Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 703
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
На мен ми поставиха такава ваксина, когато бях на 26 г. И точно обратното, ако Ig G е положителен, значи имате имунитет или сте била имунизирана. А иначе не зная, как процедират в Турция, ако резултата е отрицателен.

# 556
Аз затова написах,че не съм сигурна,все пак не съм лекар и моето мнение не е миродавно. Успех на всички!

# 557
Здравейте! Не зная дали тук му е мястото да питам, но ако има някой запознат да ми оговори,  ще съм му много благодарна. При задължителните изследвания за Рубеола преди инвитро, ако не си карал тази болест, какво следва?Няма да имаш антитела ли?Ще те карат ли да се имунизираш?
Като бях на първичен в Мемориал, ми казаха, че от изследванията ставало ясно,
че съм нямала ваксина, много се учудих, защото мислех, че имам.
Казаха ми, че или трябва да се ваксинирам и да отложа с 3 м. ин витрото,
или като забременея, да се пазя да не се разболея.
Не се ваксинирах, защото не мислех, че толкова ще се проточат нещата.
Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 558
На моето изследване референтните стойности на лабораторията бяха до 5. Моят резултат беше по-нисък. И от Мемориал, и след това в Бахчеджи казаха, че е добре.

# 559
Мой съвет и мнение - ако нямаш антитела - сложи ваксина, защото с тези луди антиваксъри вероятността да се разболееш е голям. И рискът не си заслужава. Ето сега например с морбили е същия проблем при децата, с масовото не ваксиниране се излагат на риск бебетата, които все още не са на възраст за ваксиниране.

# 560
Мой съвет и мнение - ако нямаш антитела - сложи ваксина, защото с тези луди антиваксъри вероятността да се разболееш е голям. И рискът не си заслужава. Ето сега например с морбили е същия проблем при децата, с масовото не ваксиниране се излагат на риск бебетата, които все още не са на възраст за ваксиниране.
При мен вече няма за кога, ще започвам подготовка за трансфер другия месец,
не мога да чакам още три месеца, ако знаех, че ще загубя близо година и половина,
щях да се ваксинирам, но кой да знае точно какво ще се случи...
Имам спомен, че на 16 г. я прекарах, защо така показват изследванията, не знам.
Да не е объркала нещо Севда, трябва да ги погледна. Д-р Карликая нищо не ми каза.
То при мен вероятността да се получи нещо е много нищожна,
а ако стане пък някакво чудо, трябва да си стоя само вкъщи,
каквото е писано, не го мисля толкова в момента.

# 561
Сиси, не го мисли сега. Минал е момента. Не контактувай с малки деца и такива които ходят на училище.
Избягвай затворени помещения с много хора и всичко ще е супер. Това важи за всички вирусни заболявания.
Аз споделих мнението си - нищо повече. Може и Севда да е сбъркала. 😉😜

# 562
Здравейте и от мен, трескаво ви следя и много се радвам на всеки успех тук.
Да ви споделя и мойте емоции, които ме тресят от петък насам.
На 15/01 имах трансфер на две прекрасни тридневни ембриони при др Карликая( разкошен човек) и оттогава чакане, дебнене за симптоми, а тях никакви ги няма, та този петък три дена по-рано от определеният ми ден(28/01) реших да си пусна ЧХГ, отидох много тъжна, след около два часа реших да проверя за резултата, мислех, че ще припадна докато се заредят резултатите и какво да видя 106.60 ( 9 ти ден от трансфера)! Невероятно чувство изпитах, знаете за какво говоря!
Сега в понеделник трябва да повторя, а толкова ме е страх, защото всички миниатюрни симптоми изчезнаха( подутия корем, болезнените яйчници и леко чувствителните гърди), днес си взех един шуър чек и там се появи бледо розова четичка, съвсем влезнах във филма!
Дразня се на себе си, вместо да се радвам, аз умирам от страх за утре, но...
Ако и друга от вас е минала през това ще се радвам да сподели и мислите ли че трябва да повторя ЧХГ то във същата лаборатория, в която го пуснах първият път?

# 563
Здравейте и от мен, трескаво ви следя и много се радвам на всеки успех тук.
Да ви споделя и мойте емоции, които ме тресят от петък насам.
На 15/01 имах трансфер на две прекрасни тридневни ембриони при др Карликая( разкошен човек) и оттогава чакане, дебнене за симптоми, а тях никакви ги няма, та този петък три дена по-рано от определеният ми ден(28/01) реших да си пусна ЧХГ, отидох много тъжна, след около два часа реших да проверя за резултата, мислех, че ще припадна докато се заредят резултатите и какво да видя 106.60 ( 9 ти ден от трансфера)! Невероятно чувство изпитах, знаете за какво говоря!
Сега в понеделник трябва да повторя, а толкова ме е страх, защото всички миниатюрни симптоми изчезнаха( подутия корем, болезнените яйчници и леко чувствителните гърди), днес си взех един шуър чек и там се появи бледо розова четичка, съвсем влезнах във филма!
Дразня се на себе си, вместо да се радвам, аз умирам от страх за утре, но...
Ако и друга от вас е минала през това ще се радвам да сподели и мислите ли че трябва да повторя ЧХГ то във същата лаборатория, в която го пуснах първият път?

Надинчо, тихичко честито. Не се притеснявай излишно. Остави се на момента. Мисли позитивно и всичко ще е наред. Няма нужда от шуър чек. Кръвните изследвания са най-точни. Пусни си в пон още едни и в края на седмицата повтори.
И ще чакаме да се похвалиш като чуете сърчице... а може би две 🤗

# 564
Браво Наде!ЧХГто говори категорично за бременност.В която и лаборатория да пуснеш,мисля че ще се е удвоило.Зарежи ги симптомите и пикливите тестове,кръвния тест е важен.Много се радвам за теб!

# 565
Nadincho04, много се радвам за теб.Представям си притеснението ти в този момент, но мисля че не бива да те тревожи нито липсата на симптоми, нито това, че чертата е бледа. Все пак уринарният тест ти е положителен, пък и знаем че много момичета са даже с отрицателни такива дори и на по-късен ден, пък кръвния си е ок. Стискам ти силно палци ЧХГ да се е качило в норми и всичко да е наред.

# 566
Сиси, не го мисли сега. Минал е момента. Не контактувай с малки деца и такива които ходят на училище.
Избягвай затворени помещения с много хора и всичко ще е супер. Това важи за всички вирусни заболявания.
Аз споделих мнението си - нищо повече. Може и Севда да е сбъркала. 😉😜
Благодаря ти много! Heart
Ти си абсолютно права, че правилният избор е ваксината,
но при мен така се стекоха обстоятелствата, че не я направих.
Каквото - такова, то дай боже да стане, после ще мислим за този проблем.
Nadincho04, стискам силно палци всичко да е наред! Късмет! Heart

# 567
За 9-ти ден 106 си е категорично бременнен резултат. Не търси симптоми. Аз точно когато изобщо нямах, бях много бременна. На 8-ми ден 380. Така че споко. 😉
Важно е да се храниш с повече протеини. Да се пазиш от вируси и да мислиш позитивно, за да имаш усмихнато и спокойно бебе.😜

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 22:15 от DundyS

# 568
Благодаря на всички за милите отговори и съвети❤

# 569
Айде пак въпроса с престоя, този път обаче при естествен цикъл. На първичния преглед Хафизе каза, че нямало разлика в схемата на проследяване със и без стимулация, но не съвсем сигурна, че е така. Та, въпрос към тези, които имат опит със спонтанен цикъл. Първо проследяване на 2/3 ден ( проблем ли е, ако се пада събота/ неделя?) и после? Естествено, пак ще я питам, но все пак искам да имам няколко дена за организация, не да правя резервации от днес за утре. Благодаря за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт