Някой ще ходи ли на концерта на DM?С

• 9 344
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Букурещ
А в колко часа се  очаква да излязат Депеш?

ако излязат Mr. Green майтап, спокойно, ама до утре има много време Crazy

# 151
  • Враца
ъ-ъ-ъ-ъ пуста душа любопитна, така и не разбрах какво е това
45 + 4.50

нашите са 45 и толкоз, какво съм изпуснала
 newsm78
Това е комисионната на тикетпро, която е 10% от стойността на билета.

# 152
  • Букурещ
И аз чакам вече с нетърпение ... Билета ми е от 45лв. и пише " терен" , мисля че това е на тревата пред сцената.
Точно Peace Синия сектор значи....ще влизаме от вход 3...и аз съм там (с още 26 човека) Crazy

добре де, защо вход 3 newsm78 на схемата има вход Терен

# 153
От 16.00 започва да пуска някакъв DJ, в 20.00 излизат Нова Генерация и към 21-21.30 нашите момчета

# 154
  • Букурещ
От 16.00 започва да пуска някакъв DJ, в 20.00 излизат Нова Генерация и към 21-21.30 нашите момчета

малииии, от 15ч до 21ч30 шъ умра Crazy

# 155
Мерси   bouquet

# 156
  • Sf
Ако ти е от 45 лв. ти си в противоположата страна на ВИП местата - тоест със същата видимост, но без бонус биричка Simple Smile Добре е все пак Simple Smile ВИП билетите са 55 лв.

аз съм в синята зона пред сцената
а тази биричка ти е 4.50 така ли?
аз мислех, че бира няма да разрешават
я да взема да си намаам багажника с бира Crazy
Верно ли си в синята зона... Правостояща си, близо до сцената - мога да ти сканирам разположението на местата цветно и да ти го мейлна?
Но явно за биричка няма да те огрее... Освен, ако не си носите... Или нали Туборг се явиха и те част от парада, та дано нещо да продават на място...
А иначе биричката във виолетовия регион е само по една на калпак...  Peace

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 17:00 от crossamaia

# 157
Забравих да пиша, че вътре ще можеш да си купуваш биричка и вода, ще има някакви импровизирани пунктове и разбира се фланелки и разни аксесоари.

# 158
И аз чакам вече с нетърпение ... Билета ми е от 45лв. и пише " терен" , мисля че това е на тревата пред сцената.
Точно Peace Синия сектор значи....ще влизаме от вход 3...и аз съм там (с още 26 човека) Crazy

добре де, защо вход 3 newsm78 на схемата има вход Терен

Може и да греша....по-скоро греша. Просто гледайки схемата, ми се стори най-логично да се влиза от там Thinking
Би трябвало и от този 3-ти вход да може да се излезе на тревата, а не само той да води към горните секции  newsm78.

# 159
  • Букурещ
Може и да греша....по-скоро греша. Просто гледайки схемата, ми се стори най-логично да се влиза от там Thinking
Би трябвало и от този 3-ти вход да може да се излезе на тревата, а не само той да води към горните секции  newsm78.

ами не знам, логично да е може да се влезе от вход 3, но този вход май ще води само към горните секции, затова има отделен вход - терен, който води право напред към целта Mr. Green

# 160
продава се един билет от 55, т.е. 50 + 10те% на тикетпро. тел 0888860800

# 161
  • В светлината на слънцето
И аз съм на терена.  tooth Но изобщо не смятам да закеся там от 16 ч. Хич не ми е ясно как ще стане връщането после. Все пак там ще има 35 хиляди души.  Sick

# 162
Забравих да пиша, че вътре ще можеш да си купуваш биричка и вода, ще има някакви импровизирани пунктове и разбира се фланелки и разни аксесоари.
Да знаеш как ме зарадва за биричката,че в тая жега кокото литра вода да изпия все тая. Обаче биричката е друго нещо. beer

# 163
  • София
Все пак там ще има 35 хиляди души.  Sick
  толкова Локомотив не побира, така че малко по-малко

аз съм вход 1
арееее ще умра баси

утре ще говоря несвързано, вече не мога да си намеря място просто

# 164
  • No Line On The Horizon
А какво ли ще е времето утре newsm78

Общи условия

Активация на акаунт