Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 245

• 59 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 150

Цитат
Туба Бюйюкюстюн первый раз поставила в Инста стори

Я, Туба Бюйюкюстюн, во Всемирный день ребенка вместе с ЮНИСЕФ поддерживаю права ребёнка.

Поднявшись наверх, перейди на сайт, подпиши петицию, покажи поддержку детям.
И е лайкнала колегите си, които също поддържат правата на детето.

Не се държи като от Балканите нашата Туба, не е злобна, завистлива и нетолерантна, както са повечето хора на този полуостров.
То и ние не сме от тук май, можем да се присмиваме на себе си, да се наричаме лебеди, патки или ГБП, не ни е проблем! Така е, интелигентният човек е толерантен и с чувство за хумор!  Joy
А турците са си балканци... На коктейла на Ай япим се надявам да са присъствали и Толга С. и групата на ИН. Но не ги отразиха. Naughty
А какво правят европейците  - ето немците например.
Имали са двама номинирани, от различни продуцентски групи, които са се движили заедно, а германския консул в НЙ  е дал прием за тях и немските журналисти, отразяващи събитието!  Peace
Защото за интелигентните хора това е голямо събитие - Оскарите на телевизията!  Peace
Цитат
In the lead up to tonight's @iemmys, CG Gill hosted a reception for German nominees and journalists. We'll keep our 🤞for our two nominees: Anna Schudt for Best Actress & "Toter Winkel" for Best TV Movie.
https://twitter.com/GermanyNY/status/1064537338880188417
Така се прави в „белите“ страни! Конкуренти у дома, навън сме едно цяло, една нация... Peace
Ние, от Балканите, надали ще го постигнем някога!  ooooh!
Ще се изядем от завист и ненавист към успехите на другия...
Ама, Балкани, само кажи и няма нужда от повече приказки...
Али Билгин се е сетил да сложи задкадрови сн. на ДК и да благодари на екипа пред и зад камера...
Едже също им благодари в ИГ си.

На първата сн. видяхте ли нашия приятел от 20 мин и КРА, че е бил изпълнителен продуцент и на ДК. Все пак Туба е била обкръжена от приятели... Peace

Сега , от 20 часа турско време, ще има акция в ТТ в подкрепа на международния ден на детето, Ако искате, присъединете се. Ще пусна линк, ако ми падне.  Peace

Приятна вечер!  Hug

# 151
Бренд ##StNian добавил в инстаграм!

на ескалатора в НЮ-Туба и Умут....

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456239735%2F8b864136 … pl_wall_-63875573

# 152
Здравейте Hug

Наградите са раздадени, но празникът продължава. Не предполагах, че пак ще се отдам на виртуалните си емоции. Атмосферата и красотата са заразителни. Кой се отказва да се полюбува на освободени от напрежение и очакване хора, доволни от свършената работа хора, да стане свидетел на радушното и топло посрещане от страна на феновете и вниманието на организаторите. Честно казано, това събитие ми беше останало извън полезрението, та не тръпнех в очакване на червени килими и награди. Нощес просто им се радвах.

Цитат
Много различна е Туба, въпреки щастливата усмивка. През 2014 изглеждаше като момиченце и по-напрегната - номинацията си беше лична. Сега излъчваше и зрялост, и спокойстие. Не само на 4те години  и на различния статут се дължи разликата, си мисля. По-изострените й черти от 2014 ги отдавам и на напрежението и умората от снимките на КПА. Друго си е да си почиваш цяла година и да се наслаждаваш на живота. Направо й завиждам Embarassed Младите са така, работят здраво и здраво си почиват.

Аз направих друго сравнение:
Не само  щастливата усмивка, прическата, но и излъчването са подобни. А тогава е началото на 2010. Знае си цената Туба, без да гледа от високо, без да се самозабравя. Така е и на екрана. Звезда е, но не е солов играч. Не забравя, че не е сама на екрана, независимо кой е с/у нея thumbsup

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-tuba-buyukustunun-kiyafeti-g … cceye-damga-vurdu
Смелата Туба си го преведох, но другото ми преведе гуги  Mr. Green
Облеклото на Tuba Büyüküstün запечатва миналото!Tuba Büyüküstün, актрисата, която присъства на 46-тата Международна церемония по връчването на наградите "Еми" в Ню Йорк, направи своя белег по рождената й рокля.
Каквото и да значи... newsm78

Линка, минах го през няколко гугъла. Заглавието е все едно и също: Облеклото на Туба беляза миналото.  Може би идеята е била "остави следа в историята на наградите" Thinking И текстът е подобен. "рожденната" не е точният превод, доколкото съдя от англ. и френския гуги, пък и логиката е такава. Буквално означава рокля за годишнина, за рожден ден, празнична. Та затова и текстът повтаря заглавието, но вместо облекло е използвана "празнична рокля". Та това е моят превод: "Туба остави следа с празничната си рокля". Ако не е точно, то поне мисля, че това е смисълът Peace  Не че е важно, ние и без превод си го знаем.

А за смелата Туба smile3521

При срещата с феновете (https://twitter.com/twitter/statuses/1064709302009700352), освен обичайните възгласи питат Умут кога ще отвори ресторанта, отговорът през снях е след 5 дни. В края феновете изпращат поздрави на бащата на Туба.

Покрай червения килим, забравих за най-важното:

Много са сладки дечицата. Така чрез известни лица, които не забравят покрай ангажиментите си и за социалната си роля, с живия си контакт с тях се възпитават малките човечета на съпричастност.

Гледам прическата на Мая - май Туба се е упражнявала за НЙ Joy Joy Joy

Сабинка, добре си се завърнала Hug

Засега толкова, че тази вечер и в реала ме очаква подобен празник на сетивата. Хубава вечер Hug

ПП. Забравила съм да си пусна поста, преди да изляза, та сега след чаото, да ви кажа пак здравейте Hug
Връщам се да ви чета, Ако нещо съм повторила Peace

# 153

Нашия режик е пуснал тази сн. в ИГ си. Можете да я увеличите, ако я отворите отделно!
Еджуля палаво е вдигнала пухкаво краче, да му се радват мачовците на снимката!  hahaha hahaha hahaha
Весела е!  Laughing
Баги  Hug предполагам, че си права за празничната рокля, която ще остави следа в историята!  Laughing
Всъщност, Туба няма тоалет, с който да не е оставила следа и да не се е запомнил!  Peace
Ето трите тоалети на дамите в компанията

Съпругата на КЧ е с не по-малко разголено деколте, ама не видях да я осъждат(обсъждат) никъде! А тоалетите са много близки - черен клин, над него тюлена пола. И двата са красиви, но тоалетът на Туба е много по-изискан, което, според мен, се дължи на черния цвят, защото другата дама също е красива.
На Туба обаче роклята стои потресаващо!  Heart Eyes
Както казва дизайнера на тоалета -  ако някога сте се съмнявали, че най-добрия цвят е черния!
Цитат
Модельер Нихан Бурук добавила фото Тубы из Нью Йорка и подписала:
If you ever had doubt to why black is the ultimate colour. /Если вы когда-нибудь сомневались, почему черный - это потрясающий цвет.
https://www.instagram.com/p/BqaOajrAnyh/
Туба на всяко излизане на червения килим рекламира различен дизйнер, но винаги турски.  Peace
Няма такова нещо - вярна до смърт на дизайнера си!  Joy Ето,  само по това се различава от Одри Хепбърн!  Mr. Green

Гримът ѝ също е супер!  Heart Eyes
Жена, която знае къде, кога и колко... грим да сложи...
Великолепна! Очите ѝ красят ТТ.  Peace

Жена му на КЧ нали е собственичка на Бендис?
Ама бижутата, дето си ги е сложила хич не ми харесват  - бели обеци, незабележимо колие, на също така незабележимо горнище. Учудена съм.

Видната ес-тетка се изказа!  Joy
Дали кокошарника ще разбере?  Mr. Green
В интерес на истината, дори тези, които мразят Туба във ВК не намериха кусур на тоалета.  Shocked Shocked Shocked
Само една попита какъв е този ромб на гърдите? Ама не изчаках да ѝ отговорят... Може да не вижда добре жената... Mr. Green

И един забавен коментар на снимка от нашите руски приятелки. Wink

Цитат
А мальчик то как за ножку Тубы уцепился.....😜👍 наверно тоже влюблён... держись Умка, а то отобьют 😘😜😄

Laughing Laughing Laughing

Лека нощ!  Hug

# 154
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за споделеното през вчерашния ден.

Честит Празник !
В Деня на християнското семейство, да си пожелаем да бъдем и да бъдем добри, благодарни,
 обичани, щедри и щастливи! Духът на семейството, любовта и взаимопомощта да ни помага
да сме по-стойностни хора, а от това светът да става по-прекрасен!

Туба с Ингрид Русо отдавнашна фенка.

Баги bouquet newsm10Много уловени мигове.

Хубав да ви е денят bouquet

# 155
Добро утро Hug Hug Hug

Честит Ден ба Християнското семейство!
Бъдете здрави и благословени с любов!

Вичи Hug bouquetЛинка Hug bouquetБаги Hug bouquet

Желая ви приятен ден,макар и дъждовен! umbrella bouquet

# 156
Добро утро!  Hug
Честит ден на християнското семейство! Hug
Здраве и благоденствие на семействата на всички, посетили темата!  Praynig
Нека Божията майка ни закриля!  Hug

Вчера ми попадна ИГ на дамата от Перу, която подари на Туба прекрасните шарени ръчно изработени чанти, вероятно за момичетата, Тя е публикувала в ИГ си следната снимка и е написала - превода е на гуги. https://www.instagram.com/p/Bqatt_mj4Ls/

tubalatinfriendsБлагодаря, Tubita, за харесванията ви, за коментар на моята страница, благодаря за вчера казах ви възлюбих подаръкът ми и ме agradecías, благодаря ти за това, че така любезен за отделеното време търпението, въпреки студа и дългия ден всичко си заслужава, си струва да се запознаем, защото разбрах, това, което аз вече knew're красива жена ви да изглежда като кукла на кожата е порцелан и да изглеждате като на 25 години също са много любов и приятелски пациент всичко, което мислех за теб аз проверих в лице и две пъти благодаря на моята скъпа Туба @tubabustun.official # tubabüyüküstün # tubabuyukustun @evirgenumut #umutevirgen Umut благодаря за всичко
И коментарите...
morales_marialuz👏👏👏👏👏 много хубаво коментар @tubalatinfriends и наистина, както го описвате, виждате един много любезен човек, обич, благороден на великата актриса @tubabustun.official затова много хора я обичат за ангела, който тя има

dianamarcelacastaneda7257Тя е красива, естествеността й е спонтанна. сладкото, което го прави по-красива. всеки жест от него за феновете са уникални x това е, което ни е кралицата турка ❤️😘👏👍😗😍@tubalatinfriends @tubabustun.official

giraudomarta💖💖💖💖 колко се радвам, че сърцето, което се възхищаваме, е каквото си представяме и БЛАГОДАРЯ,  споделяме тези емоции!

martalubayona@tubalatinfriends .. Голямо, вълнуващо е да знаете, че ние не сме погрешни като феновете ... пълна подкрепа и възхищение за великия TUBITA

@tubalatinfriendsВсичко, което казвате, е много вярно, че се възхищавам как работи ... Благодарение на романа #karaParaAsk го срещнах ... той продължава така@tubabustun.officialвие сте много красиви и любезни ... Поздрави от # Перу

Интересно, защо благодари и на Умут, дали не си е сложил шала, който, може би,  Mr. Green са му подарили... Wink Laughing Rolling Eyes

Фенките на Туба от ЛА посрещат целия екип на ДК с овации.  Laughing
https://www.instagram.com/p/BqamvT5BjWd/
Слизането на Туба
https://www.instagram.com/p/BqaNa2Hhvbg/

tubalatinfriends Красива да те видя, толкова добре, толкова щастлива, толкова красива, толкова желателна и търпелива за феновете ти, че те обичам Тубита @tubabustun.official # tubabüyüküstün # tubabuyukustun #umutevirgen

Наистина срещите с Туба са си чиста емоция! Вълнуващо и незабравимо! Невероятно въздейства и през екрана и на живо.  Peace
А любовта е заразна!  Joy Каква прекрасна зараза!  Heart Eyes

tubaumutforeverОбичам тези две, виждайки ги щастливи и в любов прави сърцето ми щастливо

dianamarcelacastaneda7257Ето защо се възхищавам на туба x това благородно сърце и най-добрия турски актриса, тя е богиня вътре в себе си

tubitaloveБлагодаря ви, благодаря ви, благодаря ви @tubalatinfriends защо ни направихте да потвърдим това, което вече знаехме, че Туба е чисто сърце и че е най-хубава, красива, щастлива и влюбена ... Обичам те @tubabustun.officia

Пожелавам ви и вие да се заразите от тази болест, а всички други да са далеч от вас!  Heart Eyes
Прекрасен ден!  Hug

# 157
Привет обедно! Hug

Линка Hug

С Ингрид...през годините...с Туба...

Пресата....

Цитат
Турецкая пресса:
Звёзды на «Эмми», «Смелые и Красивые»,«Турецкий ветер»
В Нью-Йорке в отеле Hilton 19 ноября прошла 46-я церемония Международной премии «Эмми». Сериал «Смелый и Красивая», где в главных ролях
Туба Буйукустун и Кыванч Татлытуг был номинирован на премию. Актриса
Туба Буйукустун присоединилась к церемонии и проивзела впечатление на вечере в платье с глубоким декольте от турецкого дизайнера Нихан Бурук.
https://vk.com/clubtuba507

Приятен следобед! Hug

# 158
Здравейте в Деня на христианското семейство Hug Във всяко семейство да има мир и любов Praynig

Тези дни на бързи обороти, много внимание, любов и светкавици  някои ги стяга шапката, на други им хвърква Laughing

Бренд ##StNian добавил в инстаграм!

на ескалатора в НЮ-Туба и Умут....

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456239735%2F8b864136 … pl_wall_-63875573
Клипът е страхотен - Туба и Умут са са ослепителни и с облеклата си, и с усмивките си, а песента ми е една от любимите на Ш. Азнавур. Слагам текста. Представям си Умут как си я тананика newsm47
https://lyricstranslate.com/bg/she-%D1%82%D1%8F.html-0

Тя
Тя може да е лицето, което не мога да забравя,
следа от удоволствие или разкаяние,
може да бъде моето съкровище или
цената, която трябва да платя.

Тя може да бъде песента, която лятото пее,
може да бъде хладнината, която есента носи,
може да бъде сто различни неща
в рамките на един ден.

Тя може да бъде красавицата или звяра,
може да бъде глада или пира,
може да превърне всеки ден
в рай или ад.

Тя може да бъде огледалото на моята мечта,
усмивка, отразена в поток.
Тя може да не е това, което изглежда
вътре в своята черупка.

Тя, която винаги изглежда толкова щастлива в тълпата,
чиито очи могат да бъдат толкова интимни и горди,
никому не е позволено да се вглежда в тях,
когато плачат.

Тя може да бъде любовта, за която няма надежда да продължи,
може да дойде при мен от сенките на миналото,
които ще помня до сетния си ден.

Тя може да е причината, поради която оцелявам,
причината, поради която съм жив.
Тази, която ще обичам през
трудните и дъждовни години.

Аз, аз ще взема смеха ѝ и съзлите ѝ
и ще ги превърна в свои сувенири,
защото където и да отиде, аз трябва да съм там.
Значението на моя живот е тя, тя тя.

Линка, не знам шалът дали е подарък от перуанката. но ми се иска да е така, защото шалът ми идва в повече Whistling  Тъкмо беше ми харесал с дънките и папийонката и официалния костюм. М/у другото  в едно от видеата, чух реплика предайте ги??? (не помня точно, май ставаше дума за подаръците за децата Peace) на Туба, дали преди това са му дали още нещо не се видя или чу. Поне не и аз Peace

Цитат
Както казва дизайнера на тоалета -  ако някога сте се съмнявали, че най-добрия цвят е черния!
И добавка  към коментара на дизайнера към снимката на Туба: "ако някога сте се съмнявали защо черният цвят е основният"  Peace

Срещу влагата навън и в тон с красотата в темата, да ви предложа с пожелание за хубав следобед:

ПП
И кадри, които не бях виждала:

https://www.facebook.com/nikos.aleksandrakis.9/videos/1825934334198706/

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 15:58 от Bagi

# 159

Баги  Hug какви интересни неща чуваш само!  Wink Sunglasses Laughing
За откриването на ресторанта - да не става въпрос за заведение в НЙ? Защото се говореше за това. Не, че на медиите може да се вярва... newsm78
Не вярвам Умут да носи чак такива индиански шалове в живота, затова предположих, че е подарък от Перу, поне прилича на техните шарки, ама знае ли човек? Rolling Eyes
Намерих превод - от арабския фейс - на казното от Фарад Челик

Фарат - обичам Туба толкова много, како Едже.
Дали е така, или гуги се шегува, не знам... Rolling Eyes

А сега малко новини

Цитат
Тюлай Гюнал (Сухейла) опубликовала пост в Инстаграм, пишет, что приехала впервые в Антакью, чтобы сниматься в Аси. Спустя годы приехала ради постановки "Yaşamaya Dair" . Говорит, что многое изменилось, что ее осчастливили те, кто все еще помнит Аси, скучая говорят о ним. И, конечно, нельзя было не вспомнить те старые время вспять реки Аси.
Пост от Гаухар Махановой.
https://vk.com/feed?z=photo-121564141_456318596%2Falbum-121564141_00%2Frev

Цитат
Из ТТ:
Сегодня вечером у меня была возможность встретиться с Тубой Буйукустун на Международной премии «Эмми». Вы заслуживаете всей любви от ваших поклонников, потому что вы такая красивая любящая душа. Люблю тебя до луны и обратно. Было приятно встретиться с вами Tуба ханым!
https://vk.com/feed?z=photo-63875573_456299122%2Falbum-63875573_00%2Frev

Цитат
Впервые занявший место в кресле режиссера Onur Сайлак и актеры разделившие главные роли Ахмет Мумтаз Тайлан, Хайят Ван ЭК и Туба Бюйюкюстюн в фильме "Ещё " раскрыли проблемы беженцев. Онур Сайлак встретился в Малтепе с аудиторией которая приветствовали его спич о фильме, с большим интересом.
https://vk.com/club143398602

Баги  Hug благодаря за превода на „Тя„ Hug
Приятна вечер!  Hug

# 160
Привет, привет!  Hug Hug
За малко да изпусна виртуалното ми семейство днес Whistling Живот и здраве за вас и семействата ви!  Heart Eyes
Много красота в темата ни тези дни Peace Ако трябва да сложа новите клипове за Туба със снимки и видео от НЙ, ще финализирам набързо темата Grinning Няма нещо, което не сме видели или пропуснали. Направо могат да ни качат темата в You Tube hahaha

Затова допълвам Линка с нов клип за Онур. Много позитивен е за мен  Grinning

Хубава вечер желая на всички! Peace

# 161
Баги HugЛинка HugНадин Hug,благодаря за споделеното! bouquet bouquet bouquet

излезли са още нови снимки...

Лека нощ! Hug

# 162
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко от вчерашния ден.
Злати HugБлагодаря ти за новите снимки.

Прекрасен ден!
Всеки един нов ден е подарък .
Да сме здрави е най-големия дар, да сме доволни - най-голямото богатство,
 да сме искрени - най-доброто отношение!
Животът винаги ни дава онова,което ние сме си дали.
Той не е низ от случайности,а отражение на нас самите!
Да започнем новия ден с усмивка и положителна мисъл.
Може да не е лесно, но си струва да опитаме.

Цитат
#KivancTatlitug #KıvançTatlıtuğ
#ElcinSangu #AlperenDuymaz #MelisaAsliPamuk #OnurSaylak #Carpisma
Вели⚡
Жестокий и хладнокровный. Игрок, проворачивающий великие дела в тёмном мире. Чтобы не попасться, не оставляет никаких следов, он не отображается ни на одной камере, его телефон не отслеживается. С большим недоверием подходит ко всем и ко всему. Очень беспощаден. Ключевой персонаж сериала «Столкновения».

Упех на сериала "Стълкновение", успех на всички бивши партньори.

Хубав и позитивен ден. bouquet

# 163
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи Hug,за началото на новия ден! bouquet

Линка Hug,за инфото на Тюлай Гюнал от ИГ за Антакия!

Успех на Къванч,Онур и всички останали в новия сериал! newsm10 Дано се справят с конкуренцията в четвъртък! Praynig

Желая ви приятен ден! bouquet

# 164
  • Русе
Добро утро!  Hug

Два дена ви изоставих, заради мигрената ми, но... открадвам малко време да се обадя и да дам знак, че съм видяла всичко, което сте заредили за това време. Отзвукът от събитието, което така впечатли не само нас харесващите Туба, ми хареса  Wink - хубави думи видях и дори Фърат Челик се е обадил  Simple Smile ( аз много го харесвах и за партньор, ама... той май бил зарязал актьорството  newsm78)
Е... други партньори не са се сетили да отразят колежката си, ама... може да са били заети или...  Wink пък не работят с тези мрежи  Grinning

Сабинка  Hug добре завърнала се в ятото  bouquet Така е... заети или променени, но... не можем без това гнездо и... се завръщаме  Peace

Е, хайде да излитам към обичайните си задачи и... прекрасен ден за всички да е!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт