Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 210
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
El1t00, благодаря! Heart
Така е, много е неприятно, но такъв е животът,
падаме, ставаме и продължаваме напред!
Дано да имаш късмет следващия път и да се получат нещата!
Стискам ти много силно палци! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 121
Момичета,всичко мина чудесно! Наистина ние сме в 17 век в сравнение с тях.Операцията беше лапароскопия-нямам болки ,всичко е чудесно. Благодаря на господ и на Д-р Тургут и  проф Бахчеджи за професионализма. Прегръдки и целувки

# 122
Момичета,всичко мина чудесно! Наистина ние сме в 17 век в сравнение с тях.Операцията беше лапароскопия-нямам болки ,всичко е чудесно. Благодаря на господ и на Д-р Тургут и  проф Бахчеджи за професионализма. Прегръдки и целувки
Много се радвам! Бях сигурна, че всичко ще е наред!
Силни прегръдки от мен! Hug

# 123
Аз се страхувах,зщото в бг все ме режат. Явно не знаят какво правт. Спокойна съм вече.

# 124
Snikurs, браво. Нека всичко продължи по най- добрия начин с бебешки финал.

# 125
В Бг незнам дали въобще да броя опитите си за такива. А за операцийте не ми се говори. Светлинни години са напред.
Извинявам се, от тел. пиша и не мога да редактирам.

# 126
Аз се страхувах,зщото в бг все ме режат. Явно не знаят какво правт. Спокойна съм вече.
В БГ медицината е на много ниско ниво,
нормално е всички да ни е страх, аз щях да умра от страх у нас,
особено ако ми бяха казали, че са ми оперирали язвата.
Още утре ще те изпишат. При мен болките и усложненията дойдоха
от единия дренаж, който минаваше през целия ми стомах.
Даже искаха и още 1 ден да остана в болницата за наблюдение,
но аз настоявах да тръгна.

# 127
Много се радвам за теб 😘 Господ да е с теб и да доведе всичко до щастлив финал 😇

# 128
Благодаря момичета за милите думи! Снощи гледах пак изоставени дечица и плаках. Милите душички! Всички ние искаме детенце,а някои раждат и ги хвърлят. Няма справедливост на този свят. Какво са виновни миличките.

# 129
Благодаря момичета за милите думи! Снощи гледах пак изоставени дечица и плаках. Милите душички! Всички ние искаме детенце,а някои раждат и ги хвърлят. Няма справедливост на този свят. Какво са виновни миличките.
Точно това съм си го мислила много пъти.
Много късмет ти желая, миличка! Flowers Four Leaf Clover
Дано да направите успешна стимулация и хубав ембрион! Hug

# 130
Упитвам се да убедя мъжа ми да си се помъчим за свое първо , и да усиновим второ . Направо нямам думи за това как оставят децата Sad Мъжа ми обаче трудно приема нещо което не е негово ! но ще му налея акъл . То да можеше и да се усиновява по лесно в Бг че то и това тука е една историяяяя

# 131
Благодаря ви мили момичета! Успех и на вас! Много бебенца през новата година! 😍😘

# 132
Mariana_ema, честито миличка! Лека и безпроблемна бременност!
snikurs, радвам се, че всичко е минало добре, бързо възстановяване!
Относно изоставените деца, незнам ако имаме наше дали ще осиновим( макар че ми се иска), много е сложно, но мисля, че мога да навия ММ да станем приемно семейство, доколкото съм чела е доста по-лесно, няма толкова много изисквания. Когато шанса за осиновяване е минимален и това е вариант.

# 133
Благодаря! Като нова съм и със следващия цикъл започваме процедура по съвет на доктора. Много съм доволна от Турция-най-добрите лекари са тук-не напразно имат такава реклама-заслужена им е,независимо,че операциите им са скъпи. Аз съм с нисък АМХ и пробвам за последно,ако не стане се насочвам към донорско. Въобще не ми пука дали ще е мое-просто искам дете. Също искам да осиновя,но се чака много,моят мъж ме подкрепя и независимо какво ще решим-той е съгласен. Плача всеки път за изоставените дечица и всеки път ми се иска да взема едно,а държавата ни е толкова скапана,че всичко е тромаво . Успех момичета! 😍😘😘

# 134
Момичета, чета ви и толкова ви се радвам как се подкрепяте!
Аз родих преждевременно моите две слънчица и сега се борим за тях. Въпреки всичко, ако не беше д-р Карликая нямаше да стигнем и до тук.
За сега се държат бебчовците, все пак са истанбулски бебета- не се предват лесно Simple Smile
Имам останали 3 пролутон депо и 4 ампули прогестан, ако някой има нужда да ми пише.
Вече не мога да ви ръся с бременнен прашец, но се надявам до 2 месеца да си взема дечицата и да ви замерям с памперси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт