Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 613
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
В emag  са луди с тези цени...

# 571
Ей това докарах за час и половина :

База и топ Флормар по един слой, цвят Starry sky Venalisa, реинфорс на ГД Коко.

# 572
  • Варна
Да на цена почти като и фексО😂

# 573
  • Paris, France
Момичета тази ел. пила според вас добра ли е? Някой ползвал ли я е?
35W Black Pro Electric Nail Art Drill Machine Nail Equipment Manicure Pedicure Files Electric Manicure Drill
 http://s.aliexpress.com/B3ARVNrI?fromSns=Copy

Ох, аз лично, поне десет пъти писах, че на Кадс пилите вече са с 10 ватови трансформатор вътре и вдигат до 20 000 оборота. Това измерено с ватметър и тахометър и блока отварян. Влез, моля те, в Ютюб и сложи в търсачката "Фрезер для маникюра проблема Kads". Излиза ти видео, в което на някоя минута мъжът отваря блока и ясно се вижда 10 ватови трансформатор. На латиница е изписано и няма нужда да се разбира руски за да се види. В предишен много й пост съм описала какво да се гледа, а именно волтове и амперите в описанието и чертичките на блока за указване на скоростта. Ако са запълнени триъгълници, като на тази, както е на JSDA jd300, не става. Четете и мнения на купилите. В отговори на въпросите ясно си пише, по мнение на професионалистките с база за сравнение, че тази пила няма 30 000 и че я напъват на максимум за да могат да работят. С малко труд ще намериш като моята. Гледаш етикета и 18V и да пише. Рускините редовно слагат снимки на етикета, а някои и на отворения блок с етикета на трансформатора. Пълно е с такива. На същата цена са.

Електрическите пили станаха новите лампи в темата. Всъщност те не са точно за тази тема, а за темата за домашна ноктопластика.

Няколко страници по-назад момичетата ми препоръчаха https://m.emag.bg/elektricheska-pila-pretty-elp45w-35-000-oborot … -01/pd/DFF5XVBBM/ като на различни места я има и за 80 лв.

Само дето в единственото мнение на купил я човек пише, че била 30 000 оборота по етикет, което ме навява на мисълта, че едва ли е 45W, а два пъти по-малко. Но пък може да се върне лесно. Не бих я избрала и посмъртно, защото за 10 лева повече в Амазон има оригинална JSDA, която е тиха като мушичка и ако дойде развалена или шумяща се връща без проблем.

С това изчерпвам мненията си на тема пили, които не са се променили от поне 2 години и които ми е омръзнало да повтарям. Омръзнала съм и на останалите съфорумки, сигурно, но са прекалено мили да ми го напишат. Дано не ме баннат за спам, защото ще е с право.

....... Va_ni, the Passion и сигурно и други изразиха желание за отваряне на специална тема за апарати за маникюр и педикюр или слагане на информация в първия пост. Мисля, че първото е по-удачно за да не се товари първия пост с ненужна за поставяне и сваляне на гел-лак информация. Сигурно даже вече има такава тема. Ако не, въпросите за фрези и Ел. пили са за ноктопластика, която и без това е замряла, тъкмо да се съживи.

принцесата, да сложиш в първия пост линк към темата с ноктопластика с упътване въпроси за електрически пили, накрайници, технически гелове, акрил удължаване, двойни/връхни форми, полигел и акригеловете да се задават там? Тук наистина писва.

# 574
  • София
В emag  са луди с тези цени...

Стар Найлз са луди, не емаг..... там ако не се лъжа, беше 300лв.

# 575
На мен цената не ми се вижда безбожна, а и лампата ще пристигне за 2-3 дни. Може и фактури да дават. Моята е от Амазон, горе долу толкова сгруваше.

# 576
Здравейте ! Simple Smile От доста време исках да си купя лампа и да си правя маникюра сама,като хоби и най-накрая се реших ! Търсих доста в интернет и попаднах на един сайт  pretty zone ,бях се насочила към техните комплекти,но марката лакове ,която вкл са ми доста не известни и в край на сметка си поръчах отделно лампа (очаквам я утре да ористигне) Консултирах се с няколко момичета и всички ми казват,че е най-добре да си купя баз и топ на слуксай например защото са най-хубави,но във въпросния сайт има една марка Pretty Gel за която прочтох доста добри отзиви както в сайта така и на още едно две места. Та въпроса ми е някоя от вас ползвала ли я е ,мога ли да се доверя да си купя дори и топ лака на тази марка .. все пак ще се упражнявам за сега,а лаковете са на доста достъпни цени Simple Smile Ще се радвам да споделите мнение Simple Smile Благодаря !

# 577
  • Paris, France
Борислава, добре дошла. Нямам спомен някой в тази тема да ползува базата и топа на Прити, но чета, че цветните им лакове са трайни и доста  момичета имат опит с тях. На първа страница сме подготвили подробни сравнения, мнения и препоръки за марки, техники на нанасяне. Имаме и списък с всичко необходимо за начало. Прочети първо статийката за алергиите и бавно и плавно останалото и ще се ориентираш! Блускай беше популярна марка в предишни теми, но от пишещите в момента никой май не я ползува. Не е за тънки и меки нокти определено. Успех.

# 578
Борислава, добре дошла. Нямам спомен някой в тази тема да ползува базата и топа на Прити, но чета, че цветните им лакове са трайни и доста  момичета имат опит с тях. На първа страница сме подготвили подробни сравнения, мнения и препоръки за марки, техники на нанасяне. Имаме и списък с всичко необходимо за начало. Прочети първо статийката за алергиите и бавно и плавно останалото и ще се ориентираш! Блускай беше популярна марка в предишни теми, но от пишещите в момента никой май не я ползува. Не е за тънки и меки нокти определено. Успех.

Ще прочета всичко ,вярвам че ще ми е доста полезно ! Мисля да изпробвам базата и топа им (все пак са по десетина лева ) и след това ще споделя с вас какво е мнението ми за тях  ! Хубава вечер на всички и до скоро !

# 579
  • София

Много интересно видео за новаците като мен в апаратния маникюр.

# 580
Упражни ли се върху яйцата 😂

# 581
  • София
Упражни ли се върху яйцата 😂

Не, купих си фрези от магазин за зъболекари, но още гледам Дремела с недоверие..... може този уикенд, да ми дойде музата  Mr. Green

# 582
  • София
Бяла и черна.Не се лъжете по ефтините,разливат се,по добре с гел лак става.
И аз имам бяла и черна на Mack's ама нещо май не са моите гелови бои. На коя марка ползвате вие? Иначе и аз рисувам с лаковете. Ама нали уж геловата боя по-гъста

Аз имам боички на Коди бяла, златна и червена и съм много доволна. При това са ми подарък, т.е. не са от оригиналния сайт на Коди, а от mynsild.bg
Аз по принцип не съм умела с рисуването, но установих, че с хубава тънка четка и хубава боичка се получава дори и на начинаещ. Харесва ми гъстотата на боичките на Коди, според мен това е най-голямото предимство пред рисуване с гел лак

# 583
  • София
Ей това докарах за час и половина :

База и топ Флормар по един слой, цвят Starry sky Venalisa, реинфорс на ГД Коко.

Фокси, кой е печата?

# 584
Аз съм ползвала база и топ на Прити гел. Харесват ми. И основата им за френски е многоо хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт