Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 550
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Весела Коледа!
Но къде ги носиите тези шарени маникюри? Допустими ли са на работното място или понеже се записах в темата баш преди отпуските? Grinning

# 691
  • на брега на морето
Аз трудно свалям веналиса, кани, снд и гелиш. Лесно свалям азур, hnm, we len, clhvuz, fairyglo... Hug

# 692
  • Paris, France
Аз трудно свалям веналиса, кани, снд и гелиш. Лесно свалям азур, hnm, we len, clhvuz, fairyglo... Hug

Ъ? СНД и Гелиш сваляш трудно? Това с продукти изцяло на тези марки? Да не е с някой твърд цветен лак? HNM, fairyglo са като елит99 долу горе. А за азур четох, че само с пилене се махали. Доста го хвалят като трайност и защото базата седяла твърда.

Barbabeau, Весела Коледа и на тебе! Аз не нося такива шарени маникюри. Зависи от работата. Оня ден ходих в кметството и дамата, която ме прие носеше дълги, шарени, дебели, квадратни нокти от акрил. Рядкост са по улиците и точно затова ни ги показват.

# 693
  • на брега на морето
Барбабо, добре дошла!  HugАз "обикновен", едноцветен и без декорации маникюр не признавам за своите нокти, няма значение кое време на годината е и какъв е поводът. Колкото повече-толкова повече, хаха. Лакирам се рядко-затова се лакирам като "невидяла".  LaughingНа работата ми не разрешават никакъв лак, затова се лакирам рядко. Но някой път се "завъртам", разбира се фрапиращо лакирана, за ден-два(преди празници или като съм вечерна смяна). В течение на година имам 2 пъти забележки -да си изчистя лака, след това го махам и всичко е ок. Wink Сега пак мисля да ида и на 27ми и 28 ми с лак(още се колебая), макар че е много възможно пак да отнеса забележка... Whistling За 2 дена работни обаче да го чистя, пф.

# 694
  • Mostly in my mind
Весели празници на всички! Simple Smile

# 695
  • Пловдив
Лолита, кой е лака?🎅

# 696
Весели празници!

# 697
  • Варна
 Никой никога не ми е правил проблем за маникюра  newsm78....Ама сигурно защото аз съм тая,която прави проблемите обикновено  Laughing. Моите нокти са направо класика в сравнение с това,което носят колежките. Почти всичките са все едно Кам ги е правила  Laughing. Каманак и брокат да искаш.

Танита ето го последния мерцедес на лампите  https://ru.aliexpress.com/item/Kesinail-86-39/32954826879.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.519c33edTqHiyP
 чакам я да се довлече след празниците.
 Неви ти е казала за белещите бази...Алесандро Стрийплак я препоръчвам с две ръце. Направо се родих с нея,а след два месеца ползване на топа на Гелиш мога да заявя,че намерих заместител на тоя на Коди. След 10-12-14 дни и той се чопва по свободния край,но поне си седи лъскав и ако не го чопля не се бели. Ако не ме мързеше толкова и слагах Ковър върху цвета както преди правех с Коди сигурно и месец щеше да откара.

Обичах....влюбена съм в ноктите ти  Laughing,а елесман е вдъхновение  Hug

# 698
  • Mostly in my mind
Лолита, кой е лака?🎅
Блускай 545. По препоръка на Невена
 Blush Обаче това е от 3 пласта.  На първото нанасяне никаква покривност.

# 699
  • на брега на морето
Нев Hug, аз имам само една база-тази на индиго(протеин база). Топът ми е гелиш уж, но не съм много убедена, щото беше евтин. Имам и един топ на елит, но не го ползвам. И термотоп на Кани. Но пък ми е лъскав и не се бели гелиш топът, тъй че не се оплаквам. А гелиш и снд имам по 1 лак от тях(оранжево и розово-сьомга), рядко се лакирвам с тях. Сега като се замислих може да са се махали трудно на ноктите с термотоп кани. Защото обикновено като се лакирвам с тях на половината пръсти слагам термотоп на кани(а той се маха много трудно). Не зная, на мен всякакви лакове ми държат. Докато не реша да ги махам. Само 1 път преди 1-2месеца имах леко забелено на 1 нокът, но то беше от механично удряне май.

# 700
Весела Коледа, момичета!
Още 3 дни с коледни декорации и почваме с прасенцата...  Crazy Crazy Crazy

# 701
  • Провинция
Момичета, мисля да започна да се занимава в домашни условия с гел лак.  Имам УВ лампа.
Кои марки гел лак са подхпдящи, изключвам китайските.
Мислех за Блускай, Гелиш, Нео Найл...Някоя от вас работи ли с тези?

# 702
Блускай е китайска марка, прочети закачения пост на първа страница и след това сме отворени за всякакви допълнителни въпроси. Аз лично ползвам топ и база на Коди, цветове китайски. Има момичета, които използват НЕкитайски цветове и могат да са ти полезни.

# 703
Нео наил не са ли също китайски, под шапката на Канни? На Семилак много харесвам нещата.

# 704
  • Провинция
За Нео Найл не знаех,че са китайски. Както и за Блускай.
Да питам тогава-как разпознавате в Алито исринския от фалшивия от конкретна марка?

Общи условия

Активация на акаунт