На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
    Mисля , а и го казвам от месеци, че има спекулации и на пазара, и в магазини, и в аптеки_ уж фиксирани цени на медикаменти - да, ама не.
Има хора , които на сляпо се хвърлят да пазаруват или пък купуват най-евтиното и естествено - търговци, които спекулират и мамят точно този тип купувачи... Написаното в статията съм го установила отдавна , даже съм споделяла къде, кога, как са се опитали да ме пързулнат по пързалката. Даже в Лалели в една аптека.

# 511
  • Най-красивата страна
Най-много се притеснявам ,когато става въпрос за храни и лекарства.

# 512
  • Бургас
Привет момичета! Има ли големи и добри магазни за мебели? Приятелка е наводомка и предлага да отидем, но дали има смисъл ще кажете вие❤

На улицата, по която се идва от ГКПП Лесово към центъра - голямата джамия ти се пада отдясно - има много магазини за мебели.

# 513
  • Бургас
То не е далече от акъла, че много евтино не е на хубаво. Няма как една стока, приготвена с качествена суровина, да се продава за жълти стотинки. Чудя се как още някой ходи по тези борси. Че и автобусите на агенциите водят хората там да си дават парите за боклуците, които продават. Ходила съм само 2 пъти на борсите. Всичко, което го продават там, го има и в супермаркетите.....често и на по-ниска цена. За баклавата същата работа- как ще купиш истинска баклава с шам фастък за по 30-40 лири. То всичко е въпрос на проста сметка.

Днес и аз гледах предаването с Андре Такев. Само не се ориентирах къде е това заведение с пържения дроб. Даже и името му забравих как беше.

# 514
  • Varna
За баклавата съм писала още преди години и не сме спряли да пишем и до сега.
За борсите също сме писали които не сме доволни. За зехтина същото.
Други хора пък напоследък не са доволни от дрехите на дадени фирми.

Вече кой какво ще си купува, на каква цена си е негова работа.
Басаран, също човека предупреждава и трябва да се вслушваме в
неговите съвети.

Веднъж съм се прецаквала за тези пет години в които посещавам
Одрин с прах и омекотител от борсите. Хем си пазарувах от нормални
магазини, ама хайде да си купя от там, че много хвалба, много нещо.
Ами, не повторих повече.

Но ако браТчедите започнат яко да шикалкавят, вярно, ще си загубят
златните кокошки.

# 515
# 516
  • Бургас
Това някъде около главната им улица ли е? Прилича ми на пресечка на главната

# 517
Първо чух от приятел,че има много фалшиви и некачествени стоки на пазара в Одрин.Не обърнах много внимание.
Вчера прочетох това
https://petel.bg/Predi-da-se-yurnete-da-pazaruvate-kato-obezumel … te-redove__293550
Вие какво мислите?

Е Добро Утро..!

# 518
Здравейте, аз не знам дали тук е удобно да попитам, но съм си харесала яке с естествен пух, ще прикача снимка на подобно, виждали ли сте в Турция такива качествени и какви цени вървят, за да знам има ли смисъл да бия път до там?

# 519
  • у нас
Красимира Костадинова, няма да намериш такова там, но при китайците го има около 250-400 лв е.

# 520
  • Стара Загора
Привет момичета! Има ли големи и добри магазни за мебели? Приятелка е наводомка и предлага да отидем, но дали има смисъл ще кажете вие❤

След КИПА (Мигрос) посока Тракийският Университет има мебелни магазини. Срещу тях през булеварда са магазин до магазин за мебели.
Имайте предвид, че всичко е с поръчка. (поне тези, в които влязохме ние)

# 521
Добро утро, момичета! Снощи с компанията решихме да идем януари в Одрин. Може ли да споделите дали ще има някакви намаления в моловете? Според мъжете и на петъчната пазар и в моловете ще има. Може ли да споделите вашето мнение? Благодаря Simple Smile

# 522
  • там където има винаги вятър
Сигурно от 3 месеца следя темата  Rolling Eyes Такъв мерак имах за тоя Одрин, че си извадихме задгранични паспорти с ММ и дори лири съм купила. Записах се за 14 декември с ТА, но нещо ентусиазма ми секна   Sad За една баклава и ядки в тоя студ не ми се пътува - ще видим следващата година  Embarassed

Не е по темата, за което се извинявам  Praynig Някой беше споменал/не съм сигурна, че беше и в тая тема/, че ще ходи на коледен базар в Букурещ  newsm78 Вчера бяхме там и ще се радвам, ако мога да помогна с информация  Peace може и на лични  Wink
Още веднъж  Praynig

# 523
Здравейте,
чета ви от скоро защото в средата на декември ще ходия с ТА до Одрин/ за първи път ще ми е/.Програмата освен някой от забележителностите е посещение на борсите и Margi Outlet.В последно време споделяте ,че на борсите има ментета, та молбата ми е да ми кажете от къде да пазарувам.Искам да си взема прапарати, ядки, някой хранителни продукти.

# 524
  • Varna
Здравейте,
чета ви от скоро защото в средата на декември ще ходия с ТА до Одрин/ за първи път ще ми е/.Програмата освен някой от забележителностите е посещение на борсите и Margi Outlet.В последно време споделяте ,че на борсите има ментета, та молбата ми е да ми кажете от къде да пазарувам.Искам да си взема прапарати, ядки, някой хранителни продукти.

От нормалните им магазини. Като Кипа-Мигрос , Бизим. Аз, пазарувам и от малки
магазинчета.
Това много пъти сме го писали тука във темата.
Дори когато лирата не беше толкова надолу съм пазарувала неща които в малки и големи
магазини имат намаления. Хората си ги правят регулярно.

Момичетата, ще допълнят и за имената на други магазини.

Общи условия

Активация на акаунт