Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 653
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
За зет имаше и някаква такса около 250 Евро за обработка на замразеното, не си спомням точно 250 ли, 260 ли.
Замразяване на ембриони струва 250€ , а цялата процедура стимулация+пункция,прегледи е 2250€ замразяване може би се плаща отделно, защото може да не се стигне до него незнам ама поне така си мисля.
Не се плаща отделно, плащаш и него преди пункция.
Да така е замразяване се плаща преди пункцията, ама като казах отделно само имах впредвид ,че не е включено в общата цена

# 616
Таксата не е само за замразяване на ембрионите.
Включва кръвни изследвания, подготовка за трансфер и трансфер.

# 617
По мое време платих 2250 евро преди пункцията,  а после при  започване на подготовката за трансфера платих, ама не помня точно колко, върти ми се в главата като че ли 160 евро. Като попитах защо, ми казаха, че е за подготовката на трансфера.

# 618
По мое време платих 2250 евро преди пункцията,  а после при  започване на подготовката за трансфера платих, ама не помня точно колко, върти ми се в главата като че ли 160 евро. Като попитах защо, ми казаха, че е за подготовката на трансфера.
Да, Пухче, 160 беше, и аз толкова платих, но всичко искаха да платя преди пункцията,
то бях много малко след теб хем.

# 619
Не разбирам логиката. Ако е един опит, преди пункцията няма никаква гаранция, че със сигурност ще има трансфер- може да не оцелеят ембриони или да са негодни след ПИД.

# 620
Не разбирам логиката. Ако е един опит, преди пункцията няма никаква гаранция, че със сигурност ще има трансфер- може да не оцелеят ембриони или да са негодни след ПИД.
Ако продължиш да събираш ембриони, парите си остават,
ако се откажеш - ти ги връщат. Виж ме мен, станах като мебел на клиниката. Blush

# 621
И аз да се включа, че не разбрах.0
Еднократно плащаш 2250 евро, което включва всичко, вкл. и трансфера. А ако продължиш да събираш ембриони по 1400 евро на всяка следваща стимулация. Ако сте стигне до трансфер, след наколко месеца на събиране например, той не се плаща, защото сте го платили в началото с онези 2250 евро. Правилно ли съм разбрала?
Да попитам не излиза ли много по-скъпо в сръавнение с БГ, че като гледам цените за ин витро в БГ са около 2000 лв, а по-форумите чета ще излиза почти еднакво и не мога да разбера къде бъркам.
Много искам в Турция да пробвам, но искам да знам докъде ще ми стигнат финансите и затова така разпитвам. Извинявайте, че така за пари питам!
И друго как да си запиша час, опитах на страницата на болницата, но нещо не се оправих.
Мога ли директно на Хафизе да пиша на телефона, посочен в началото?
Има ли значения на кой ден след цикъла ще отида или за първичен преглед няма значение?
Благодаря Ви за цялата информация и подкрепа!

# 622
Еднократно плащаш 2250 евро, което включва всичко, вкл. и трансфера. А ако продължиш да събираш ембриони по 1400 евро на всяка следваща стимулация. Ако сте стигне до трансфер, след наколко месеца на събиране например, той не се плаща, защото сте го платили в началото с онези 2250 евро. Правилно ли съм разбрала?
Да попитам не излиза ли много по-скъпо в сръавнение с БГ, че като гледам цените за ин витро в БГ са около 2000 лв, а по-форумите чета ще излиза почти еднакво и не мога да разбера къде бъркам.
Много искам в Турция да пробвам, но искам да знам докъде ще ми стигнат финансите и затова така разпитвам. Извинявайте, че така за пари питам!
И друго как да си запиша час, опитах на страницата на болницата, но нещо не се оправих.
Има ли значения на кой ден след цикъла ще отида или за първичен преглед няма значение?

При втора стимулация плащаш 1400 и ти влиза всичко в цената + трансфера. Незнам къде в БГ правят инвитро за 2000лв?! Аз не съм срещала. Цената е почти същата, като имай предвид, че лекарствата там са по евтини и по големи разфасовки. Оскъпяването идва от пътуването и престоя, но си заслужава!!!
Няма какво да се  чудиш, а директно пиши на Хафизе да ти записва час Simple Smile

# 623
Tedyna, 2500 плащаш, в тези 250 евро за ЗЕТ са включени кръвни изследвания,
подготовка за трансфер и трансфер, както и замразяване на ембрионите.
Пиши директно на Хафизе. Няма значение на кой ден от цикъла ще отидеш на първичен.
То в БГ не можеш да разбереш колко е точно, защото всичко се плаща отделно,
и като дръпнеш чертата, стават доста, изобщо не е 2 хил. лв. Да не говорим, че лекарствата са много скъпи.
Аз познавам момичета, дето в Надежда им е излязло по-скъпо, отколкото в ТР.
Късмет! Heart
Софи, зависи, по принцип е така, но може и свеж. Примерно от първия опит имаш 2 ембриона,
които замразяват, решаваш да събереш още, правиш пулинг, вторите не ги замразявате,
а правите фреш трансфер. Скоро имаше едно момиче, което успя със смесен трансфер.
Един ембрион от ЗЕТ и 1 от фреш. Няма как с всеки пулинг да плащаш подготовка за ЗЕТ,
като веднъж си я платила.
Стискам ти силно палци! Heart

# 624
В страницата на Вита гледах "класическо ин витро - 2 500 лв", оттам ми е информацията.
А в тези 1400 евро за следваща стимулация, влиза и пулингът, така ли  (който предполагам е самото извличане на яйцеклетките)?
Извинявайте, за вероятно глупавите за вас въпроси, но съм нова в проблематиката и всичко ми е чуждо.
А покрай стимулацията и пулинга колко време е престоя в Турция?

# 625
В страницата на Вита гледах "класическо ин витро - 2 500 лв", оттам ми е информацията.
А в тези 1400 евро за следваща стимулация, влиза и пулингът, така ли  (който предполагам е самото извличане на яйцеклетките)?
Извинявайте, за вероятно глупавите за вас въпроси, но съм нова в проблематиката и всичко ми е чуждо.
А покрай стимулацията и пулинга колко време е престоя в Турция?
Пулингът е буквално нова стимулация с пункция, цената е за това.
Аз отивам на 3 ден, ти започни от 2. Обикновено следващият преглед е след 5 дена,
затова се връщам в БГ, после вече оставам до пунция, защото прегледите са през ден.
Пътувам с автобусите на Метро. Хващам нощния, сутринта съм в Истанбул,
връщам се пак с нощния обратно в БГ.

# 626

Значи аз мога да ти кажа аз какво платих на 9.01 ми беше пункцията .Платих 2500€ (това е 2250€ ИКСИ +250€ За замразяване на ембрионите) като ми приспаднаха 150€ за първоначален преглед.Отделно платих 1050€ за ПИД , в моя случай за 3 броя иначе е 350€ на 1 ,това е засега.

# 627
Момичета, първичен преглед прави ли се в събота?

# 628

Клиниката работи в събота. Аз скоро бях точно в събота на преглед.

# 629
Супер.
Snikurs благодаря за отговора.

Клиниката работи в събота. Аз скоро бях точно в събота на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт