На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 246
  • 745
  •   2
Отговори
# 525
Малко неточно зададох въпроса си.Тъй, като съм много неорентира по принцип и когато съм на непозната място мога и да се загубя Smile  ,от посочените места къде е по добре да пазарувам?Надявам се ,че не ви досаждам.

# 526
Има ли откъде да видя онлайн килими, които купувате на изгодни цени?

# 527
  • Varna
Малко неточно зададох въпроса си.Тъй, като съм много неорентира по принцип и когато съм на непозната място мога и да се загубя Smile  ,от посочените места къде е по добре да пазарувам?Надявам се ,че не ви досаждам.

Написала съм от къде може да пазарувате.
Ако не Ви представлява затруднение, моля, прочетете на първа страница информация за магазините
от които пазаруваме.  Мисля, че ще Ви ориентира. Момичетата които правят темата, правят всичко
възможно за да улеснят новите потребители.  bouquet
И не, на мене специално не ми досаждате Simple Smile

# 528

Написала съм от къде може да пазарувате.
Ако не Ви представлява затруднение, моля, прочетете на първа страница информация за магазините
от които пазаруваме.  Мисля, че ще Ви ориентира. Момичетата които правят темата, правят всичко
възможно за да улеснят новите потребители.  bouquet
И не, на мене специално не ми досаждате Simple Smile
Благодаря

# 529
  • на морето
Предложете ми нещо за стягане на венците и за кървене, но не паста за зъби, а нещо за жабурене. Нещо като нашия сандрин и цена ако знаете?

# 530
  • Разград
Някой купувал ли е коледни шоколади и други подобни за деца?
В петък, отново, отиваме на пазар и ми се иска да взема за няколко дечица различни лакомства от нашите. Ако някой е вземал, ще съм благодарна на мнение - кое е добро и качествено?
Аз си пазарувам само от веригите магазини и следя брошурите, но досега не съм обръщала внимание дали имат нещо от типа на Милка и Линд. Държа да са хубави, обаче. Затова и задавам въпроса си, защото искам мнение на пробвали и доволни, евентуално.
Този път, смятаме да спим в Одрин, но да си пазаруваме основно от Чорлу, защото съботната лудница в Одрин няма да я понеса, отново.

# 531
  • Varna
dodi,
Ползвала ли си Eludril?  Купувам го от България.
Скрит текст:
Мъжът ми беше яко закъсал с венците преди време и нашият зъболекар му го беше препоръчал.  Оправи се и редовно го ползва, а аз пък профилактично. Много сме доволни. За съжаление не мога да ти кажа за нещо подобно купувано от Турция, защото сме много доволни от Елодрил-а. и не сме търсили в Одрин или някъде другаде в Турция.

# 532
  • на третия етаж
Привет, дами.
Синът ми ще празнува Нова година в Одрин и се интересува дали има отворени магазини на 2 януари. Имате ли идея за работното време по празниците?

# 533
Ехооо, гледахте ли предаването Ловци на храна?
Даваха Одрин Wink Че и моята явка там снимали Laughing
Така ми стана хубаво на душичката. Все едно бях там и джитках по сокаците. Simple Smile
И аз така, много приятно ми стана понеже наскоро бяхме там. Ама не опитахме тава джигер, ядохме агнешко. Simple Smile

# 534
Привет, дами.
Синът ми ще празнува Нова година в Одрин и се интересува дали има отворени магазини на 2 януари. Имате ли идея за работното време по празниците?

Komşu yok problem Simple Smile

# 535
  • на морето
dodi,
Ползвала ли си Eludril?  Купувам го от България.
Скрит текст:
Мъжът ми беше яко закъсал с венците преди време и нашият зъболекар му го беше препоръчал.  Оправи се и редовно го ползва, а аз пък профилактично. Много сме доволни. За съжаление не мога да ти кажа за нещо подобно купувано от Турция, защото сме много доволни от Елодрил-а. и не сме търсили в Одрин или някъде другаде в Турция.
Благодаря, ще го пробвам. Но сега в четвъртък ще ходя в Истанбул и ако някой е купил нещо подобно да го пробвам и него.
Аз също мисля да накупя шоколади и сладки за Коледа.

# 536
И на 1 януари си има отворени магазини.

# 537
  • Стара Загора
Подкрепям за Елудрила - много е добра водата! Пародиум гела също. Тази вечер пак коментирахме със стоматолога ми, че съм с доста проблемни и вечно възпалени венци, каза че гела на Pierre Fabre Elugel има същото активно вещество и ще ми свърши работа.

Относно лакомствата - аз взех на Nestle различни, каквито го няма от тук. Не са детски специално, но са хубави. Купих 2 черни - един в зелена опаковка 65 % какао и един 55 % битер, страхотни за моя вкус! Вафлата с тъмен шоколад също. L'atelier са скъпи (12 лири намаление), но предполагам ще си заслужават - все още не съм ги опитала обаче. Да уточня, че аз не търся евтино, а хубаво. Като ще ям 2 пъти в месеца, то да си струва прегрешението. Simple Smile

С боровинките и бадема не го видях - от другите 2 купих. Както и този с портокалови корички.

Скрит текст:

И от този белгийския на Godiva си взех един, че обожавам мус и лешници. Bowtie

Скрит текст:

Оххх, как се изкушавам да отворя един, но съм си дала зор да смъкна още 3 кг до края на месеца. Sad

Скрит текст:

Иначе ми харесаха на Ulker кексчетата с банан (O'lala), както и суфлетата. Доближават се до домашно приготвени. Този шоколад с шам фъстък също ми хареса доста. Има много ядки и не премалява.

# 538
  • Varna
Ивче,
Спри сА малко душа, съжали мЪ Laughing
ТеЗ вкусотии дет ги изпляска посред нощите, ще ме оставят будна цяла нощ Laughing

Последният шИкалад който си сложила ми е любим. От години си го купувам.
Също не търсим евтино, а вкусно и не сме бъркали. Но последният път случайно купихме лимонови
кексчета, пълни с лимонов крем. Лира струваха тогава. Дори мъжът ми който не обича сладко ги нагъна,
че едва остана нещо и за мен. Съжалявам, че не снимах как изглежда. Евтино, но пък беше вкусно.

Скрит текст:
Незнам дали ползваш паста за зъби Лакалут. Но тази паста и Елудрила, спасиха на БатЮ, венците.

# 539
  • Стара Загора
Питаш ли мА мен как ми текат лигите, м? Риба тон с краставици и авокадо ядох. Не че не беше вкусно, ама друго си е нещо сладко на душичката. Дет вика колежката, лягам че да не ошушкам хладилника. Nerd

И аз съм взимала някакви кексчета с пълнеж преди, хубави са били. С банан и малко шоколад отгоре. Ама на Eti ли бяха, не помня вече. Малко снимки от последния пазар на сладостите:

Скрит текст:

Laviva не ме впечатли, сух мус от крем и шоколад, не е лошо, но за мен не си струва да чийтвам с него.

С две ръце обаче препоръчвам на Rittersport какаовия мус, както и с целите лешници. Милка също имат Мус, който ми хвалят отдавна, но все не стигам до него. В Била продават едни гръцки на Ion Break - те са страхотни за цената си, обаче по-сладки и не са хелти откъм състав хич. Но Ритера го омитам за минута, като невидяла.

Скрит текст:

Скрит текст:
На Roshen с целите бадеми е хубав и той. Но вече рядко си позволявам, посягам към черния Нестле Трюфел.... ммм божествен е. Simple Smile

Лакалут сега имам една в банята, някаква Сенситив, но не е уау. Леко ми сладни, а не обичам този вкус особено. Зъболекаря ми даде мостри на няколко, една от които Paradontax и наистина почиства мнооого добре. Дъха е леденосвеж след нея. Обаче от всичко за венците, най-стягаща за мен е Bilka Paradont Active. Не знам колко опаковки съм изхабила. Доволна съм и от Сенсодин. Колкото пасти, четки и води за усти са ми минали през ръцете, толкова шоколади не съм изяла през годините. Simple Smile)) Сега натискам за брекети, че имам нужда...

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 22:19 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт