Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 245

• 59 132
  • 737
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте, момичета в понеделник вечер

Днешния ден е отминал под знака на очакването на раздаването на наградите ЕМИ тази вечер Whistling Имаме нови снимки на екипа на ДиК из улиците на НЙ - Вичи  Hug, припомнили сте ни и снимки от тези дни,  и сте ни предложили незабравими моменти от сериала, както и хубава музкика - Злати Hug, Надин Hug
Цвети Peace да, екипа изглежда много щастлив на снимките от улиците на НЙ

Скрит текст:

Така като погледнах тези украсени красавици, си казах, че хич не е лесно да си актриса в Турция. Борбата за роля, си е като за световно първенство по даден спорт. Нови поколения зрители се появяват, нови харесвания...

Това снимка от сета ли е, че нещо не мога да си я спомня?
Надин Peace да от сета е при заснемането на 32 епизод.Качена е на 17.06.2017

Вичи Hug донесла си ни видео  поздрав от Туба по случай 20. 11 -  Световният ден на детето

Знаех си, че Туба няма да остане безразлична към 20 ноември, където и по света да се намира.
Малко инфо.
Световният ден на детето се чества от 20 ноември 1954 година. С този празник се цели създаването на своеобразно обединение на децата по целия свят за общото благоденствие и мир между народите. По този повод през 1959 година ООН публикува Конвенция за правата на детето, която става първият международен акт, утвърдяващ основните права на децата.

Ако има будни в 12 часа, могат да следят в ТТ по този линк https://twitter.com/iemmys кои с наградените. Аз няма да мога. Sick

Приятна вечер!  Hug

Линка Hug да момичето ни си е социално ангажирано и въпроса за децата по света е важен за нея. И ето, че и сега е реагиала адекватно за утрешния ден smile3521

Ето ви 2 гифчета от видеото, за да ги имаме видими Heart Eyes

Гледам колко е голямо журито, което определя кои ще са отличниците, които ще си тръгнат със статуетката тази вечер  Peace  Ако сънят не ме пребори ще  изчакам да видя дали ДиК ще победи newsm08 Надявам се екипа на сериала да си тръгне със статуетката ЕМИ тази вечер newsm17

За сега ви оставям  с красавото  ни златно момиче love001

# 106

Да ви пусна 2-ри фрагман на Сблъсък....с бг.превод...

https://www.vbox7.com/play:30487a9279

и друг наш познайник... Laughing

# 107
# 108
# 109

И аз благодаря, Нели  Hug!
Както виждаме от снимките, които Злати  Hug е сложила, официалната делегация си включва когото трябва - продуцента, режика и сценаристката.
Другите двама са постоянното присъствие на собственика на турските кафенета в НЙ, и жената на КЧ. Туба явно е присъствала на откриването с коктейла на Ай Япим, за блясък на събитието, и вероятно си е тръгнала, защото рускините говореха за нейно участие в събития за честването на световния ден за защита на децата, но аз не повярвах, че нали беше в НЙ, толкова бързо да се върне и да участва... newsm78

Е,значи не очакваме официален тоалет. Какво ще критикуват ес-тетките от форума, сигурно Толга!  Joy Joy Joy
Да завърша с малко скринове от Даха, не съм ги правила аз, не можах да стигна до този момент...

Лягам си, а утре дано имаме ново мероприятие.

Лека нощ!  Hug

# 110
Злати Hug

А ,Линка  Wink все ще има какво да коментират по тоалета Laughing Mr. Green
Поне това, което виждам ми харесва и е доста стилно Peace

Ето я и Туба  с Едже, КЧ и компания Peace С лошо качество са, но се надявам да се появят по-хубави Peace

# 111
Линка Hug, Злати Hug

Ето я и Туба  с Едже, КЧ и компания Peace С лошо качество са, но се надявам да се появят по-хубави Peace

Прибързах! ooooh! ooooh! ooooh!
 Значи ще има коментари на ес-тетки. Twisted Evil
А събитие за 20 ноември няма да има. Яд ме е. Предпочитам УНИЦЕФ пред ЕМИ, ама добре, че Туба не ме пита!  Joy
В ТТ я съветваха да си прибере косата за да се види красотата ѝ, явно ги е послушала...
Все пак си лягам, утре ще разбера резултата.
Стискам палци!  Rolling Eyes

# 112
латиноамериканците които излъчват не се интересуват изобщо от турските групи , Туба и Толга преминаха един след друг р , а тия хич не ги отразиха . Успех и на двамата .Тогава ще ги запомнят

# 113
латиноамериканците които излъчват не се интересуват изобщо от турските групи , Туба и Толга преминаха един след друг р , а тия хич не ги отразиха . Успех и на двамата .Тогава ще ги запомнят

Нелка Hug

Ето още снимки с Туба от червения килим Peace

https://twitter.com/sosos_ksa/status/1064666917800198145

https://twitter.com/aintizar_tuba1/status/1064665769924091904

Ето го и Толга Peace

# 114
# 115
Туба е с уникален тоалет HeartSmiley прекрасна

# 116
Туба е с уникален тоалет HeartSmiley прекрасна
Нелка smile3521

Линка Hug ето ги и видими кратките видеа. Нали щеше да си лягаш? Wink Ама така е Peace И на мен ми е любопитно  Laughing

# 117
Като за заспала, Линката добре се справя!  Grinning
Интересна и различна Туба, Толга е сладурче Heart Eyes

# 118
Надин Hug мача свърши ли?

Ето, че вече кратките видеа от червения килим са "разкостени"вече Laughing

И от официалната вечеря Peace

# 119

Интересна и различна Туба, Толга е сладурче Heart Eyes
.

Толга прави много силна игра в Soz и заслужава да спечели...... не че съм гледала другите номинирани ,  

Общи условия

Активация на акаунт