Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 554
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет!

Днес съм с Чистата отрова и съвсем не е моят аромат. Добре , че поръчах 15мл.
Искам да попитам останалите отрови да ги пробвам ли... в смисъл идентични ли са?
Отровите на Диор са трудни парфюми по принцип.
Старата лилава е олеле мале.
Среднощната е бомба с роза и пачули.
Хипнотичната бих я душила, но не бих я носила.
Абе... трудни са.

# 121
Аз харесвам Чистата отрова, носила съм оригинала, но наистина не е за всеки. Според мен е подходящ за 35/40+ дами, които се носят по-официално, нищо, че аз не се вписвам в профила. Grinning
Нещо ме прихвана и ми се носи нещо сладко и интересно, но без ЛВЕБ и без рози. Препоръки? Blush

# 122
  • Бургас
Да,и аз много харесвам Чистата отрова в оригинал,за мен няма възраст за парфюми,кой каквото го влече това да пръска.Солар,да масовка е ЛВЕБ ,но аз съм влюбена в бутилчето му от много отдавна и то супер много ми влияе,снощи пак реклами по тв въртяха и още повече го искам.GrinningИна,много сладости мога да ти предложа Скандал и новата му версия,Пойзън гърл и фланкърите,Голдеа,Манифесто,за мен е невероятен и по-сдържан от към сладост,женствен,изпипан максимално,един от най-добрите парфюми за мен на бранда,Виж и версиите на Черният опиум и по специално Floral Shock,Олимпея и производните,Цветната бомба,Angel Muse Mugler.Сладости да искаш.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
  • Варна
Здравейте!Вчера си взех Olimpea Aqua i Mod noir от Гиза под формата на спрей.Особено вторият ми харесва много - бели цветя.И двата парфюма са доста  трайни,този път съм доволна от покупките Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 124
Да дам отчет , златният лидълски е имитация на Lady million Пако Рабан , но сякаш трайността не е добра , другият вариант също е имитация ,но не се сещам на какво, не ми допада , за това 😂

# 125
Кристалче, благодаря за препоръките, ще ги пробвам. Цветната бомба не ми хареса, Олимпея я имам, но търся нещо друго....не питай какво точно, защото не знам. Joy  Да се оплача, че Отровното момиче върху мен не е същото, както върху блотера. Онази премерена секси сладост е изместена от някакви цветя при мен. 

# 126
Ох минах през рефан днес, пробвах им хипнотичната отрова, пробвах ЛВЕБ, исках да пробвам и Tresor. Уви, друг път ще е, сега го нямаха. Долових някаква прилика между by night на Кристина Агилера и хипнотичната отрова, може да е заради ванилията. Взех си 30мл/60капки ЛВЕБ, жалко че вече се бях пръснала със Скандал сутринта и не можах да го пробвам през деня. И все пак не се сдържах и го пробвах след като си взех душ вечерта, доста силно усетих касиса като се пръснах, определено ми допада. Нещо ми е носталгичен обаче, сякаш вече го познавам пък не помня някой близък да го в ползвал. Надявам се и като трайност да е добре, макар че след известно време спирам да ги усещам ароматите Cry Утре ще мина през някой друг магазин, надявам се да имат Tresor.

# 127
Здравейте!
Вероятно има информация по въпроса, но темата е толкова обширна, че едва ли ще мога да я открия на случаен принцип. Забелязах, че някои от вас купуват парфюми и за мъжете си, та ако може да споделят за сполучливи имитации на мъжки парфюми. Аз пробвах доста неща напоследък, но си купих само три, от които нося само един (Stronger With You на EA на Рефан, който има почти пълна прилика с оригинала и за реплика има доста добра трайност от 4-5 часа). Другите два са The One  на D&G на Заг, който е приятен, но не е много близък до оригинала и с двойни пръскания зад ушите и на гърдите издържа 2-3 часа, и Ultra Male на GPG на Рефан, който смятам за най-голям провал, тък като след 10 мин. няма и следа от аромата. Може би трябва да уточня, че Stronger беше от капсулираните опаковки от 55 мл. от серията Intense (номер 264), a от Ultra Male ми наляха 10 мл. в магазин. В Заг имах голямо желание да си взема Terre D'Hermes, но ми се стори прекалено остър и синтетичен.
Ориентировъчно се интересувам от мнения за имитации на Bvlgari, Chanel, D&G, Gucci, Valentino, Versace, Armani, Tom Ford, серията Bottled на Boss, но ще съм благодарен и за всяка друга информация.

# 128
break, от години наливам на брат ми Adventure Davidoff на Заг Зодиак и то в шишета от по 100 мл. За себе си си наливам от L’Homme Ideal Cologne Guerlainна Заг Зодиак и също го считам за много успешен. На Заг Зодиак ползвам с огромно удоволствие също така Avant Garde Lanvin. На брат ми купих оригинала, а аз си налях от имитацията - мога да кажа, че е 1:1. Преди време си бях наляла от Рефан с двойно количество капки Joop! Homme Joop! . Разкошен е! Да, малко по - остър е от оригинала, но също е много много красив! Сега в момента ползвам оригинала. Zino Davidoff Davidoff на Рефан с двойно количество капки също е много добър. Invictus Paco Rabanne на Рефан с двойни капки съм го усещала от колега - оставя шлейф като от интензивен чай лайка Simple Smile РАЗКОШ!!! Un Jardin Sur Le Toit Hermès на Заг Зодиак  е много добър също така. Tobacco Vanille Tom Ford с двойни капки на Рефан - също. Back to Black by Kilian Aphrodisiac By Kilian на Гиза е...РАЗКОШЕН!!! Tom Ford for Men Tom Ford на Заг Зодиак - също. Blue Jeans Versace - с двойни капки от Рефан! Valentino Uomo Valentino - също с двойни капки от Рефан. Black XS L'Aphrodisiaque for Men Paco Rabanne с двойни капки от Рефан....
Simple Smile

# 129
  • София
Аз на моя мъж взимам Champion - Davidoff. Взимала съм му също и Legend на Мон Блан. И двата от Парфен. Champion си му харесва повече, макар че на мен и други парфюми на Davidoff също ми харесват.

Дами, да ви попитам, понеже днес е черния петък Заг, Парфен, Рефан и компания дали предлагат намаления? Аз вече се сдобих със 100 мл от един от любимците ми Омния Кристалин от моята приятелка дистрибутор на Грийн Мастър. Само че не е от серията UB, а е на Victoria Bells. Цената му излезе 16 лв.

# 130
Благодаря за препоръките, solar_fields и Alliana. Със сигурност ще пробвам L’Homme Ideal, Invictus и Tom Ford for Men. Забелязвам, че цените на D&P и Martinez са най-високи. Това означава ли, че са най- качествени?

# 131
  • Стара Загора
Момичета да споделя, че си взех за проба 10 мл от Отровното момиче от Заг и съм очарована. Не знам дали от ванилията..или бадема..или пудрата..или комбинацията от всичко това...но има нещо, което страшно много ми харесва. Сега се чудя кой ще ми надделле като фаворит: Мон Герлен или Отровното момиче Simple Smile

# 132
Взех си на Рефан - VENEZIA  / L. BIAGIOTTI.
Хареса ми много и е траен.
В началото ми мирише на горчив бадем ,без да е прекалено ,после става по-нежен като аромат.
И си взех - WOMANITY/ THIERRY MUGLER пак на Рефан.
Изобщо не ми хареса. Много натрапчив аромат.
Отмирисване няма Joy отърване няма.
И да попитам за този The scent from her/Hugo Boss
има ли реплика?
Една колежка беше напръскана с него ,толкова много ми хареса.
Ако няма реплика ,препоръчайте ми нещо подобно ,моля ви!
Много нежен ,женствен аромат ,ухае много без да е натрапчив за носа ,елегантен и чувствен.
Влюбих се просто Heart Eyes

# 133
Тази година никой от имитационните не пусна намаление, поне с една безплатна доставка да се бяха разписали. Joy
Да ви питам при вас как се развива Hermes elixir des merveilles на Заг? При мен в началото е супер приятно етерично масло от портокал, който след час изчезва и става един мъжки одеколон....убива ми удоволствието направо. Знам, че е унисекс, но за всеки случай да си сверя часовника с вас.

# 134
  • София
Мавина, виж на Заг 376-TS-Hugo Boss-The Scent for women. Womanity и в оригинал не мога да го трая...
Ще похваля D&G pour femme на Рефан, прекрасен е. Имам и оригинала, и двато си ги пръскам с кеф, великолепни са в това време 😍

Общи условия

Активация на акаунт