На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 220
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Очертава се отпуска между празниците за мен и любимия...Затова ми се иска да забегнем до Одрин, но не само за пазар..Има ли някакъв вариант за спа там или? Благодаря предварително.

https://www.etstur.com/Margi-Hotel?gclid=Cj0KCQiA6JjgBRDbARIsANf … &gclsrc=aw.ds

# 556
  • вкъщи
Да, и аз гледах Марги хотел и одобрих. Сега остава и мъжът ми да е е съгласен. Някой доволен от там-чисто ли е и храната добра ли е?

# 557
  • Varna
Басаран,
душко, то и тука при нас като при вас.
Лютеницата с картофено пюре, сирене с палмово масло, в киселото мляко сухо мляко
внос от Румъния.....абе да не изброявам.
Така, че и при нас човешкият живот сТинка не струва за голямо съжаление.
Аз, поне се научих да чета опаковката и да си купувам сирена, кашкавал, млека от хора
които познавам и знам как ги приготвят.
Имам ли възможност бункеровам продукти от Родопите, пак от познати хора.

Извинявам се за офф-а, но много пъти ще излиза въпроса за добрите храни и ще
сравняваме.

А тези снимки от вашенско, Истанбул ли значи?

лелка,
по-рано имаше момичета които са посещавали Марги хотел и бяха много доволни.
Дано четат и се включат за да дадат информация от първа ръка.

# 558
  • на морето
Благодаря на всички за пастите за венци. Но едно не разбрах- да ги търся ли в Турция, дали там са по-евтини или от тук да ги взимам?

# 559
Здравейте някой ще ходи ли скоро до Лозенград / Одрин с тръгване от Бургас?

# 560
Скрит текст:
Басаран,
душко, то и тука при нас като при вас.
Лютеницата с картофено пюре, сирене с палмово масло, в киселото мляко сухо мляко
внос от Румъния.....абе да не изброявам.
Така, че и при нас човешкият живот сТинка не струва за голямо съжаление.
Аз, поне се научих да чета опаковката и да си купувам сирена, кашкавал, млека от хора
които познавам и знам как ги приготвят.
Имам ли възможност бункеровам продукти от Родопите, пак от познати хора.

Извинявам се за офф-а, но много пъти ще излиза въпроса за добрите храни и ще
сравняваме.

А тези снимки от вашенско, Истанбул ли значи?

лелка,
по-рано имаше момичета които са посещавали Марги хотел и бяха много доволни.
Дано четат и се включат за да дадат информация от първа ръка.
[/quote]

Гебзе град
малко по на изток кам Aнадола след Стамбул
около 45км от босфора не многУ Simple Smile

за Родопи незнам
в наштУ село се намира тук таме до сега не са ме върнали с празни ръце
Трябва някои ден да обиколите Хасковксия и Кърджалийскоя район

# 561
  • Пловдив
За изопринозина, ако някой помогне и аз ще съм много благодарна! Че той нали не е точно лекарство и аз не успявам с търсачката да го намеря... Аз се надявам другата седмица да успеем да мръднем до Едирнето вторник или сряда,дано не се развали много времето. Ама вие с тези изкушения сте за бой...

# 562
Някой купувал ли е коледни шоколади и други подобни за деца?
В петък, отново, отиваме на пазар и ми се иска да взема за няколко дечица различни лакомства от нашите. Ако някой е вземал, ще съм благодарна на мнение - кое е добро и качествено?
Аз си пазарувам само от веригите магазини и следя брошурите, но досега не съм обръщала внимание дали имат нещо от типа на Милка и Линд. Държа да са хубави, обаче. Затова и задавам въпроса си, защото искам мнение на пробвали и доволни, евентуално.
Този път, смятаме да спим в Одрин, но да си пазаруваме основно от Чорлу, защото съботната лудница в Одрин няма да я понеса, отново.
Здравейте. В мол Ераста на -1 ниво има щанд на Hello Sweetie. Предлагат шоколадови бонбони на Melodi, за племенника ще взема от тези: http://www.melodi.com.tr/en-EN/candies-and-dragees/48.aspx# : Gökkuşağı bisküvi draje - бисквитка в бял шоколад и шарена глазура, Mantar spesiyal - млечен/бял шоколад с лешников крем. Други сладки неща ще купя в Kahve Dünyası. Да ви е сладко SmileMusical ScoreCandy 

# 563
Да, и аз гледах Марги хотел и одобрих. Сега остава и мъжът ми да е е съгласен. Някой доволен от там-чисто ли е и храната добра ли е?
Става, прилични стай, закуската беше много добра. зоната около спато беше малко позанемарена, но като цяло сме доволни от престоя. 3 нощувки бяхме имаше и изненада кошница с вино и плодове и в двете стай.

# 564
  • Varna
Басаран,
благодаря за информацията. bouquet Знам го Гебзе. Когато пътуваме навътре в Тюркието, сме
минавали покрай Гебзе.

# 565
  • там където има винаги вятър
kaka svraka
Скрит текст:
Забранила си получаване на лични съобщения  newsm78

извинявайте  Praynig

# 566
Здравейте,

Бих искала да помоля за информация дали е добре зареден магазинът на МАК в мол Ераста? Интересува  ме конкретно налични ли са мини продуктите (мини червилата и сетовете гланцове+червила), мисля че преди време бях попадала на отзиви, че магазинът не е много добре зареден и цените не са фиксирани, но ще се радвам на актуална информация по въпроса, ако някой има наблюдения. Майка ми ще пътува в събота и бих искала да ѝ поръчам някои неща.

# 567
  • Стара Загора
Мини червила имаше преди месец, но аз търсих само Mehr и не погледнах кои други имат. Исках един руж от Multi dimensions, нямаше наличен. От лимитките също мисля че не зареждат всичко. Относно цените - погледнете си ги в сайта и питайте на място. Двата пъти, в които съм пазарувала, са били същите. Ако се опитват да лъжат, няма да купите и толкова. Simple Smile

# 568
Аз пък, не съм кой знае колко възхителна от хотел Марги. Като за 5 звезди, чистотата им понакуцваше доста. Иначе, са се постарали в обзвеждането, стаите са достатъчно големи и комфортни, но за мен чистотата в един хотел е много важна и ако там нещата куцат.....

# 569
  • Пловдив
+1 за това, че Марги хотел не си заслужава 5-те звезди, изобщо не съм впечатлена. Тук в Б-я има много  по-добри три-звездни хотели /това като комплексна оценка/.

Този https://www.booking.com/hotel/tr/rys.bg.html?aid=376363;label=bo … =1&#hotelTmpl
е по- хубав, но няма спа

Общи условия

Активация на акаунт