Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 663
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,

Първи тест, ЧХГ - 318!!!!
Не мога да повярвам, след толкова години, положителен резултат! Чак не мога да се зарадвам. Стискайте палци Simple Smile
Еха ето това е хубава новина 😊честито и спокойно🤗🤞

# 676
Честито!
Пожелавам на всички да се случи!

# 677
Angelina 91, благодаря за съвета! Hug
Отдавна ги пия, но при мен нищо не действа. Менструалните ми болки
за изключително силни. Така е, откакто ми е дошло.
Много късмет ти желая! Heart
Бени, благодаря ти от сърце за подкрепата, миличка! Heart
На моята възраст шансът е нищожен, да не кажа никакъв, ама каквото - такова.
Стискам силно палци всичко да е наред до финала! Hug
Kaavaalaa, много се радвам! Hug
Стискам ти силно палци! Всичко ще бъде наред! Heart

# 678
Здравейте!Накратко за нас,правим опити от 5 години,като имаме една стимулация със 1 свеж и 2 зет ЕТ с по един ембрион,като последния Зет завърши със биохимична бременост.Но нямаме намерение да губим повече време във Бг и сме се насочили към д-р Карликая.Забравих да спомена,че съм на 31год. почти,но това едва ли е от значение,така или иначе нищо не се получава.Дано успеят в Турция да ни помогнат.Успех на всички!

# 679
 и моите са такива Sad Жалко че не ти помага .
Angelina 91, благодаря за съвета! Hug
Отдавна ги пия, но при мен нищо не действа. Менструалните ми болки
за изключително силни. Така е, откакто ми е дошло.
Много късмет ти желая! Heart
Бени, благодаря ти от сърце за подкрепата, миличка! Heart
На моята възраст шансът е нищожен, да не кажа никакъв, ама каквото - такова.
Стискам силно палци всичко да е наред до финала! Hug
Kaavaalaa, много се радвам! Hug
Стискам ти силно палци! Всичко ще бъде наред! Heart

# 680
Момичета,

Не мога да повярвам, след толкова години, положителен резултат! Чак не мога да се зарадвам. Стискайте палци Simple Smile
Честито и от мен! Дай боже на всички такъв резултат!❤

# 681
Кавала, до жив и здрав финал. ♥
Сиси, за теб имам прекрасна история на момиче от форума, с която сме близки. Не пише вече тук, но след като обиколи Бг и турските клиники, забременя като по чудо от 1 ембрионче, което успяха са извадят в период от 1 година с Карликая. Отиде на пункция пореден месец на естествен цикъл без да извадят нищо. Трансферирали са й го без подготовка дори. Карликая й е давал 10% шанс и е казал, че трябва да се откаже вече, защото няма шанс за нея. Плакала е като малко дете, той е бил до нея да я подкрепи. Но е бил безкрайно прям.
Около датата на теста тя дори не е искала да го прави, но от  Турция са й се обаждали нон стоп с настояване да направи теста. В крайна сметка отишла е и о, чудо - бил е много положителен. 🥰😘🤪 Сега си гледа един прекрасен малък мъж. Така че, така че. Наистина е най-тъмно на зазоряване. 🥰
Аз без симптоми бях сигурна, че не съм бременна. Ревах като малко дете и захвърлих пикливият тест в противоположния ъгъл на стаята с убеждението, че е пак минус, след 5 мин имаше бледа черта. Имах чувството, че си въобразявам. Толкова нереално беше.♥😉

# 682
DundyS, и аз го познавам това момиче и от сърце се радвам за нея! Blush Heart
Тя ме окуражаваше силно! Но и тя е по-млада от мен.
Понякога стават и чудеса, затова не трябва да се предаваме! Hug
Благодаря ти много! Heart

# 683
Добре, ти не вярвай, ние ще вярваме вместо теб. 🤪

А, иначе тя ми разказа какво се е случило по начина по който го е изживяла. Ревах докато разказваше. Бях и вече доста бременна тогава когато ми звънна. Полудях като ми каза края. Исках да я удуша, че не започна първо с хубавата новина и после с драмите.😂

# 684
Момичета,

Супер, браво!
Смело напред сега и не позволявай никакви страхове да те бутнат, хубавото вече започна при теб!
Честито от сърце!❤

# 685
Честито, кавала! Колко ембриончета ти върнаха? Резултата е супер, на кой ден е правен?
Здрасти и благодаря на всички за пожеланията! Без форума, трудно бих се справила!!!
Върнахме 2 ембриончета. Замразиха ги на 3ти ден, а ги върнаха на 4ти, тъй като бяха много добри. Имахме още едно, но не се разви до 5 ден.

# 686
Здравейте,на 28 години съм искам да се свържа с жени ,които са ходили в Кипър и са имали инвитро с донорска яйцеклетка.Свързах се с турмет сървиз и казаха,че когато искаме може да запишат час.,а в Турция не можело,защото имало закон и нямали право с донорска.

# 687
Здравейте,на 28 години съм искам да се свържа с жени ,които са ходили в Кипър и са имали инвитро с донорска яйцеклетка.Свързах се с турмет сървиз и казаха,че когато искаме може да запишат час.,а в Турция не можело,защото имало закон и нямали право с донорска.
Мисля,че има друга тема за донорско инвитро,тази е конкретно за инвитро в клиника Бахчеджи. Аз по принцип имам позната,която е правила инвитро в Кипър,във фейсбук има една група,ако искате мога да ви добавя. Успех!

# 688
Защо,  на 28 години донорска имаш цял един живот пред себе си  само не се вързвай ако тук в БГ  са те определи ли  ,че тук хем им е по-лесно ,хем и платежно нямама думи .................................

# 689
Да, така е. Аз също съм питала някой да сподели опит,
но никой не е писал, иначе клиниката в Кипър беше също клон към Бахчеджи,
но от скоро не е към тях, защото и това са им забранили,
което е много жалко, обаче гледам, че името й е все още същото.
Успех! Heart

Общи условия

Активация на акаунт