Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 576
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, оказа се, че съм купила грешения размер фрези, за Дремел, не стават. Ако някой се интересува от тях да ми пише, закупени са от зъболекарски магазин, стават за машинките за маникюр.

# 616
  • София
И на малката лека ръкохватка ли нестават?

# 617
  • София
И на малката лека ръкохватка ли нестават?

Аз на друга не съм ги пробвала, мнооооого са тънки и изпадат от Дремела.

# 618
Момичета, оказа се, че съм купила грешения размер фрези, за Дремел, не стават. Ако някой се интересува от тях да ми пише, закупени са от зъболекарски магазин, стават за машинките за маникюр.

Третата фреза за каква цел е?

# 619
  • София
Над твоя дремел/на мъжа ти/колко ръкохватки има?Микромотора/ръкохватката е черно синя тежка/има още една лека ,имате ли я?
https://www.dremeleurope.com/bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8 … s-p/?start=0&

# 620
  • София
Над твоя дремел/на мъжа ти/колко ръкохватки има?Микромотора/ръкохватката е черно синя тежка/има още една лека ,имате ли я?
https://www.dremeleurope.com/bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8 … s-p/?start=0&

Само на тази съм ги пробвала.

# 621
В куфарчето с Дремел-а трябва да има едни такива метални джаджи, които са именно за това - да стават всякакъв размер фрези.
Ако намеря картинка, ще сложа.
Картинка на намерих, но ето ги снимани:

# 622
  • София
В куфарчето с Дремел-а трябва да има едни такива метални джаджи, които са именно за това - да стават всякакъв размер фрези.
Ако намеря картинка, ще сложа.
Картинка на намерих, но ето ги снимани:

Златна си! Моя мъж къде бля, че не се сети  Mr. Green

Довечера ще го питам  Laughing

# 623
  • Paris, France
еласмен, мерси. И Melany99 го предложи вече, ама никой не чете и не гледа.

над, трябваше да идеш с ръкохватката. Мелани99 е предложила добро решение. Тези джаджи могат да се купят в магазините за DIY.

# 624
Тези джаджи на всички пробивачки ги има, защото фрезите и бургии са всички с различни размери.
За ремонти и такива неща - мен питайте! Laughing

# 625
  • Paris, France
Melany, всички ги имат, но много хора губят или не могат да намерят тези удебели. Като имаш дремел можеш направо с него да пробваш на лявата ръка. На дясната е трудно, но не е невъзможно. Тогава лека, не особено мощна пила като тази, дето ва_ни си я купи ще ти е предостатъчна.

# 626
А, Неви ще си купувам аз машинка.
Но нека минат празниците, че с тези стачки и много подаръци, разнасящи се по пощите има забавяния, губещите се пратки и т. н.
Аз обичам да си имам мои си неща и да не ми ги пипат дрлуги членове на семейството, че те не са много организирани и подреждащи! Laughing

# 627
  • София
А, Неви ще си купувам аз машинка.
Но нека минат празниците, че с тези стачки и много подаръци, разнасящи се по пощите има забавяния, губещите се пратки и т. н.
Аз обичам да си имам мои си неща и да не ми ги пипат дрлуги членове на семейството, че те не са много организирани и подреждащи! Laughing

Скъпия твърди, че такива джаджи в неговия Дремел е нямало....

При мен е обратно, прекалено много уреди, предпочитам да използвам на скъпия и да не купувам поредния  Sick

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 19:13 от nad_tab

# 628
Нямало то, кой знае къде ги е изгубил. Laughing
Към моя има една цяла кутия с приставки, различни бургийки, шкуркови пръстени и т. н.
Освен да е купувал само машинката без допълненията.
Но ти иди в който и да е магазин за такива неща и ще ти продадат от джаджите.

# 629
  • Paris, France
nad, джаджите са стандартни. Това е вид удебелител. Пъхаш борчето с малкия диаметър и така диаметърът става по мярка. Удебелителят е сууууупер удобен и всяка уважаваща се жена трябва да разполага с няколко такива, хаха. Питай в железария, Mr Bricolage! Сигурна съм, че има. В Али също има, предполагам.

Melany, помагай! Гледах в Али dremel adaptor shank hex. Има разни такива, но не мога да се ориентирам кой точно е нужен. Би ли ги погледнала, ако обичаш? Не знам как да сложим на линк от приложението.

Общи условия

Активация на акаунт