На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Разград
Благодаря, Ивче!
Точно за такъв пост се молех. Сега си правя снимки и после вземам за децата за Коледа. Така ще направя торбички с по-различни и вкусни шоколади, а и с такива, които няма при нас.
Супер сте!

# 541
  • Берлин
За коледни торбички съм вземала от тези. Най-любим ми е с грозде вариантът

И тези също са готини

Има едни тънки дълги шоколади зелен и червен. Не ги намирам,май Ивчето беше постнала някогс

# 542
  • до едно тепе
Лакалута,за да свърши работа с венците трябва да е актив. Веднъж направих грешката да го сменя с някакъв друг Лакалут и за 3 дена така се скофтиха нещата,че ми кървяха венците месец и повече. За мен незаменима си ми е електрическата четка. Откак съм с нея венците ми са ОК.
Онези шоколадчета с шам фъстъка със зелената опаковка и вкъщи се одобриха. Един недостатък имат обаче- лапам цял наведнъж, а това хич не ми е хубаво за талията.
Ееех как ми се ходи пак. Амааа няма да е скоро. Мъжо не ще. А бих се разходила някой делничен ден. Ей така да се пошляем просто.
Да ви кажа за експеримента ми с бозата. Оставих до последния ден на срока на годност и не се промени хич вкуса. Идеята беше да видим дали ще стане резлива, нооо не. Мъжо категорично отсече,че няма да се купува повече.

# 543
  • Бургас
Долни гадове мръсни 😁. Аз ся кво ли да кажа като имам няколко шоколада в къщи и ми е забранено да ги ям, че съм с прясно извадена жлъчка.
На 15 ти мисля да отидем до Лозенград и Люлебургаз /последния много ми легна на сърце, а и я няма одринската лудница/. Напоследък как е положението по границите и по-конкретно тази при Малко Търново. Има ли някакво инфо?

# 544
Текстът от petel изненадва ли някого? Неща, които сме си писали отдавна. В Одрин някои хора си мислят, че ядем доматите с колците, пък някои от нас вярно с колците ги ядат, което е по-тъжното.

Аз тези неща на Ulker и на Eti така и не успях да ги харесам. Нямат истински вкус за мен, а на заместител. В това число и шоколадчетата с шам фъстък. За Коледа торбичките ще ги пълня с лакомства от тук Simple Smile

И въпрос: според вас кога можем да очакваме сезонните намаления?

# 545
  • Пловдив
blackisback,сезонните намаления са през януари и февруари,но миналата година още в края на декември бяха започнали.

# 546
  • у нас
Ей, бива ли такова нещо? Пости е, ама с тези изкушения, как се удържа човек? Шоколадът на Юлкер с шам фъстъка същи ни е любим.
Последният път бях взела течен шоколад 800 гр на Нестле. Беше на 50% намаление.  Децата го нападнали тези дни, та и аз трябваше да се включа. Невероятен е.

Ивче, ти по празниците няма ли да хапваш? Остави килограмите за сваляне за догодина. Stuck Out Tongue Winking Eye  Заради всичкото това шоколадово изкушение, което показа, днес ще трябва да направя кадаиф. Kissing Heart

# 547
сладкото е вредно за детето,

избягвайте ефтините турски марки / çikolata şeker ..

Simple Smile

# 548
  • Varna
....'начи, нямате никаква милУС..... Laughing
Вечер ме приспивате със шекери, сутрин ме събуждете пак с тях Hug Heart Eyes

Ха сЯ, дУбрЮтрУ Hug

За, Лакалута....както е писала Поспаланчо,трябва да е Актив!

Ей, го кексчето за което ви писах. Направила съм му снимка. Днеска се разрових из тИлИфонЯ си. Което значи, че съм мислила и за вас, щом съм го фотнала Hug

# 549
Има ли откъде да видя онлайн килими, които купувате на изгодни цени?
http://www.kasmirhali.com/tr
ние сме си взимали на тази марка и сме доволни.
имат 3 магазина в одрин --1 е на стръмната улица към голямата джамия, долу на светофара съм виждал, ви кипа на -1 етаж и на главната има няколко магазина.

# 550
....'начи, нямате никаква милУС..... Laughing
Вечер ме приспивате със шекери, сутрин ме събуждете пак с тях Hug Heart Eyes

Ха сЯ, дУбрЮтрУ Hug

Скрит текст:
За, Лакалута....както е писала Поспаланчо,трябва да е Актив!

Ей, го кексчето за което ви писах. Направила съм му снимка. Днеска се разрових из тИлИфонЯ си. Което значи, че съм мислила и за вас, щом съм го фотнала Hug

Како човежкия живот в Туркие няма стинка ценност
немат прошка хич.. Simple Smile

маслото със картофени пюре
пейрира със незнамси кBо
детержаHа със сода
зехтина химичен
 çikolata şeker- биологичен

проследно нашто правотелство разреши да се използва еди-коеси вещество без лимит което в USA е забранен а в EU се дава само %10-15 в хранителните...

и така и така..

# 551
  • до едно тепе
сладкото е вредно за детето,

избягвайте ефтините турски марки / çikolata şeker ..

Simple Smile
А баш. Аз торбички с лакомства не приготвям. Ако купувам нещо то е рядко. На децата също не съм съгласна да се дават, но събирам по един шкаф. Те изяждат 10% от събраното. Останалото го изяждаме с баща им. И шоколадите дето ги взех последния път от Одрин децата само ги опитаха Stuck Out Tongue Closed Eyes
Даже баклавата я подарих на брат ми. Вкъщи сме и двамата с проблем с кр.захар та вече и това вероятно ще си спестяваме като пазаруваме.

# 552
Здравейте група,
Чета ви от известно време, наизустявам редовно на части 1-а страница Simple Smile
Най-после ще стигна тези дни до Одрин.
Инфото което давате в изключително полезно, за което много благодаря. Всичко от което имам интерес за момента намирам, разнообразни мнения и информация. Сигурна съм, че на място ще изникнат още много въпроси, но всяко нещо с времето си.
Продължавам да ви следя с интерес и когато се върна ще споделя впечатления.

Имам една молба, от сутринта ровя с търсачките, но не успявам да открия има ли Изопринозин-а аналог в Турция. Ще съм много благодарна да ми съдействате.

# 553
аИде малко снимки изван Едирнето.. Simple Smile
наШия мол е Украсен за нова година
и един хубав Анадолски пазар на средатаМу Като по ОСМАНСКО Време Simple Smile

Скрит текст:
fds

# 554
  • вкъщи
Очертава се отпуска между празниците за мен и любимия...Затова ми се иска да забегнем до Одрин, но не само за пазар..Има ли някакъв вариант за спа там или? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт