Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 563
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
The scent има реплики,имат го Заг,Мартинез и други.Hermes elixir des merveilles го харесвам много,един от любимците ми е,но го нося рядко,повече го възприемам върху мъже.Мартинез са пуснали Чистата отрова,Май Бърбъри,Туили и Нилските градини гледам.

# 136
Парфен, имат промоция във Фейсбук, 50 мл. е 18.00 лв., а 100 мл. - 25.00 лв. за поръчки от днес до неделя. 👍

# 137
  • В един копнеж!
Някой да е помирисвал Парфюмът на Ели Сааб от Баргело и/или Родригес?

# 138
  • София
По повод мъжките аромати - аз на ММ му взимам Zino Davidoff и  Mystery Tabacco Carolina Herrera на Рефан. Втория е уникален за по-студено време. Даже и аз си го ползвам с кеф Simple Smile             

# 139
Забелязвам, че цените на D&P и Martinez са най-високи. Това означава ли, че са най- качествени?
Далеч не. Зависи какво наричаш качество - приликата с оригинала ли, трайността ли, наситеността ли, шлейфа ли, или просто красотата на парфюма независимо от предходните изброени критерии... Simple Smile Както и при оригиналните парфюми - цената не винаги означава качество Wink Имам три броя парфюми на Мартинез и честно казано два от тях не ми допадат като аромат /сходство с оригинала/. Но определено трайността им е много много добра и на трите. Същата трайност при Рефан я постигам с двойното количество капки. Аз не робувам на 100% сходство с оригинала, но за някого това е важно. Трайността обаче означава висока концентрация при всички положения. А аз държа на трайността. И другото, което търся в един парфюм, това е да ме "грабне", като понякога имитациите са по - добри и в това отношение от оригиналите. Нямам марка имитационни парфюми, които да кажа, че са "най - добри". Всяка от тези марки има и добри и не дотам добри попадения Simple Smile.
По повод мъжките аромати - аз на ММ му взимам Zino Davidoff и  Mystery Tabacco Carolina Herrera на Рефан. Втория е уникален за по-студено време. Даже и аз си го ползвам с кеф Simple Smile            
Juls 18, опиши го с две думи моля те /Mystery Tabacco Carolina Herrera на Рефан/

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 09:13 от solar_fields

# 140
  • Варна
Някой знае ли дали има разлика в имитациите на Гучи Блум на Рефан и Парфен и каква е тя,ако да?

# 141
  • София
Солар, за мен е едно хубаво съчетание от лек тютюн, пачули /което аз определено харесвам/, дървесни нотки. В същото време има и комбинация от сладко-горчиво. С него ми е топло, уютно. За мен е определено зимен аромат. Лятото ММ от всичките, които ползва решил точно с него да се полее - е честно направо щеше да ме умори Stuck Out Tongue Winking Eye
Но когато е студено парфюма е истинска прелест Heart

# 142
Благодаря ти, Juls 18. Ще се тества значи! Simple Smile

# 143
Някой знае ли дали има разлика в имитациите на Гучи Блум на Рефан и Парфен и каква е тя,ако да?

и на мен ми е много любопитно да разбера
Някой горе спомена, че има намаление до неделя на фейсбук страницата на Парфен. Само че аз на "Parfen Bulgaria" не виждам никакво намаление, а и вече 3ч не ми отговарят на запитването дали има такова нещо.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 15:50 от KeepSmiling

# 144
  • BG-DE
Лично за мен версиите на Гучи Блуум на Рефан и Парфен като близост с оригинала са доста сходни но тази на Парфен е доста по-интензивна и трайна, а иначе вчера на щандовете на Парфен имаше намаление и май казаха, че ще е до неделя но не съм много сигурна   Thinking Утре ми се очертава ходене до мола на Цариградско и си мисля да пробвам нещо тяхно но се чудя какво  newsm78 някакви препоръки за сполучливи техни аромати?

# 145
Има ли разлика в аромата на Императрицата между Рефан и Багрело?
Днес ми дадоха ароматизирано листче от Баргело и ми хареса страшно много. Дали на Рефан аромата ще е същия?

# 146
  • Бургас
На същото мнение съм за Блуум на Рефан и Парфен,Парфенската версия при мен е много мощна,силно излъчваща и носеща се на талази,няма човек,който да не ми отрази парфюма от познатите ми и никога не бих вложила в оригинала,този е по-хубав и траен.Сладко,много парфюми на Парфен си струват ЗА МЕН,виж Органза,Далия Ноар,Армани Код,Neroli Portofino,Elie Saab Le Parfum,Chance eau tendre,Spring Flower Creed,Fleurs d'oranger,Rose d'Arabie Armani,Tresor midnight rose Lancome,Cartier - La Panthere,Narciso Poudree Narciso Rodriguez,Mukhallat/Montale,Manifesto,Max Marra/Golden Touch/Черния Кристал,Serpentine,Le jardin de Monsieur Li, Jour d'Hermes.Прекалих така лекичко.Stuck Out Tongue Closed Eyes Мавина,не зная за Баргело,но за мен Императрицата е най-добра на Заг.

# 147
  • BG-DE
Мерси, Слънце, почвам да правя списък  bouquet а техния Мон Герлен като как е  Thinking

# 148
Някой може ли да даде мнение за Bottega Veneta на Заг. Пробвала съм го лятото, когато едва го усещах и не ми направи впечатление. Сега пък пробвах оригинала и много ме грабна, но няма как да пробвам на Заг, за да ги съпоставя. В темите назад четох мнения, че е хубав и траен, но да питам някой има ли наблюдение откъм близост до оригинала.

# 149
  • Бургас
Не познавам Мон на Парфен,но виж на Мартинез поорязан е,но е приятен.Kissing Heart Ботега на Заг за мен има някои различия с истинския парфюм.Ненавиждам и оригинала и ако не си го разнасяла те съветвам да го и да не избързваш с покупка.

Общи условия

Активация на акаунт