Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 601
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Simple SmileSimple Smile
Ели не знам по какъв начин избират какъв да е трансферът,явно доктора така е преценил иначе аз нямам поне за сега някакви проблеми-правих цветна снимка-ок,нямам никакви операции,цикъл редовен,изследванията добри.Тук в БГ ни водеха с мъжки фактор,в Турция доктора каза че за него нямало проблем мъжкия фактор.След опита в Турция според доктора проблема бил възрастовият фактор-аз съм на 39г.и яйчниковия резерв.Предлага нова стимулация да се направи и пак трансфер и щял да прецени по време на стимулацията дали да е фреш или замразен трансфер.Ваня Дай Боже стискам палци да  имаме много късмет.Заслужаваме го.Всички!!!.
        Svetylka ,ти по кой -протокол беше  и колко  я извадиха и колко се оплодиха .Питам просто защото и аз правя опит но при мен  се отлага заради сериозни проблеми на цветната снимка пък и съм по -голяма от теб  ти си в добра възраст все пак нямаш 40 никакво предаване и оклюмане  само напред  и нещата ще се получат Simple Smile

# 661
Момичета, да ви питам - тези от вас, които са на 39-40г. колко яйцеклетки събрахте и колко от тях станаха качествени ембриончета? И колко ви е АМХ?

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 19:29 от Роден_ентусиаст

# 662
d-r Sveta при последния опит в ТР бях по къс протокол извадиха 9Я от тях 7 зрели оплодиха се 5 от тях 3 бяха много добри-поне така ми каза ембриолога другите 2 изоставали с развитието.Трансфера ми беше на трети ден на 2 ембриона,третото остана за замразяване,но за съжаление на пети ден спря да се развива и аз бях сигурна че нищо няма да се получи,защото при мен се получава точно това-спират развитие на пети ден.Така беше и при другите два опита в БГ.Най лошото е че тук ми казват мъжки фактор,а в ТР възрастов фактор и лоши яйцеклетки и аз незнам какво да правя.

# 663
Момичета, да ви питам - тези от вас, които са на 39-40г. колко яйцеклетки събрахте и колко от тях станаха качествени ембриончета? И колко ви е АМХ?

Събирах на 2 пъти, с две стимулации на 39-40. От първата стимулация извадихме 4, замразихме на 2-ри ден 3 ембриона. На втората стимулация извадихме 5, замразихме 4. Трансферът ми беше 4 месеца след последната стимулация. Размразиха всички 7 ембриона които бяха замразени на 2-ри ден, трансферираха двата оцелели на 5 ден и сега спят в съседната стая.

Светулка, сигурно си изследвала, ама аз да си питам - как ти е нивото на Вит Д, В12, имаш ли инсулинова резистентност или диабет? Изобщо какво си изследвала?

# 664
svetylka123, стискам ти силно палци! Hug
На нашите лекари изобщо не им вярвай какво ти говорят!
Аз също мисля, че я. е най-вероятният виновник за неуспеха,
но ти имаш още време пред себе си, нямаш даже 40!
Късмет! Heart
DundyS, имам само 2 ембриона, замразени на 2-ри ден.
Няма да ги чакат най-вероятно, изобщо, ако оцелеят, след като ги размразят.
Чудя се защо на 2-ри ден са замразени, чувам, че по-надеждните ги замразяват на 3-ти.
Знам, че нямам никакъв шанс, не се надявам на нищо, крепи ме единствено
минималната надежда, че тогава ми беше най-добрият период.
Почнах с 1 ф., който само с таблетки Кломен нарасна на 15 мм на 8 ден,
което за мен беше чудо, защото моите са все със забавено развитие.
После 2 дена Гонал 150. Излязоха още 2 ф., два дена преди пункцията - 10 и 11 мм.
Докторът каза, че не можем да разчитаме на тях, защото са много малки, но стана някакво чудо.
На пункцията единият беше нараснал и извадиха зряла я. и от него,
в другия пак е имало я., въпреки че не е била зряла, но важното е, че е имало, защото преди имах кух ф.
Все си мисля, че ако сега не стане, със сигурност нямам никакъв шанс повече с моя я.
След тази пункция тръгна всичко тотално надолу.
Явно това е било моето чудо, 4 дена преди рождения ми ден беше пункцията.
Като навърших 44 г. - край, започнаха още по-големи аномалии, което си е в реда на нещата.
Така или иначе след този опит продължавам с донорска, това е най-разумният вариант за мен.
Докторът даде всичко от себе си, за да ми помогне!
Беше безкрайно търпелив и всеотдаден, но колкото и да му се иска
да се получат нещата, и неговите възможности са ограничени, все пак не е Бог!
Без значение какъв ще е крайният резултат, винаги ще го споменавам с добро
заради подкрепата, която ми оказа!
Тревожа се, че ми закъснява, а след хормонални ми идва като по часовник,
до 4 дни, но пък късно започнах Цикло-Прогинова, след Фемарата, и по-малко хапчета изпих.
Надявам се да не се отложи  трансфера този месец, че не ми се чака повече. Blush
El1t00, Роден_ентусиаст, стискам ви силно палци! Късмет! Flowers Four Leaf Clover
Много късмет желая на всички! Heart

# 665
 Сиси Днес сутринта нещо се сетих за теб , Беше писала че имаш много болезнен цикъл , Също като мен . Преди двата аборта направо умирах , Сега малко по така но пак е зле , Съвсем наскоро реших да пробвам уж поредната билка която бях сигурна че няма да ми помогне , Ма тя взе че помогна , Направо не вярвах , Аз принципно пия най силните болкоуспокояващи и пак ми е зле . Та ако решиш може да пробваш всеки ден да пиеш Primrose Oil , Най добре на Солгар че са лесно усвоими , Те помагат за пр безболезнено раждане и за менструални болки , Климакс и всяки такива , Освен това имат и подмладяващо свойство . Всеки ден пия по едно и цикъла е значително по търпим Wink
svetylka123, стискам ти силно палци! Hug
На нашите лекари изобщо не им вярвай какво ти говорят!
Аз също мисля, че я. е най-вероятният виновник за неуспеха,
но ти имаш още време пред себе си, нямаш даже 40!
Късмет! Heart
DundyS, имам само 2 ембриона, замразени на 2-ри ден.
Няма да ги чакат най-вероятно, изобщо, ако оцелеят, след като ги размразят.
Чудя се защо на 2-ри ден са замразени, чувам, че по-надеждните ги замразяват на 3-ти.
Знам, че нямам никакъв шанс, не се надявам на нищо, крепи ме единствено
минималната надежда, че тогава ми беше най-добрият период.
Почнах с 1 ф., който само с таблетки Кломен нарасна на 15 мм на 8 ден,
което за мен беше чудо, защото моите са все със забавено развитие.
После 2 дена Гонал 150. Излязоха още 2 ф., два дена преди пункцията - 10 и 11 мм.
Докторът каза, че не можем да разчитаме на тях, защото са много малки, но стана някакво чудо.
На пункцията единият беше нараснал и извадиха зряла я. и от него,
в другия пак е имало я., въпреки че не е била зряла, но важното е, че е имало, защото преди имах кух ф.
Все си мисля, че ако сега не стане, със сигурност нямам никакъв шанс повече с моя я.
След тази пункция тръгна всичко тотално надолу.
Явно това е било моето чудо, 4 дена преди рождения ми ден беше пункцията.
Като навърших 44 г. - край, започнаха още по-големи аномалии, което си е в реда на нещата.
Така или иначе след този опит продължавам с донорска, това е най-разумният вариант за мен.
Докторът даде всичко от себе си, за да ми помогне!
Беше безкрайно търпелив и всеотдаден, но колкото и да му се иска
да се получат нещата, и неговите възможности са ограничени, все пак не е Бог!
Без значение какъв ще е крайният резултат, винаги ще го споменавам с добро
заради подкрепата, която ми оказа!
Тревожа се, че ми закъснява, а след хормонални ми идва като по часовник,
до 4 дни, но пък късно започнах Цикло-Прогинова, след Фемарата, и по-малко хапчета изпих.
Надявам се да не се отложи  трансфера този месец, че не ми се чака повече. Blush
El1t00, Роден_ентусиаст, стискам ви силно палци! Късмет! Flowers Four Leaf Clover
Много късмет желая на всички! Heart

# 666
d-r Sveta при последния опит в ТР бях по къс протокол извадиха 9Я от тях 7 зрели оплодиха се 5 от тях 3 бяха много добри-поне така ми каза ембриолога другите 2 изоставали с развитието.Трансфера ми беше на трети ден на 2 ембриона,третото остана за замразяване,но за съжаление на пети ден спря да се развива и аз бях сигурна че нищо няма да се получи,защото при мен се получава точно това-спират развитие на пети ден.Така беше и при другите два опита в БГ.Най лошото е че тук ми казват мъжки фактор,а в ТР възрастов фактор и лоши яйцеклетки и аз незнам какво да правя.
    Svetylka ,ясно никакво отчаяпие нямаш още 40  сега по -важно е да се успокоиш ,да си видиш вит Д и инсулинова резистентност и щитовидна  жлеза  да пиеш малко добавки  и да опиташ пак още веднъж нищо не се знае знае ли се   може и да се получат нещата ....................А много важно имаш ли цветна снимка ама в Турция правена  не в БГ.Blush

# 667
Сиси, и аз като теб не вярвах, че ще станат нещата с тези двудневни ембриони. Разликата е, че аз разбрах след трансфера, че са ми върнали двудневни-14 дни не бях на себе си от яд и нерви, даже започнах да гледам обяви, за да си сменя работата, че по-бързо да съберем пари за следващ опит или ДЯ.
Пожелавам ти успешен трансфер и тлъсто ЧХГ!!!

# 668
Сиси, и аз като теб не вярвах, че ще станат нещата с тези двудневни ембриони. Разликата е, че аз разбрах след трансфера, че са ми върнали двудневни-14 дни не бях на себе си от яд и нерви, даже започнах да гледам обяви, за да си сменя работата, че по-бързо да съберем пари за следващ опит или ДЯ.
Ама   Beni    направо ли ти ги върнаха 2 дневните или чакаха до 5 ден  .Явно при всеки е различно  няма строго спазване на стандарт подхода за всеки случай е напълно различен .Живи и здрави до финал .

# 669
Момичета,

Първи тест, ЧХГ - 318!!!!
Не мога да повярвам, след толкова години, положителен резултат! Чак не мога да се зарадвам. Стискайте палци Simple Smile

# 670
Браво момиче!Страхотна новина!Дано всичко да е наред до края.

# 671
Момичета,

Първи тест, ЧХГ - 318!!!!
Не мога да повярвам, след толкова години, положителен резултат! Чак не мога да се зарадвам. Стискайте палци Simple Smile

Кавала, честитооо. Много се радвам. Отдай се на момента. И си почивай. 🤗😘🤗

# 672
  • Живее на Луната
Честито, кавала! Колко ембриончета ти върнаха? Резултата е супер, на кой ден е правен?

# 673
Честито Кавала Simple Smile

# 674
Ама   Beni    направо ли ти ги върнаха 2 дневните или чакаха до 5 ден  .Явно при всеки е различно  няма строго спазване на стандарт подхода за всеки случай е напълно различен .Живи и здрави до финал .
Направо ми ги върнаха. Първо ми бяха казали, че са ги замразили на 3ти ден и че ще ги чакаме после до 5ти ден, но док така е преценил, че ще имам по-голям шанс. Безкрайно съм му благодарна за решението, не се знае дали щяха да оцелеят иначе.

Общи условия

Активация на акаунт