Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 597
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Подариха ми ето това,знае ли някой нещо по въпроса? Много хубави,трайни аромат,но в такава опаковка и мл.,не съм ги виждала.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 10:48 от Mimeto74

# 196
Вчера минах през Гиза и ми се случи немислимото - сдобих се със сладък парфюм! Вече съм горд притежател на Скандал и тъна в разкош в момента. Много ми харесва, много! Не съм почитател на сладките аромати, но този много ме впечатли. Интересно как се променя вкусът - преди години не предполагах, че ще нося други парфюми освен Би Дилишъс и Лайт Блу, а сега не мога да се озаптя Smile  

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 12:39 от deliberation

# 197
  • густо майна Филибето
Поръчах си два на Kameya - M56 мъжки парфюм аналог на Tom Ford, Tobacco Vanille (води се унисекс на повечето места) и F90 дамски парфюм аналог на Tom Ford, Neroli Portofino . Признавам,  не зная как ухае оригиналът. Не са моите. Подлъгах се от разни ревюта. На студено харесвах повече Нероли, на топло - Тобако. Колкото повече изветрява Тобако, толкова повече усещам уханието на тютюна. Но е някак сладникаво. Разчитах на това, че е унисекс и очаквах по-сурово ухание. Като да минеш край тютюневите складове. 

# 198
  • София
Днес пазарувах в Кауфланд и минах да помириша Elode - So Lovely. Нито един от тестерите им нямаше пръскало отгоре. Добре, че имаше отворена кутия точно на този парфюм и наполовина изпръскана бутилка вътре та успях да си пръсна на китката. Много приятен аромат. На ябълки, на мъх, на нещо зелено и свежо. Обаче докато се прибера в къщи и вече нямаше никой на китката. Душа, душа и нищо... Много жалко. Добре, че не си го взех.

# 199
Поръчах си два на Kameya - M56 мъжки парфюм аналог на Tom Ford, Tobacco Vanille (води се унисекс на повечето места) и F90 дамски парфюм аналог на Tom Ford, Neroli Portofino . Признавам,  не зная как ухае оригиналът. Не са моите. Подлъгах се от разни ревюта. На студено харесвах повече Нероли, на топло - Тобако. Колкото повече изветрява Тобако, толкова повече усещам уханието на тютюна. Но е някак сладникаво. Разчитах на това, че е унисекс и очаквах по-сурово ухание. Като да минеш край тютюневите складове. 

А как са като трайност? Аз много харесвам Тобако Ванил във версията на Гиза, даже вчера точно за него бях тръгнала. Гледам, че Камея имат интересни аромати. Наби ми се в очите Шалимар на Герлен. Преди време приятелка ухаеше чудесно и като я попитах каза, че била с "кафевия Шалимар" и от тогава съм в дебнене на имитация.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 14:42 от deliberation

# 200
  • густо майна Филибето
Тобакото е доста траен.  Аз се понапръсках и с двата, може би и него усещам по-силно, затова. Като чужд аромат сигурно ще ми хареса, но на себе си не го възприемам.
Аз пък се шляех днес в Лидл. Имаше 2-3 вида парфюми на щанда, и двата сини бяха имитации на Davidoff Cool Water. Познавам и оригинала, много сполучливи. Този от 6 лв и доста траен.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 16:19 от Ljuboznatelna

# 201
  • Милано
Благодаря за новата тема♥️Момичета ,къде е магазина на Гиза в Пловдив?

# 202
Днес пазарувах в Кауфланд и минах да помириша Elode - So Lovely. Нито един от тестерите им нямаше пръскало отгоре. Добре, че имаше отворена кутия точно на този парфюм и наполовина изпръскана бутилка вътре та успях да си пръсна на китката. Много приятен аромат. На ябълки, на мъх, на нещо зелено и свежо. Обаче докато се прибера в къщи и вече нямаше никой на китката. Душа, душа и нищо... Много жалко. Добре, че не си го взех.
На моята кожа /която просто поглъща някои от парфюмите напълно/, въпросният парфюм е издържал по около 3-4 часа на адска жега навън /над 35 градуса!/, а когато съм в офиса, не ми се е налагало да го подновявам през целия си работен ден. Усещала съм го и на друга колежка - шлейфът е огромен и силен /усещала съм го ходейки на 10 метра след нея навън на открито/... Изпръскала съм две пълни шишета. Сега съм си купила трето. Ясно е, че трайността е нещо много субективно, но при мен просто няма грешка този парфюм.
И са ми правили комплименти за него в офиса, което рядко се случва с другите ми любими аромати Simple Smile
Жалко, че при теб се държи така!

П.П. Нещо ново от Заг? Някой ще каже ли кои са новите аромати?

# 203
  • София
Ха-ха и хо-хо и аз с нещо сладичко.
Да си призная, много харесвам Ла Ви, но все още е твърде популярен.
Та, взех си Отровното Момиче на Аристеа.  Много ми харесва. По принцип все заобикалях Отровите. Познавам ги всички в оригинал, много интересни, класни, обаче не мога да ги нося. Е, сега мога да нося поне една.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 20:10 от Free Agent

# 204
Здравейте, тъй като не съм запозната с имитациите, вие може ли да ме насочите към някой парфюм. От оригиналните харесвам Good girl, One million, euphoria, crystal noir. Имам заг зодиак и рефан на близо . Благодаря предварително. Heart Exl

# 205
Препоръчвам Си на Армани и Олимпеа.

# 206
  • София
Solar, по принцип повечето парфюми се задържат на кожата ми. Казвам повечето, защото винаги има и изключения. От едно пръскване на китката получих толкова. 30 минути по късно нищо не усещах. Даже се зачудих дали пък не съм си напръскала ръкава на якето по погрешка, но не. А и днес беше голям студ навън. За моето усещане трайността му е като парфюмите на Орифлейм например. И просто не мога да си представя 10 метров шлейф. Иначе аромата е много приятен, точно каквито харесвам. Даже мисля, че точно твоя коментар ме накара да го потърся за проба Simple Smile

# 207
  • BG-DE
Преди няколко дни се сдобих от приятелка с Мон Герлен на Парфен и ми е много странно, че остатъците ми от същия парфюм на Заг са по-трайни, а ми се струва, че бях чела точно обратното  newsm78 иначе като близост Парфен е по-добре  Thinking

# 208
Solar, по принцип повечето парфюми се задържат на кожата ми. Казвам повечето, защото винаги има и изключения. От едно пръскване на китката получих толкова. 30 минути по късно нищо не усещах. Даже се зачудих дали пък не съм си напръскала ръкава на якето по погрешка, но не. А и днес беше голям студ навън. За моето усещане трайността му е като парфюмите на Орифлейм например. И просто не мога да си представя 10 метров шлейф. Иначе аромата е много приятен, точно каквито харесвам. Даже мисля, че точно твоя коментар ме накара да го потърся за проба Simple Smile
Случвали са ми се подобни аномалии. Имам парфюми, за които всички без изключение твърдят, че са с трайност 12+, а аз на 10-тата минута не усещам нищо вече. Разстройващо е, така е.

# 209
Заг имат ли други нови аромати освен Джой?
И аз се присъединявам към този въпрос. При момчето от Базар БГ което продава Заг Зодиак няма упоменато нищо ново... Thinking Много странно...

Общи условия

Активация на акаунт