На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
С тези кърпички ме накарахте да бърша посред нощ.
Купих ги при последното ни ходене, досега не ги бях забелязала. Simple Smile
Не знам как са миришело преди, сега ми хареса как миришат.
Мисля, че за 1,5 лири ги взех от Мигрос.

# 721
Благодаря, това наистина е най-логичният отговор, стига да знаех как е "бархет" на турски 😃

хммм
транслейта не ми помогна
нещо е памучен текстил ама
 кВо точнУ незнам..

# 722
  • Varna
Делта,ето новия изглед ,а отстрани ,до колкото хващам турския, пише ,че "мокрите кърпи "Мигрос" миришат много лошо "  Mr. Green

https://www.google.com/search?q=kipa+%C4%B1slak+havlu&rlz=1C … c=06WQUpWUM87krM:

Направо ме е яд за хубавите кърпи  ooooh!...Купувам ги още от първия път ,когато отидох на шопинг там, сигурно 15 години има, взехме си няколко пакета и от следващото ходене минимум 20  Mr. Green Даже се чудих как никой до сега не ги похвали, а аз си мълчах ,за да не ги купувате  hahaha  Е , оказа се,че ги знаете . Само се надявам качеството да се е запазило,но едва ли....

Чефи,
Благодарско bouquet

Абе, ще ги пробвам когато отида и ще видя аромата, дали е моят или и аз ще недоволствам Grinning

# 723
  • Бургас / UK
Мисс Джулай, Лелка, успокоихте ме Grinning Аромата им беше страхотен , за това се зачудих за качеството...Ние също ги ползваме в домакинството,вършат чудесна работа за почистване  на ел. уреди, плочки(плотове) около готварска печка, дограма, домашен любимец ...абе мноого широко прилижение намират у нас...
Бархета си е вид памучен плат , но по-плътен ,за това излиза на превода така.

Делта ,за нищо Hug

# 724
[b

как му е точното име в турския спален текстил Simple Smile

# 725
  • Бургас / UK
Халим,нямам идея...Grinning

# 726
[b

как му е точното име в турския спален текстил Simple Smile

намерих Simple Smile

тайната дума е ФЛАНЕЛ - FLANEL

https://urun.n11.com/tek-kisilik-nevresim-takimi/tac-flanel-paze … &gclsrc=aw.ds

https://www.englishhome.com.tr/robin-birds-flanel-cift-kisilik-n … mfRBoC72EQAvD_BwE

# 727
Може ли някоя от вас да сподели колко бройки са тези мокри кърпички в пакета. Благодаря!

# 728
  • Пловдив
BsmX,Вие сте турскоговорящ,живеете в Турция,а не знаете как е на турски бархет...Спокойно,аз отговорих на ЛС на потребителката,която питаше.За форумска информация ще го споделя и тук-kadıfeli pamuk kumaş-кадифели памук кумаш.

# 729
  • на морето
Сега видях и моите кърпички. Аз съм взела от детските светлолилави с жирафче-72бр. Купих ги октомври промоцоинален пакет от 3 пакета, мисля, че бяха около 4лири. Много са хубави.

# 730
BsmX,Вие сте турскоговорящ,живеете в Турция,а не знаете как е на турски бархет...Спокойно,аз отговорих на ЛС на потребителката,която питаше.За форумска информация ще го споделя и тук-kadıfeli pamuk kumaş-кадифели памук кумаш.

хех
да ама не точно така в сайтовете се предлага под друго наименование..
та го намерих (горе)
а като мъж от каде дa знам имената, версиите на платовете на спалните комплекти.. лягам спивам друго не ме такова Simple Smile

# 731
Добро утро! Момичета може ли да качите снимка на кърпичките?  Лек път на всички който ще пътуват.

# 732
  • Бургас / UK
Добро утро! Момичета може ли да качите снимка на кърпичките?  Лек път на всички който ще пътуват.

Рапарче,виж стр.48, пост 719 ,качила съм линк към изображения на кърпички, там са ,гледай сини ,на които има буква  М ,това са новите.

# 733
Делта,ето новия изглед ,а отстрани ,до колкото хващам турския, пише ,че "мокрите кърпи "Мигрос" миришат много лошо "  Mr. Green

https://www.google.com/search?q=kipa+%C4%B1slak+havlu&rlz=1C … c=06WQUpWUM87krM:

Направо ме е яд за хубавите кърпи  ooooh!...Купувам ги още от първия път ,когато отидох на шопинг там, сигурно 15 години има, взехме си няколко пакета и от следващото ходене минимум 20  Mr. Green Даже се чудих как никой до сега не ги похвали, а аз си мълчах ,за да не ги купувате  hahaha  Е , оказа се,че ги знаете . Само се надявам качеството да се е запазило,но едва ли....
И аз мълчах за влажните кърпи, защото мислех, че са незначителен продукт. Имам точно от показаните - тоест- новия вариант и гарантирам, че за мен мирисът им е нормален, лек, ненатраплив, безпроблемен. За мен - да не вземе някой пак да ми вменява нещо, което не съм казала.
Купих ги на 28 юли за 1,50 ТЛ за пакет.

ПП С тези кърпи чистя обувките от велур  и набук на  Тимбърленд, също и български обувки от ест.велур. После със специализиран спрей.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 13:00 от *Камея

# 734
  • Бургас / UK
Дам, както споменах вече, който не е пробвал старите , ще свикне с новите ,а аз понеже имам база за сравненние и новите ми се сториха с по-кофти аромат , не че е нещо страшно и аз не искам да бъда разбрана погрешно... Stuck Out Tongue Winking Eye
Всеки може да си купи , да пробва и да прецени...
Голям дебат стана за тия кърпички,но поне има малко раздвижване Grinning

Общи условия

Активация на акаунт