Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 558
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Неви, лака е на Гелиш,

Това пише на дъното.
А безименния, го направих с бял пластелин и после го оцветих с боички за печат.
Тъкмо докато дойдеш, ще съм изучила дуал формите и ще те направя с вързани очи, ха ха.....
Дружките ми казват, че съм мазохист:))) А аз мисля, че си е до материала.........

# 676
  • София
Неви, на снимките не се вижда добре цвета, на живо е уникално красив, няма аналог направо!

# 677
Здравейте, момичета! Нова съм във форума и от скоро си правя маникюр у дома. Знам, че много е изписано за електрическите пили, но имам нужда от помощ при избора си. Разглеждах ги в ибей и ми прави впечатление, че пили с изходна мощност 15w и 35w са почти на една цена. Възможно ли е да лъжат за ватовете? Прилагам ликовеhttps://www.ebay.com/itm/35000RPM-Electric-Nail-Drill-Machine-Ki … ?var=572921740939  
https://www.ebay.com/itm/US-Professional-Nail-Drill-Machine-Elec … -Kit/323389989610
Бях си взела първата пила, без да прочета добре обясненията на първа страница.
Вървеше добре, фина ръкохватка, за пилене на гел, акрил - идеална. Но беше 12 Вата или нещо подобно, въпреки че в описанията я  бяха писали китайците, че е 35Вата.
Продадох я, след като прочетох тук момичетата, че се скпава лесно след няколко месеца.
Сега и аз ще купувам jd700 или jd400, че аз така или иначе педал не използвам.
Чакам само нашите пощи официално да я прекратят тая стачка #Cussing out, че само ми разорганизират шопинга! Laughing

# 678
  • Paris, France
Жесток е на живо, Вани! Почти неон. А ноктите ти са станали тънички и прави. Изобщо не личи, че е гел. Към кутикулите е супер тънко. Аз не успявам да постигна подобно творение. А, успявам, ама излиза гел наоколо като натисна повечко. Гадно е да се правиш сам. Не стига, че дясната ръка винаги я прецакване, ами и няма на кого да се сърдя после.

Мелани99, в разширеното обяснения пишат входящи ватове, изходящи волтове и ампери. Там не лъжат или не много. Ако нищо не пише по въпроса е със сигурност доста маломощна. И аз не знаех достатъчно като купих първата. Момичета вече я бяха купили и бяха доволни. До няколко месеца ни се прецакаха моторите и тогава всичко отива в кофата. Ах, вашите пощи!

# 679
  • София
Неви, много зависи и от дуал формата, с каква извивка, форма и т.н. е Имам три вида, само тази ги прави толкова тънки и естествени, трябва да потърся линка  и да ти го пратя да пробваш

# 680
  • Varna, Bulgaria
Ето  моят  първи  опит  за  гел лак :
,

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 00:09 от kreni

# 681

Да, наистина е досдно. Принцесата ще сложи предупреждение в първия пост на следващата тема и край с пилите. Тази тема се влачи само с пили, че и всичките смотани. Освен в темата за ноктопластика да метнеш видеото на Мелани99 с малко обяснения.
О, извинете! Вие ползвате само оригинални хубави продукти,не смотан. Какво да правим ние, които не можем да си позволим нещо от близо 100 лв. И да прочела съм всичко, което сте писали за пилите, и линковете съм гледала.

Моля да не подхождате със заядлив тон, ако бяхте прочела "всичко", едва ли щяхте да задавате тези въпроси. Също така щяхте да бъдете наясно, че всички сме били и сме започнали като Вас, да търсим и намерим най-доброто. Аз не бях професионалист, когато си купих пила като моята. Не е най-доброто, но ми служи вярно от почти година(миналата седмица се наложи мъжа ми да я отвори, защото ръкохватката блокира, но отново работи). Минала е стотици ръце. Ако нямате финансовата възможност купети си най-евтиният вариант, ако си е само за Вас, ще Ви върши работа. Успех!

# 682
Хайде и от мен нещо пред Коледно

# 683
  • Войводиново
Здравейте! Не съм писала отдавна,но не ми остава време. Влизам рядко и едва смогвам да изчета всичко,но ми харесва активността на групата (освен може би въпросите с пилите, наистина е малко досадно). Аз не успях да улуча матов топ от Алито. Имам на Елит и ГДКоко,но на следващия ден Мата се е изгубил и ноктите лъскат. Поръчах си от Semilac,но не знам дали продават на непрофесионалисти. Много съм доволна,лака ми е на две седмици,даже броката ми изпада,а Мата не е мръднал. Ето снимка:

Скрит текст:

Пожелавам Ви весела Коледа и безпроблемни нокти и покупки. Kissing Face Purple Heart
Ето нещо Коледно и от мен:

Скрит текст:

# 684
  • на брега на морето
Пешън, Ва ни, Мама-страхотни маникюри!  Hug bouquet
Весела Коледа и от мен на всички!  Hug

# 685
  • Бургас

Това червеното е уникалноо, обожавам червен лак, на коя марка ти е?

# 686
  • София
ето и моите коледни клиентки
Скрит текст:

# 687
Здравейте,
Миналата година се бях навила много, но в крайна сметка не си купих нещата и продължих да ходя на маникюр.
Обаче не мога да намеря такава, която да ми ги оформи както аз си ги правя.
Сега пак се навивам - и сега сякаш знам по-добре какво търся. Надявам се да можете да ме посъветвате.
Ноктите ми са тънки и огъваеми като вестник. Нормален лак държат 1 ден, лак тип гел без печене с добре изчистени със спирт нокти държат от понед до петък, но не мия чинии през това време. Гел лак на маникюр от две до три седмици седи.
Растат бързо.
Това което е голям проблем за мен е свалянето на гел лака.
Била съм лакирана в салон и после си свалям лака сама с накисване с ацетонов лакочистител, става на юфка и пада лесно и окончателно.
Била съм и обаче с такъв който половин час киснене не може да разтвори и после яко стъргане с ел пила или обикновена пила (това в салон). След 2 такива маникюра оставам почти без нокти и трябва да чакам месеци да се обнови плочката.
Забелязала съм че ако е bluesky - много трудно се сваля. Лесния за съжаление не го помня Simple Smile
Бихте ли ме посъветвали с какви лакове да започна, които да са най-лесно разтворими и да стават на юфка, за да си пазя макс ноктите.
Четох за карето, но не знам дали ще се справя добре. Ноктите са ми освен всичко друго и много малки.
Склонна съм да дам малко повече пари в началото. Може ли да ме посъветвате за хубава лампа. На линка от първа страница ми се отварят много лампи и не мога да разбера коя ви е любимата, а може вече и други да са ви станали по-любими.
Благодаря предварително Simple Smile

# 688

Това червеното е уникалноо, обожавам червен лак, на коя марка ти е?
GD COCO 802

# 689
  • Paris, France
танита, щом Блускай и този, дето става на юфка ти седят по 2 седмици не е зле положението и можеш да започнеш с всеки гел-лак, до който се докопаш. Най-лесно се свалят CND Shellac, OPI Gelcolor и Гелиш и подобните му, като Гелколор пада на цяла люспа. Чела съм, че ментаците в Али на горните две марки също се сваляли лесно, но нямам опит с тях. IBD Just gel polish, Ezflow, Progel, Artistic coloris gloss, Entity, Jessica Geleration, Red carpet се свалят съвсем прилично и всички тези са съвместими помежду си. С някои китайски лакове свалянето е доста по-трудно. Гелколор и Шилак не държат колкото Блускай на някои видове нокти. Можеш да вземеш някакъв ултрабонд за да държи по-здрави

Вече има и белещи се бази, с които свалянето е много лесно и доста хора в темата минахме на такива бази. Алесандро и Борн Прити са най-популярните в темата. Първата не ми държи особено, а втората още не съм я тествала на нокти. Доволна съм. Ако сега започвах щях да започна точно с такава и да добавя друга отгоре, като принцесата, но само ако не държи. Слагат се на лъснати до блясък нокти. Не са за увредени от гел лак нокти, но са страшно удобство. Ацетон с тях не се ползува

Аз съм със Сън1 и нямам оплаквания. Стига да има 30 лампи или повече вътре, върши работа. Сън3 е много хубава, но заема мъничко повече място. От 2-3 години съм със Сън1 и ако нещо се случи ще купя същата или Sun1s, която има екран. Има и с 39 лампи, като диаманта отгоре. Линк не успявам да сложа.

Върху белещата се база жени с малка плочка удължават с гел. После гелът се изпилва и базата се отлепя.

Ако има още нещо сме насреща. Успех с покупките и ела после да сравниш, моля те!

Сърцето ми се стопли като прочетох въпрос за лампи. След въпросите за пили осъзнах, че предпочитам да пиша за лампи, хаха.

еласмен, страхотни маникюри. Всичките бих носила без втория, който не ми е коледен.

Общи условия

Активация на акаунт