Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 584
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
И аз съм с Коди, за отпечатване Макс., напролет ще взема от Макс и цветни за рисуване

# 601
  • на брега на морето
Вяш, може ли линк за фолиото от Али, или името му? Много готин маникюр!  Hug bouquetИ синьото е много коледно и красиво! Ей, пак няма да се сдържа и ще си го поръчам и него... Simple Smile

# 602
https://s.click.aliexpress.com/e/XGeZPHq
Ето го много е хубаво имам розово, синьо сребристо, червено. Многи ми харесват пак ще си поръчам. Simple Smile не е много количеството вътре, но то си е икономично и като се слага. Но и за тези пари мисля, че е супер. Иначе сребърно и златно фолио за отпечатване си купувам от Арт магазините. На метър е и е евтино Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 11:23 от Vqsh13

# 603
  • на брега на морето
Вяш, благодаря, но на линка не излиза фолиото... Може би ако копнеш само името му и ще го потърся в търсачката. Hug

# 604
Здравейте отново дами,

Все още не съм се преборила с проблема с белещия се лак, изпочупиха се половината нокти, смятам да направя малко почивка, защото от 4г. не съм и явно нокътя не иска да задържа лак. Ноо тъй като предстоят празници, реших да си изградя ноктите с гел, който беше на привършване и изкарах късмет да го изцедя до последно и да направя всички нокти. Използвах двойни форми (мисля, че така се казва, дано ме бъркам - изкуствен нокът намазан с гел и изпечен в лампата, после го отлепям, пиля и оформям Sweat Smile ). Доста нескопосано се получи, разлято тук таме, по някоя друга неравност, защото ме беше страх да не изтъня гела и да се счупи, но поне имам нокти! Grin  разлятото ще го дооправя с пиличка.

# 605
Съжлявам мислех, че излиза защото аз като го натисна ми го отваря. Magic Mirror Chameleon Glitter Nail Flakes Sequins Powder Gold Silver Red Irregular Paillette Manicure Nail Decoration SACB01-08

# 606
  • Mostly in my mind
На мен ми отворя фолиото.

# 607
Здравейте!
Ще може ли да ми кажете тази електрическа пила добра ли е и ще мога ли с нея да си свалям гел лака?

# 608
  • Paris, France
Amaranda, на снимката ясно е написано, че това е комплект за педикюр.   Ако ставаше за гелови покрития сигурно щяха да го укажат. Само една или две страници по-назад Joykiller, чрез безплатната търсачка на Гугъл е успяла да намери мнения с насоки за електрическа пила за нокти. В тази тема също не липсват. Има линк към видео със сравнения, което Melany99 е намерила. Още 5 или 10 мои мнения с точните модели и марки на поне 2-3 пили.

Комплекти за педикюр също сме обсъждали в стари теми. Ферий беше писала за нейната. Вече кукуригаме от пили през страница.

# 609
Комплект за маникюр пише, явно на снимката не се вижда. Благодаря за отговора!

# 610
  • Mostly in my mind
Ясно си пише и се вижда, че е за маникюр. Simple Smile

# 611
  • Paris, France
Имам такъв, цели 2 даже, от Лидъл. Няма в комплекта удобна приставка за сваляне на гел-лак, а приставките са с нестандартно стъбло и няма как да се купи отделно подходяща за изпилване на гел-лак. Максималните обороти на този комплект са около 5-6 000 в минута, които са достатъчно за подръжка на пети и кожа между пръсти, стъпала, но не и за изпилване на гел-лак. Мощта от около 5-7 вата е достатъчна за целта.  Пиля гел-лак с Ел. Пила от 35 вата, 18V 1A на 20 000 оборота, акрил с груба приставка на 25-30 000, но гледам да не държа пилата на такива обороти повече от 5 минути.

В случая с комплекта Ел. Уреда не става, оборотите не са достатъчно, приставките не стават. За педикюр е ОК.

По-добре си вземете една нормална Ел. Пила от Али с около 25 000 оборота. Ва_ни си поръча такава от Lady Misty. Около 40 лева излиза, педикюр с нея е възможен, макар и по-бавно и пили идеално гел-лак и акрил в 2 посоки, макар и само с фини приставки. С грубите бие. За гел-лак е идеална.

# 612
  • на брега на морето
Мерси, Вяш! Hug

# 613
Скрит текст:
Много добро попадение от Aliexpress...довечера ще тествам.
линк

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 12:39 от Обичах

# 614
  • София
Привет, едно видео ще ви подхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт