Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
-
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
-
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
-
Каква е продължителността на доставката на поръчки от Гиза?
-
Какво мислите за парфюма 501 на Заг?
Имам три броя парфюми на Мартинез и честно казано два от тях не ми допадат като аромат /сходство с оригинала/. Но определено трайността им е много много добра и на трите. Същата трайност при Рефан я постигам с двойното количество капки. Аз не робувам на 100% сходство с оригинала, но за някого това е важно. Трайността обаче означава висока концентрация при всички положения. А аз държа на трайността. И другото, което търся в един парфюм, това е да ме "грабне", като понякога имитациите са по - добри и в това отношение от оригиналите. 
Утре ми се очертава ходене до мола на Цариградско и си мисля да пробвам нещо тяхно но се чудя какво
някакви препоръки за сполучливи техни аромати?
Мавина,не зная за Баргело,но за мен Императрицата е най-добра на Заг.
а техния Мон Герлен като как е
Ботега на Заг за мен има някои различия с истинския парфюм.Ненавиждам и оригинала и ако не си го разнасяла те съветвам да го и да не избързваш с покупка.