Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 940
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Ето вчерашната ми циганийка като говорим за дебели, шукаритетни нокти. Напоследък нямам никаква муза да се лакирам и нося само тази камуфлажна база на Блускай.

# 76
  • Paris, France
Nia, явно на вкус и на цвет......, защото за мене ноктите ти са къси към средни, стилни, елегантни и приглушени. Те са даже едноцветни. Под шукаритетни циганийки разбирам съвсем друго.

амини, съхнещи на въздух има отдавна. Те са за глитър. Между другото, глитър и пясъчни, обикновени лакове са ад за сваляне и за разлика от гел-лаковетете не могат да бъдат обелени като се поразена т. Шилак и Гелиш мога да Обеля във ваната, глитър не. Големи гадини са. Не всички хора имат лампа и затова има съхнещи на въздух, но на мене никоя досега не ми е харесала.

над, принцеса, може ли сравнение на Коди с Алесандро и Борн Прити? Кое бихте предпочели и защо? Мерси.

принцеса, тези групи често продават нещо или има намесени интереси. Нали се сещаш, че малко хора биха купили Коди ако могат да си купят Мишей. А четката на Мишито я знаеш каква е - направо луксозна. Също, едва ли биха нацаквали по не знам си колко си за гумения топ ако за 2-3 евра могат да купят този на Савиланд, който е 30мл, наистина е пълно до горе бурето, гъст като Коди и няма лепкав слой, че и държи по 4-5 седмици. Идеален за покриване на мостри, но и за нокти. И кой ще си купи някакъв забутан полигел, дето, за разлика от истинския, на Гелиш, има лепкав слой, когато новите на ГДкоко изсъхват без лепкав и се пили направо. Аз затова вече не ходя в такива групи, хаха. Предпочитам ви вас. От години ме търпите с моите бръщолевици и меки нокти. Докато не съм забравила - влязох в блога ти и не намирам статиите, особено тези за Коди. Махнала си ги или нещо аз не ги намирам?

# 77
Nevena, на живо са много блестящи, обаче не мога да снимам читаво. И заради carve out гела отгоре са леко дебелички, но ще си спретна чудни коледни елхи с него скоро. Като нося само нюд цветове напоследък и това ми идва в повече.

# 78
  • Варна
 Неви явно трябва да се актуализират от време на време статиите  Laughing. Мисля,че сега се виждат всичките  търси ги в последния раздел 7.2017.

Белещата Коди според моите нокти е несравнима с Борн Прити,а с Алесандро да не говорим  Laughing. Гел базите дават равна гладка повърхност,а тая на коди ми стои като лепило  Grinning. Слагах я няколко пъти под Алесандро,но се отказах. При мен той си пада и сам чудесно и няма нужда от подложка.

# 79
  • София
Нещо не мога да схвана замисъла защо ги правят да съхнат на въздух 🤔
Може би за каре 😂

Защото те съхнат за секунди, ако са нанесени на чист нокът. Точно времето за печене  Mr. Green

На мен Кодито не ми съхне върху Микросел и няма да го използвам повече така, страх ме е да не си докарам някой проблем с неизсъхнал лак под гел.

Нев, базата на Коди е съхнеща на въздух, базата на Алесандро, знаеш в лампа. Нямат нищо общо.

# 80
  • на брега на морето
Нев, слагаш от онези монтьорските ръкавици -плат с гумени краища и гумирани отдолу, и си цепиш дърва без проблем, казвам от личен опит. Mr. Green Да, всеки се лакира според работата и условията. То и аз като го изтрия в неделя от ръцете ще им направя пауза 1-2 месеца. От благоприличие. Simple Smile Страхотни маникюри показвате. Да, Съни, може би си права, ами да, който е с дълга плочка е така както казваш. Аз харесвам поне 1-2 мм, че ми е по-лесно лакирването на краищата. Hug

# 81
  • Paris, France
Мелинче, коя уважаваща себе си жена ще тръгне да надява монтьорски ръкавици и да цепи дърва при наличие на мъж в къщи? Ей това се чудя. Както и да е. При скандинавците няма полова диморфия. Там, каквото прави мъжът, това и жената. Къси нокти се лакират много лесно  с форми, от многократните. Аз, с моите алергии и дълги нокти така лакирам ако искам лак до ъглите. Можеш да си сложиш прозрачен гел-лак и отгоре да си се клепаш с шукаритетни цветове като не си на работа.

над, аз имам такава на Пеги Сейдж, но не ми харесва точно, защото не е гладка. Като питах за сравнение, имах предвид трайност и лекота на сваляне. Иначе знам как се поставят и свалят.

принцеске, мерси.

Ще го пробвам пак този Алесандро на ръцете. Момиче в тукашния форум писа, че по метода на над, с ултрабонд по свободния и каре, но не и на свободния край лакът и издържал 7 дена, 15 ако се нанесе Алесандро супер тънки, но тогава се белел по-трудно. И друго момиче има успех с него. Тя прави каре до свободния, кисел праймър по свободния, ултрабонд, Алесандро на цял нокът, но без запечатване и отгоре бомбе (блик) с твърд гел 3 в 1. После лак и топ. Писа, че така издържал по месец и се свалял с пръчка без проблем.

# 82
  • на брега на морето
Нев, аз и други "мъжки" неща мога да правя и правя понякога Simple Smile...Не ми пречат на женствеността или себеуважението . Иначе се нося доста женствено. Simple Smile Hug Явно човек "прихваща". Simple Smile
И за да не спамя само, ето малко снимки. Това е предният ми маникюр от хелуинското парти в работата ми-

После направих грозд на палеца, затова на третата снимка с педикюра още го няма.

Скрит текст:

Това е маникюрът, с който съм в момента, за следващото парти. Розовото, върху което е печатът е термо- на студено става тъмнолилаво.

Печатите не са перфектни, но като е лилаво не се забелязва много...Не можах да го снимам в лилаво, бързо изсветляваше, по-нататък. Simple Smile

# 83
  • Враца
Браво, екстра са станали. 😊

Аз пък преди малко приключих с това си творение. За първи път в живота си съм със заоблени нокти. Нежно се получи.

Нев, ти ме попита дали работя вече. Не, все още даже курса не съм изкарала. Помотвам се все още, защото децата тая есен ми разказаха играта с настинки и престой вкъщи, та няма как да отсъствам докато не тръгнат като хората на градина. Wink Дано скоро поне курса изкарам, много ми се иска.

# 84
  • на брега на морето
Много чувствен маникюр, Фери, супер! Hug Дано ти се наредят нещата!  bouquet

# 85
Ехаа, прекрасни неща показвате 😍 ferriy, с гелови боички или с гел лак рисуваш, уникално е, това което си направила Heart

# 86
Ехаа, прекрасни неща показвате 😍 ferriy, с гелови боички или с гел лак рисуваш, уникално е, това което си направила Heart
По принцип трябва да се рисува с гелови бои... Но, ако не се занимаваш професионално, а има и маникюристки, които го правят, рисуват с гел лака..

# 87
ferriy, да не те отчайвам, но тръгването "като хората" на градина е мираж.
Моите деца влязоха в серия с вирусите и ми иде да се гръмна.

# 88
Ще го пробвам пак този Алесандро на ръцете. Момиче в тукашния форум писа, че по метода на над, с ултрабонд по свободния и каре, но не и на свободния край лакът и издържал 7 дена, 15 ако се нанесе Алесандро супер тънки, но тогава се белел по-трудно. И друго момиче има успех с него. Тя прави каре до свободния, кисел праймър по свободния, ултрабонд, Алесандро на цял нокът, но без запечатване и отгоре бомбе (блик) с твърд гел 3 в 1. После лак и топ. Писа, че така издържал по месец и се свалял с пръчка без проблем.
Аз също имах проблем с трайността, особено при употреба на китайски цвят. Проблема реших благодарение на коментарите тук и най-вече на блога на принцесата огромно БЛАГОДАРЯ!

Ползвах години на ред база и топ на Гелиш без проблем издържаше поне 10 дни. След това спрях да се лакирам може би поне година, и когато започнах отново, трайността беше намаляла до 5-7 дни, а при употреба на китайски цвят задължително се отлепяха поне показалците до 12 часа. После прочетох за каре и белещи бази и стана още по-плачевно Grinning
1. Опит - купих купих Борн Прити белеща, от 12 до 24 часа падаха на люспи минимум 2 нокета, при лакиране на цял нокет, след нея два слоя цвят и топ Гелиш
2. Опит - лакиране с Борн прити на каре, база на цял Гелиш, 2 слоя цвят, топ Гелиш - същото
3. Опит - заздравител на каре, Борн Прити на каре, база на цял Гелиш, 2 слоя цвят, топ Гелиш - същото
4. Опит - купих Микросел и Алесандро - каре с двата, база Гелишс, цвят,топ - пак леко се отлепиха показалците, по-малко от преди, но все пак.Освен това трудно свалих след това неотлепената част.
5. Опит - Микросел каре, Алесандро цял, цвят, топ Гелиш - без разлика с 5
6. Купих и Коди - фрешер, бонд, база и топ (каучуковите) и направих както принцесата беше писала - Микросел на каре, може би около 3мм от края, Алесандро на цял нокет, цвят, топ Коди. На ноктите с ваденки за цял нокет, понеже имах проблем преди с тях и Гелиша, сложих преди ваденката база Коди един слой в/у Алесандрото и след нея топ Коди. Вече 11 ден нищо не е мръднало и спрямо Гелиш топа е лъскав все едно току що е лакиран.
Обаче все още не мога да споделя как точно се бели тази комбинация. С Алесандрото дори в/у два слоя Микросел е много трудно. А мия доста и кисна във вода, особено уикендите Simple Smile

Но честно казано 14 дена със същия лак....взе да ми писва само го чакам да се отлепи и да го махам Grinning

Ноктите ми са тънки и смотани по принцип.

И пак да попитам може ли линк към групата във фейсбук, може и на лично съобщение! Благодаря!

# 89
Здравейте! Съвсем начинаеща съм в гел лак в домашни условия, иначе ходих в салон близо 8 месеца. Преди 6 дена за първи път се правих вкъщи. Всичко стана ок с изключение на топ лака..... остана един мек, като гумени, на места с блясък, на места сякаш лепкав. База и топ си взех на Еllite 99, като топа е без лепкав слой, цвета е същата марка, лампата ми е от ами експрес 36в, но е с 9 лапички. Уж много четох за нея, много поръчвана, много добра от средния клас. Не знам обаче защо се получи така, сякаш топа е с лепкав слой, а пекох 3 мин. Изчистих със спирт за всеки случай, но пак същото. Дали лампата се оказа боклук, дали продукта, но четох доста коментари и снимки на момичета правили се с тези лакове и ползвали такава лампа. Иначе пък имайки предвид ежедневната домакинска работа, не са мръднали. Когато ходих на маникюр, съм издържал и по месец.

Общи условия

Активация на акаунт