Някой ще ходи ли на концерта на DM?С

• 9 351
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • в гората
то не само вода, ами и суха храна трябва да си вземем  newsm78 

и палатка за лудите като мен, които в 15ч ще са там най-късно 15ч30 Crazy Crazy Crazy

пази две места, към 7 съм при теб. Wink

# 136
Малко офф. Цените на билетите по другите форуми достигат брутални размери. Примерно 90 лв. за зелен сектор!!!  smile3514

Е, да. И на мен преди малко ми предложиха подобна оферта и отказах. А искам за зеления, защото приятелите ми ще са там.

# 137
  • София
Аз съм в сектора с/у козирката/ незнам как се води/.
На линия съм и чакам с ОГРОМНО нетърпение!!!!
Имам чувството ,че сънувам...... Crazy

# 138
 И аз чакам вече с нетърпение ... Билета ми е от 45лв. и пише " терен" , мисля че това е на тревата пред сцената.

# 139
И аз чакам вече с нетърпение ... Билета ми е от 45лв. и пише " терен" , мисля че това е на тревата пред сцената.
Точно Peace Синия сектор значи....ще влизаме от вход 3...и аз съм там (с още 26 човека) Crazy

# 140
  • Букурещ

така, така, тази трева е Peace

# 141
  • Букурещ
такааа, значи понеже половината форум ще е там, предлагам, ей така небрежно да си направим един голяяяяям плакат на БГ-Мамма Mr. Green Crazy Laughing
че иначе все ще подозирам всички, че са от форума Mr. Green

# 142
  • Пловдив
аз сериозно си мислех по едно време да се съберем някакси от форума.

евентуално да си уговорим място на стадиона след концерта за една фотка, ама и това ми звучи мисия невъзможна

# 143
  • Букурещ
аз сериозно си мислех по едно време да се съберем някакси от форума.

евентуално да си уговорим място на стадиона след концерта за една фотка, ама и това ми звучи мисия невъзможна

абсолютно ще е невъзможно newsm78

# 144
  • Букурещ
ъ-ъ-ъ-ъ пуста душа любопитна, така и не разбрах какво е това
45 + 4.50

нашите са 45 и толкоз, какво съм изпуснала
 newsm78

# 145
 И аз ще ходя или по-точно  И АЗ ЩЕ ХОДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ  Laughing

Съвсем случайно вчера се уредихме с билети за 45 лв. от тези дето са били по 40 лв. два дена преди концерта за мен това си е жив късмет. Май е жълтия сектор, защото са седящи места и влизаме от вход 2, поне аз така разчитам схемата.

# 146
  • Sf
Там съм, аз съм от ВИП билетите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Кеф, кееф Simple Smile

# 147
  • Sf
ъ-ъ-ъ-ъ пуста душа любопитна, така и не разбрах какво е това
45 + 4.50

нашите са 45 и толкоз, какво съм изпуснала
 newsm78

Ако ти е от 45 лв. ти си в противоположата страна на ВИП местата - тоест със същата видимост, но без бонус биричка Simple Smile Добре е все пак Simple Smile ВИП билетите са 55 лв.

# 148
А в колко часа се  очаква да излязат Депеш?

# 149
  • Букурещ
Ако ти е от 45 лв. ти си в противоположата страна на ВИП местата - тоест със същата видимост, но без бонус биричка Simple Smile Добре е все пак Simple Smile ВИП билетите са 55 лв.

аз съм в синята зона пред сцената
а тази биричка ти е 4.50 така ли?
аз мислех, че бира няма да разрешават
я да взема да си намаам багажника с бира Crazy

Общи условия

Активация на акаунт