Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 704
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте ,при всички ли се прави ПИД или само при тези  които имат остановен генетичен проблем ?

При подозрение за проблем се прави задължително ПИД. Но ако пациентите настояват също може да бъде направен.

# 511
Здравейте ,при всички ли се прави ПИД или само при тези  които имат остановен генетичен проблем ?
Аз да добавя, че го препоръчват и при жени над 38 г.
На мен докторът го препоръча на първичния заради възрастовия фактор,
но в крайна сметка, не направих, защото рисковите бяха по-големи от ползите.
Успех! Hug

# 512
Здравейте, дами. Тази вечер пътуваме със съпруга ми от Пловдив към Истамбул- клиника Бахчеджи с автомобил. Ако някой от вас е в същата посока, ще се радваме да го вземем и споделим пътя.

# 513
  • Плевен
Primavera 555 ,аз не съм спирала 7 кето дхеа по време на предната си стимуляция,както и другите витамини и хранителни добавки,които приемах, и добри яйцеклетки ми се получиха.Неуспеха дойде на трансфера.Но ако се колебаеш,питай все пак лекаря си.

# 514
Момичета, за първоначален преглед, освен изследванията ( преведени), брачно свидетелство ( не съм го давала за превод), исканите от тях изследвания, какво друго ни трябва? Знам за 3-5 дни въздържание , ако поискат спермограма. Друго? Да не пропуснем нещо...

# 515
Момичета, за първоначален преглед, освен изследванията ( преведени), брачно свидетелство ( не съм го давала за превод), исканите от тях изследвания, какво друго ни трябва? Знам за 3-5 дни въздържание , ако поискат спермограма. Друго? Да не пропуснем нещо...
Няма нужда нищо да превеждаш!
Брачното свидетелство само го копирай. При мен искаха да видят и оригинала.
За спермограмата - най-добре на 3 ден от въздържанието да се направи.
Друго не ти трябва. Успех! Hug

# 516
Здравейте момичета,много отдавна не съм влизала тук, покрай малката принцеса нямам никакво време.Та замислили сме да я зарадваме я с братче я сестриче.Имаме още едно ембрионче и мислим да си го вземем.Та трябва ли да се пускат някакви изследвания преди започването на процедура по замразен ембриотрансфер?

# 517
За тези на които им предстои пункция ,изискват ли да си без лак ,както в БГ ?

# 518

За пункция не е задължително. За операция е за предпочитане да нямаш. Аз имах и в двата случая. За пункцията нищо не ми казаха. За операцията ме попитаха дали мога да го махна. Понеже нямаше как да се махне, ми изтриха лака на краката.
Успех!

# 519
Аз не обичам да се лакирам, но едва ли, никога не са ми казвали да съм без лак и грим.
На пункция винаги съм била с грим.
Единствено за интервенцията - лапаро + хистеро, анестезиоложката ми каза да го махна,
защото щели да ми мажат клепачите с някакъв мехлем, за да не се увредят.
Успех! Hug

# 520
Момичета , Дали ще успе с такъв полет да направя цветна снимка за 1 ден ? И как се стига от летището най бързо и удобно ?

# 521
Момичета , Дали ще успе с такъв полет да направя цветна снимка за 1 ден ? И как се стига от летището най бързо и удобно ?
Ангелина 91, със сутрешният полет ще успееш със сигурност, от летището си хвани такси за най-бърз превоз, да знаеш, че цената от летището до клиниката е 80 турски лири, най- добре се уговори с таксито предварително, защото ако се оставиш на брояча му и попаднеш в задръстване(което е почти сигурно) сметката ще ти набъбне, поне аз така винаги правих, показвах адреса, питах колко струва и после се договарях, като време е около час(25 км).
Успех!

# 522
Има метро от летището, което всъщност сменяш с друга линия на метрото , удобно бързо, но предвид разстоянията и няма определено време, въпреки че на мен ми беше готова снимката снимката след 10-15 Мин все пак отнема време докато се приготвиш и я направят, задължително сондирай мнение с други момичета, но според мен Не може да успееш да се върнеш с този полет.

# 523
До сега имам 4 пункции в Турция.Преди всяка задължително ми казваха в деня на пункцията без лак, без грим и без парфюм.

# 524
Елена, нищо не са ми казвали. Винаги съм била с грим, гланц,
парфюм, лосион за тяло, дезодорант, никакъв проблем е нямало.
Упойките са много хубави, добре дозирани, няма сънливост повече от 5 мин.,
нито някакви странични ефекти. Все едно нищо не е било.
Стискам палци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт