Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 561
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Varna, Bulgaria
Кисел праймър  също съм тествала Simple Smile ще  чета  още.  А че  още  мн.имам  да уча - знам Simple Smile Оборудвала съм се -ще  опитвам,ще чета пак и ще тествам Simple Smile

# 661
  • Varna, Bulgaria
Имам въпрос. В  момента  н1мам лак по ръцете, защото няколко са с  наранена  повърхност. (Разслояваха  се от свободният край и аз  ги изчоплих. Резултата е  ясен :/) Мислех да ги изчакам  2  месеца  да  пораснат и тогава  да  се  лакирам изцяло.  Дали,ако ги покрия  с  лаково  каре  така  ще  бъдат  предпазени от  агресивните  химикали в  гел лака? Или да  си  пасувам и  да си  мажа  само единични здрави  нокти  за  тест?

# 662
  • Paris, France
kreni, според мене ти липсва витамин Д. Чоплене, гризането, тревожност, депресия, сухи, пъргави ръце, мазна кожа по лице и скалп, горене и зачервяване на слънце, наднормено тегло, меки нокти са някои от признаците, не всички от които се появяват при всеки човек. Пърхот и себореен дерматит са свързани 100% с тежък недостиг.

По-добре се захвани с оправяне на храненето и спорт. При изкъртени нокти не е добре да се слага гел-лак, а само твърд гел, който не се пили до израстване на нокътя.

# 663
Здравейте, момичета! Нова съм във форума и от скоро си правя маникюр у дома. Знам, че много е изписано за електрическите пили, но имам нужда от помощ при избора си. Разглеждах ги в ибей и ми прави впечатление, че пили с изходна мощност 15w и 35w са почти на една цена. Възможно ли е да лъжат за ватовете? Прилагам ликовеhttps://www.ebay.com/itm/35000RPM-Electric-Nail-Drill-Machine-Ki … ?var=572921740939  
https://www.ebay.com/itm/US-Professional-Nail-Drill-Machine-Elec … -Kit/323389989610

# 664
  • Paris, France
Здравейте, момичета! Нова съм във форума и от скоро си правя маникюр у дома. Знам, че много е изписано за електрическите пили, но имам нужда от помощ при избора си. Разглеждах ги в ибей и ми прави впечатление, че пили с изходна мощност 15w и 35w са почти на една цена. Възможно ли е да лъжат за ватовете? Прилагам ликовеhttps://www.ebay.com/itm/35000RPM-Electric-Nail-Drill-Machine-Ki … ?var=572921740939  
https://www.ebay.com/itm/US-Professional-Nail-Drill-Machine-Elec … -Kit/323389989610

И двете пили са хвани едната, удари другата, само дето на втората, синята, ясно е указано, че е 12V x 0.8A = 10W. На първата само пише, че е 30 вата в описанието, което на изход дава това, което пишат за втората. Не струват тези пили. Върнете се на първа страница и четете напред. ferriy е дала линк към пила, която наистина е 35 вата, наистина е 18 волта и 1 ампера на изхода и наистина вдига до почти 30 000 оборота. В следващи нейни постове има как да се контактува с продавача и писмата на английски.

Офф - най-подходящата тема за електрически пили е темата за домашна ноктопластика. Успех

# 665
Момичета, нямам много време да влизам.
Някой ме попита за боите, използвом Коди основно и понякога гел лакове.
За матовия топ, този който е препоръчала Дани е много добър, и аз го използвам.
За ел.пилите и лампите, моля Ви направете си труда да прочете поне първата страница, защото е доста обидно и досадно за повечето в групата, предполагам. Не се сърдете ако не получавате отговори. Добре че е Невена, да пише още по някой ред.
Това е от мен, от последните дни:
Скрит текст:

# 666
  • Paris, France
Лелеее, Passion, първият и вторият маникюр са приказни. Последният, френският, е много стилен и необикновен. Не е за мене с моите цигари и готвени и с шафран и куркума, но е страхотен. Би ли издала броката за френския? Като хипнотизирана съм.

Да, наистина е досдно. Принцесата ще сложи предупреждение в първия пост на следващата тема и край с пилите. Тази тема се влачи само с пили, че и всичките смотани. Освен в темата за ноктопластика да метнеш видеото на Мелани99 с малко обяснения.

# 667
Неви, благодаря ти! Тово означава много за мен, от твоите коментари. По принцип аз харесвам класически френски, не си падам по други разновидности, но клиентите имат право. Броката е на Фокс 005bliliance.
За първи път от две години ходих на маникюр при колежка, с която завършихме заедно базовия маникюр. Тя полимеризира всичко за 30секунди и твърди, че е от "препичане" се получава отлепване. Изпили ми яко плочката отгоре. Укрепи ми ноктите с акрилна пудра, държи ми лака определено, предполагам, че е от надирането на плочката. Не използва никаква химия, само спирт..

# 668
  • Пловдив
Морският маникюр ми взе ума😎
Искам да е лятооо 😎😎😎

# 669

Да, наистина е досдно. Принцесата ще сложи предупреждение в първия пост на следващата тема и край с пилите. Тази тема се влачи само с пили, че и всичките смотани. Освен в темата за ноктопластика да метнеш видеото на Мелани99 с малко обяснения.
О, извинете! Вие ползвате само оригинални хубави продукти,не смотан. Какво да правим ние, които не можем да си позволим нещо от близо 100 лв. И да прочела съм всичко, което сте писали за пилите, и линковете съм гледала.

# 670
  • На плажа
Ами значи трябва да сте си избрали някоя от посочените пили за домашна употреба.Вземете си тази https://www.aliexpress.com/item/Electric-Nail-Drill-Machine-3500 … .0.27424c4dtfOKJF
под 100лв. е и е идеална за домашно ползване.Третата в линка,но сега видях че е с доставка.Потърсете си без.

# 671
  • Varna, Bulgaria
Давам отчет за теста. Лакирах  3  нокътя -единият по учебник - дехидратор, обезмаслител, база, лак лак  топ.    2рият с  лаково  каре и обезмаслител  по целият  нокът.  Третият пак лаково  каре и праймър   само на  св.край  +1-2 мм надолу.
Днес  ги  свалих.  1-ят  с  течност  за  сваляне  на гел лак.  2рият  също.   Третият  натопих в  чаша  с  гОреща  вода  за  10 мин.  
Резултат -  на 1ви и 2ри  нокът  без  проблем  се махна  гел лака. Остърга  се на  ситни парченца. С  олющване  с  дървено стикче.  3тият  почна  да  се  бели отдолу, но не  падна  на  цяла  люспа както  беше  описано.  И  се  наложи  да  сложа  течност  с  ацетон откъм свободният  му край.
Не  знам как се  качват снимки,иначе  бих  ви  показала  първите  си  напъни за  лак 😁

# 672
  • Paris, France

О, извинете! Вие ползвате само оригинални хубави продукти,не смотан. Какво да правим ние, които не можем да си позволим нещо от близо 100 лв. И да прочела съм всичко, което сте писали за пилите, и линковете съм гледала.

Не, не ползувам оригинална пила, а по-обикновена от Али. Имахме с Камалия, и много други съфорумки по-слаби пили, като показаните от вас. Бяхме много доволни докато след месец домашна употреба не се скапаха. Тя си купи Маратон, аз генерична jd700, а не оригинална jsda jd700 след като съседка получи същата и я тествах и видях. Понеже имаше проблем я отворих и видях трансформатора и платките. Съфорумката the Passion търпеливо ми обясни всичко и даже пусна нейната да я чуя. Съседката ми имаше късмет, че с мъжа ми можахме да свържем едни кабели, че се бяха отлепили, защото е студена спойка. В сервиз и искаха 50€ за тази работа.

Ако нямате 100 лева е по-разумно да изчакате и да си купите наистина читава от Амазон или NDED. Иначе малкото пари, които имате ще бъдат хвърлени на боклука след няколко ползувания. В темата единствено дамите, които внимателно са проучили пилите и са купили сравнително мощни пили ги ползуват все още и са доволни. Дани, Potrebitelka1, the Passion, ferriy са платили 60-160 лева и нямат кой знае какви проблеми, освен може би почистване на ръкохватка от прах вътре. Всички останали тарикатки - prinzesata, Камалия, va_ni, аз и сигурно и други загубихме някакви пари и накрая пак платихме 60-300 лева за нови пили.

Дани, Пашън предложиха съвсем прилични пили, като цената им, заедно с доставката е определено под 100 лева.

Лично предложих портативна, като тази на Magic bits, за не повече от 80лева. Предложих и малка, леко неудобна заради къс шнур и копчета на шнура, 25 000 оборота, с две посоки на въртене за не повече от 40 лева, която става за всичко, свързано с маникюр, макар и да се задъхва с груби борчета. LadyMisty я предлагат в Али.

Не сте длъжни да купите предложеното от нас и преспокойно може да си поръчате някоя от тези, които ни показахте. Само обясних защо аз никога повече няма да си купя такава. Не съм единствената с провал с такава пила и изредиха поименно тукашни съфорумки с подобни перипетии. Факт е, че като ни се развалят старите пили всички, до една, купуваме по-мощна. Никоя не е купила отново пила като старата, която е имала, точно защото не са ни харесали и не сме били доволни. Ако ми се развали сегашната я купувам пак нея, само нея и никоя по-мощна не ми трябва. Ако не я намеря ще купя JSDA jd400 от Амазон, ако и цената да е двойна в момента.

Цената на нашите пили е с няколко долара по-висока от цената на показаните от вас, така че не става дума за снобария или гъзария.

Каквото и да изберете ви пожелавам успешна покупка, здрава пила и със здраве да си я ползувате.

Пашън, това с 30те секунди при мене не работи и дава обратен ефект. Защо даде да ти скапват ноктите? А в каква лампа те пече? Ако е оригинална към марката е по-различно.

# 673
  • София
 И аз да се включа с нещо Коледно..... Не стана добре, ама докато се суетя с тия дуал форми....сили не ми остават за лак и декорации........за трети път, а още не мога да ги схвана съвсем......

Над, ти справи ли се с дуал формите, нали щеше да ги пробваш? И ако да, дай линк на полигела.

# 674
  • Paris, France
ва_ни, уау! Искам и аз. Следващата Коледа се надявам да съм в София, с чисти нокти и да те посетя и изнудя за един маникюр. Ще си донеса акригел и форми, че моите палци са огромни и стандартна форма не седи добре. Би ли споделила как направи декорацията на безименния и кой е червения цвят. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт