Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 594
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • Paris, France
Аз съм ползвала база и топ на Прити гел. Харесват ми. И основата им за френски е многоо хубава Simple Smile

А как се свалят в сравнение с други марки?

# 586
  • на брега на морето
Над, видеото изглежда много полезно! Hug Като гледам как лесно им се получава. Crazy Като гледа човек отстрани винаги изглежда лесно. Аз още не съм си купила фрези, и аз ги гледам с подозрение. Laughing
Обичах, и аз мразя зимата! На мен ми се получават едни "удебелени " кожички около ъглите на ноктите, които изрязвам с нокторезачка,  и така всеки уикенд...А и аз ходя с ръкавици, даже в колата съм с ръкавици без пръсти, и ги мажа...Няма спасение.

# 587
Вани - не е печат, стикери са, от Али.

# 588
И аз в началото започнах с база и топ на Прити. Към базата нямах забележки, държеше си се добре до последно. Даже на една приятелка, която лакирах няколко пъти, лакът и се задържа по-дълго с базата на Прити, отколкото с тази на Блускай.
Топът им обаче  бързо си губеше блясъка и буквално се изтриваше около свободния край, което ме дразнеше адски много.
За свалянето... Тогава не правех лаково каре и си падаше с 2 накисвания с ацетон.

# 589
Аз съм ползвала база и топ на Прити гел. Харесват ми. И основата им за френски е многоо хубава Simple Smile

Благодаря много ! И аз мисля да ги поръчам тези дни ! 😊 Весели празници на вас и семействата ви ! 🎄🎁☘😌

# 590
  • Пловдив
Момичета, хубав червен брокат да сте виждали някъде тук в Бг? Трябва ми за другата седмица..то мята работа "искам го сега, мамо, мъжко да е" 🙂

# 591
  • София
Весели празници на всички! Този път съм страшно доволна от себе си. Не очаквах да постигна каквото си представях

амира, не знам дали се вижда добре, червеното на снимката е на прити, номер 389 и е доста прилично.  Миналата година си бях взела на прити цвят, който се нарича коледно червено и също беше много хубав

# 592
  • Paris, France
Момичета, хубав червен брокат да сте виждали някъде тук в Бг? Трябва ми за другата седмица..то мята работа "искам го сега, мамо, мъжко да е" 🙂

Bluesky 545 е любимият ми тъмночервен брокат.

https://www.google.com/search?q=bluesky+545&safe=active& … w=360&bih=560

Elite99 Starry bling 6625 ми е любим. Едър, покривен на 2 тънки слоя червен брокат с малко частички в друг нюанс. Елит99 6625 като потърсиш ще го видиш. Никоя снимка не успява да предаде блясъка му.

Вариант е да купиш само брокат, сух, да посипеш на лепкавия слой на лакиран с тъмночервена или черен гел-лак нокът, да минеш 2 пъти с топ и готово. Брокатът изпъква по-добре на тъмна подложка.

# 593
  • Пловдив
Ооо, Невена, благодаря! Имам сух червен брокат заради хобито ми, ще пробвам!❤

# 594

Любимото ми синьо Simple Smile

# 595
  • Paris, France
Вяш, хубаво ти е любимо синьото, ама пиши, моля те, кое е, че да се облажим и ние. Уникално е.

# 596
1- Prep Cuccio
2-Fuse Cuccio
3-Base Cuccio
4-цвят Secretly 94
5-Top Cuccio
Декорациире ми са релефни със ситно фолио от Али експрес и прозрачен гел на SNB

# 597
  • Варна
А аз искам идея за маникю за петролно зелена вечерна рокля. Бижутата са перли. Мисля си за френски аюа грам нищо не юи ражда главата.

# 598

Много интересно видео за новаците като мен в апаратния маникюр.

Ох, вчера тъкмо свалях гел-лак с такава фреза.
Елит99 беше и много трудно го свалих. По-трудно от самия гел.
То наистина с розовата пила, тъй като все още не съм си взела хубава машинка, но определено по-трудно от гела.

# 599
  • На плажа
Аз пак ще питам понеже никой не ме отрази. Та какви гелови бои ползвате?
Kodi идеални са ми на мен.Нито са гъсти,нито рядки.

Общи условия

Активация на акаунт