На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 236
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
esito77, в Ераста има магазин на Karaca, имаше прекрасни хавлии и халати. Не съм сравнявала цени, имаше промоции, комплекти...

Този път нищо няма да купувам, просто дъщеря ми да не е сама!

Сигурна ли си:)

# 496
  • гр. Бургас
Здравейте отново, много се извинявам че пак се натрапвам с моето питане за хавлии и халати за баня, никой ли не си е купувал скоро, никой ли не може да ми даде съвет къде е по добре да търся в мола, на пазара или някъде другаде, къде са хубави и къде са изгодни сравнение с нашите цени, ще съм ви много благодарна ако някой сподели мнението си с мен
Миналата събота от синия пазар в Одрин братовчедка ми е купила два халата за баня, в Бг лева са по 27лв.единия.

# 497
  • до едно тепе
Здравейте отново, много се извинявам че пак се натрапвам с моето питане за хавлии и халати за баня, никой ли не си е купувал скоро, никой ли не може да ми даде съвет къде е по добре да търся в мола, на пазара или някъде другаде, къде са хубави и къде са изгодни сравнение с нашите цени, ще съм ви много благодарна ако някой сподели мнението си с мен
Колежката си взеха от Карача Хоум в Ераста комплект от 2 халата, 2 големи хавлии и 2 с размер 50-70 см мисля бяха за към 75лв. Толкова им излязоха на 0,28лв за лира. бяха на някаква промоция. Каза че много им харесват-мекички и попиват хубаво, но са без качулки. А те по принцип са капризни хора и трудно си дават парите за нещо. Та вижте в сайта им какво предлагат намалено в момента.

# 498
Karaca home - там ги видях намалени тези комплекти от 1 дамски и 1 мъжки халати, 4 кърпи с бродерия. Съвсем идентичен комплект си купих от емаг на турската марка Cotton box  в хубава кутия за 74 лв.при едно намаление + още 1 код за намаление на текстил. Дамският халат е М. Мъжкият е L. На Карача бяха същите размери. Меки са, леки и приятни, без качулка. Бродериите са само на кърпите и са добре направени.

# 499
Забелязали ли сте дали работят само дежурните аптеки в неделя? Видях на търсачката кои аптеки са за утре, но не съм убедена , че ще ги открия. Мислех си дали поради повишено търсене, работят и другите аптеки. За Одрин става въпрос

# 500
  • у нас
В неделя работят само дежурните аптеки.

# 501
  • до едно тепе
2 пъти ходих в неделя и работеха само дежурните аптеки. В събота работят всичките на центъра.

# 502
  • гр. Бургас
Добро утро! Вчера сутринта Странджа планина ни посрещна със сняг. Много бързо минахме през границата, никакъв проблем, че съм била преди два дни. В турската част на планината имаше много повече сняг, но пътя чист. Във ф-ката за обувки Dona има голям избор за мъже. Защото нищо не пазарих, че 1000 т.л. "хвръкнаха", повечето за коледни подаръци. От Де Факто в Лозенград си взех чанта за - 60т.л., прежда от магазинчето до банята. Времето не беше лошо. За Кюнефе нямаше време, но хапнахме сутлаш, пихме кафе. Не ходихме на съботният пазар, не обичам да ходя по принцип. На връщане пак не чакахме на границата. Митничарите добре си вършат работата, проверяват щателни, не носехме млечни и месни продукти. На пътуващите лек път!

# 503
  • Пловдив
Привет момичета! Има ли големи и добри магазни за мебели? Приятелка е наводомка и предлага да отидем, но дали има смисъл ще кажете вие❤

# 504
  • Пловдив
В Одрин има чудесни магазини за мебели, но не са много големи. Simple Smile

# 505
  • Пловдив
Ооо, супер! Тъкмо и разходка ще си направим. Бихте ли ни насочили с няколко имена?😊

# 506
  • Varna
Ехооо, гледахте ли предаването Ловци на храна?
Даваха Одрин Wink Че и моята явка там снимали Laughing
Така ми стана хубаво на душичката. Все едно бях там и джитках по сокаците. Simple Smile

# 507
  • Пловдив
Дааа, огладнях😎

# 508
  • Varna
 Laughing А, баш!

# 509
  • Най-красивата страна
Първо чух от приятел,че има много фалшиви и некачествени стоки на пазара в Одрин.Не обърнах много внимание.
Вчера прочетох това
https://petel.bg/Predi-da-se-yurnete-da-pazaruvate-kato-obezumel … te-redove__293550
Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт