:
Току що минахме границите на М. Търново! Сутринта за 10 Мин и сега за толкова и от двете страни. Е Лозенград снощи е валяло много, днес не Валя, но имаше вятър. От Мигрос си взехме Лабне на Ичим, айран, подправки, лимонада на Улуда. От Бизим - олио "Бизим", пудинг Шоколад с марка Бизим, брашно на Беслер. След това в Уайкики имаше ново зареждане, взех си шал за 50лири, от Уста Елер баклава за 50т.л.килограм, ядохме Кюнефе, пихме турско кафе, тавук дьонер. От БИМ взехме сирене ДОСТ, напрвихме си чудесна разходка! Желая ви приятна и топла вечер!

Кажи, моля те къде в Лозенград хапнахте кюнефе, може и локация да пуснеш. Благодаря ти предварително!

# 471
  • гр. Бургас
На самото кафене пише на турски Кюнефе. Магазин Онур е малко по - надолу в ляво. Ние тръгнахме по улицата, която минава в ляво на старата джамия в центъра на Лозенград, по същата улица е магазин БИМ, по - нагоре има пилета на Грил, следва Уста Елер с хубавата баклава и на същият тротоар, пада се на ъгъл е кафенето. Има много вкусни неща. Ядохме баклава, кадаиф, пихме турско кафе и фреш.  В събота пак ще ходим, незнам как да пусна локация

# 472
  • гр. Бургас
Може да си поръчате и за в къщи!

# 473
  • до едно тепе
Ммммм това само топката сладолед му липсва.

# 474
# 475
  • гр. Бургас
Ммммм това само топката сладолед му липсва.    И без сладоледа беше страхотно! Топи се като го хапнеш! Нямахме търпение да си го хапнем, пак ще отидем в събота и тогава ще пусна целия адрес!

# 476
Може ли някой да ми каже дали хотел Марги е във високата или ниската част на града.Имаме планувано екскурзия в одрин за уикенда.Заради наводненията се притесняваме малко.

# 477
Някой има ли информация дали утре ще има пазар в Одрин?

# 478
Здравейте! Относно наводненията за които тръбят по телевизията, мога да кажа, че вчера бяхме в Одрин и наводнение не видяхме. Нито на центъра, нито на борсите нито на главния булевард Ататюрк. Към 19 часа като си тръгвахме валеше сняг и духаше силен вятър. Но наводнение нямаше. Може би в някои крайни квартали, които са по-ниско, да е имало проблем. Но на центъра, борсите и до Ераста проблем няма!

# 479
  • Пловдив
Някой има ли информация дали утре ще има пазар в Одрин?

Инфо от преди 1 час

"Здравейте на всички в групата! Токущо се връщаме от Одрин.Всичко е спокойно, няма наводнения. Магазините работят освен Кипа,защото го почистват и обезводняваха.Това е единственото място от където няма да пазарувате! Петъчният пазар започнаха да го зареждат.Всичко и всички работят.Облечете се топло,защото днес има вятър и е студеничко.Не си позволявайте да купувате забранените стоки,за да нямате проблеми! На всички на добър път,всеки за каквото е тръгнал да го намери и да се чувства удовлетворен!"

Общи условия

Активация на акаунт