На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 214
  • 745
  •   2
Отговори
# 570
От приятели знам, че Hilly има спа зона, която е прилична. Хотелът обаче е на неудобно място. Компенсират с цени и удобств, чистота и закуска.

# 571
  • вкъщи
Аз резервирах в Марги, но ще анулирам резервацията след вашите мнения. Гледам на снимките в Рис има спа зона..Някой бил ли е там?

# 572
Аз резервирах в Марги, но ще анулирам резервацията след вашите мнения. Гледам на снимките в Рис има спа зона..Някой бил ли е там?
Не съм отсядала там, но съм чувала от мои познати, че там не може мъже и жени едновременно да посещават спа-то. Има си дни в които е само за жени и дни само за мъже.

# 573
  • Varna
Паднало му е нивото на Марги хотелЯ.
А, имаше време когато големи хвалби калкулираше.

# 574
Помощ моля! Може ли кякой да ми каже дали лекарството Ланитоп има турски аналог. Търсих в търсачката по активна съставка methyldigoxin, но не можах да се справя.

# 575
  • Пловдив
Имат само с дигоксин - консултирай се дали ще върши работа
http://www.ilacabak.com/etkengoster.php?Id=C01AA05

# 576
  • Бургас
Ако някой иска спа, едва ли Одрин е точното място за това, но вие си знаете...

# 577
  • Пловдив
При последното ми ходене в Одрин закупих този Салеп да го пробвам и си го правя с мляко-голяма вкусотия...

# 578
  • Пловдив
А какво е салеп?☺

# 579
  • Varna
Салепа и аз го тача с прясно мляко. По ми е вкусен с него.

# 580
  • у нас
В поста над твоя е показано - напитка с канела. Чичко Гугъл ще ти каже и още за салепа.

# 581
  • Там където
Момичета с риск да бъда убита (или изтрита Simple Smile) може ли да ми кажете дали моловете Ераста и Маги аутлет работят в неделя? Дали Кипа или другите големи супермаркети също работят в неделя? Заради работа, уроци и ремонти може да отскочим само в неделя? Благодаря Ви предварително.

# 582
  • у нас
Всички молове и магазини работят. Само аптеките - не. Има дежурни.

# 583
Да, работят в неделя

# 584
Салепа и аз го тача с прясно мляко. По ми е вкусен с него.

А с топло или със студено мляко? Имам няколко пакетчета вкъщи и само невежеството ме спират за момента. Съдейки по чашката на картинката, явно с топло?

Общи условия

Активация на акаунт