На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 242
  • 745
  •   2
Отговори
# 480
  • гр. Бургас
Някой може ли да ми каже, дали ще имам проблеми на границата утре, защото в сряда бях в Турция, а утре дъщеря ми иска да отида с нея с колата? Защото преди ден бях, та сега да няма проблем. Ще бъда много благодарна, ако някой ми каже!!!

# 481
Роси, едва ли някой би могъл да ти отговори с точност. Но ако аз съм митничаря- просто ще те загледам малко повече. Ако ми се сториш подозрителна, може и на скенет да кача колата, да ви претърся щателно багажа. Но пак казвам: ТОВА Е САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, може и нищо от това да не се случи. Просто имай едно на ум.  Ако решиш - лек път и успешен пазар! Blush

# 482
  • гр. Бургас
Роси, едва ли някой би могъл да ти отговори с точност. Но ако аз съм митничаря- просто ще те загледам малко повече. Ако ми се сториш подозрителна, може и на скенет да кача колата, да ви претърся щателно багажа. Но пак казвам: ТОВА Е САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, може и нищо от това да не се случи. Просто имай едно на ум.  Ако решиш - лек път и успешен пазар! Blush
Благодаря за отговора!
 Е аз отивам заради дъщеря ми, няма какво да купувам, че в сряда бях там. Друг път не съм го правила, но и да минем през скенер, няма какво да крием!

# 483
  • гр. Бургас
За по - сигурно питах и ми казаха, че няма никакъв проблем, може и по два пъти на ден да ходим. Така, че и ако на други им се налага да пътуват, да знаят.

# 484
Здравейте.В събота ще ходя за първи път в Одрин.Изчетох много информация,само не ми стана ясно дали се плаща магисъралата до одрин.И ако да,къде по-точно и колко.Благодаря ви Simple Smile

# 485
Някой може ли да ми каже, дали ще имам проблеми на границата утре, защото в сряда бях в Турция, а утре дъщеря ми иска да отида с нея с колата? Защото преди ден бях, та сега да няма проблем. Ще бъда много благодарна, ако някой ми каже!!!

KOMŞU YOK PROBLEM.. Simple Smile

# 486
Здравейте.В събота ще ходя за първи път в Одрин.Изчетох много информация,само не ми стана ясно дали се плаща магисъралата до одрин.И ако да,къде по-точно и колко.Благодаря ви Simple Smile
Първа страница от темата - задължително четиво Simple Smile - нека уважим старанието на момичетата. Краткия отговор е няма магистрала до Одрин и не се плаща нищо.

# 487
Магистралите в Турция са платени. Включителни и тази до Одрин (Лозенград- Одрин). Лично съм минавала по него. Ние нямахме стикер и сега дължим глоба.https://www.google.bg/maps/dir/%D0%9B%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0 … 6771297!3e0?hl=bg
По сущия маршрут има и път  Д020 , който е безплатен.
https://www.google.bg/maps/dir/%D0%9B%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0 … 6771297!3e0?hl=bg
Дано съм ти била полезна!

# 488
  • гр. Бургас
Тешекюр Едериз комшу BsrnX,  исках да знам, за да не ме върнат от бг границата. Този път нищо няма да купувам, просто дъщеря ми да не е сама!

# 489
  • Русе
Ако минеш през Капитан Андреево или Лесово - няма магистрала. През Малко Търново имаш вариант и с магистрала и без магистрала.

# 490
  • Бургас / UK

От България като се влезе в Турция,до Одрин и Лозенград ,пътищата са безплатни.

Вики,магистралата за която пишеш за М.Търново,е чак след Лозенград . Между границата и Лозенград ,няма платен път.

# 491
Няма нужда да се кара 30 км от Лозенград до Карамесутлу, почти до Бабаески, за да се качите на магистралата за Одрин. Директният път не е лош, а в момента се и разширява и става еднопосочен.

# 492
Тешекюр Едериз комшу BsrnX,  исках да знам, за да не ме върнат от бг границата. Този път нищо няма да купувам, просто дъщеря ми да не е сама!

няма да имаш никакви проблеми
4овека който проверява багажа не ти гледа паспорта
а и 4овека който гледа паспорта не е до оня дето те проверява
не се претеснявай няма никой да  пита 4овек койко веднъж през животаси да минава в Туркие 2 пати за 3-4 дена..

# 493
Здравейте отново, много се извинявам че пак се натрапвам с моето питане за хавлии и халати за баня, никой ли не си е купувал скоро, никой ли не може да ми даде съвет къде е по добре да търся в мола, на пазара или някъде другаде, къде са хубави и къде са изгодни сравнение с нашите цени, ще съм ви много благодарна ако някой сподели мнението си с мен

# 494
Здравейте отново, много се извинявам че пак се натрапвам с моето питане за хавлии и халати за баня, никой ли не си е купувал скоро, никой ли не може да ми даде съвет къде е по добре да търся в мола, на пазара или някъде другаде, къде са хубави и къде са изгодни сравнение с нашите цени, ще съм ви много благодарна ако някой сподели мнението си с мен

Özdilek, Karaca, English Home

За цени вижте уеб сайтовете им

Общи условия

Активация на акаунт