Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 612
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, Заг са пуснали два нови аромата.Joy на Dior е единият,който не ми   хареса,изби една киселееща нотка.Другият е на Victoria's Secrets  Coconut Passion.За мен е приятен кокосов аромат,който обаче не е за този сезон.Между другото силно ми напомня на Dolce Garden.

# 211
Виктория Сикрет не е нов, аз го имам от лятото. От магазина в Бургас , там момчето винаги има всичко най - ново . Хубав е , но има някаква нотка, която ме отблъсква , иначе трайността е умопомрачителна , до безкрай😛 поне на моята кожа и дрехи, а коса да не говорим!
Ще го видя аз този Диор , оригинала не е нещо интересно , но мен на заг винаги по ми харесват 😁😋

# 212
  • Бургас
Абсолютно и аз това щях да пиша за Кокоса,че е от лятото и вече го предлага и момчето в Базара видях го на списъците.Ще го пробвам Джой и ще пиша за близост ама като чета на повечето не им е интересен,Диор не можаха да изскочат с толкова слабо предложение просто!

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 10:13 от Bright Crystal

# 213
Предлага се от лятото, но по някаква причина е само в Бургас, до София така и не стигна този аромат. Ако са го заредили и тук вече, това ще е добре, аз много харесах аромата.

# 214
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, аз засега само чета и незнам дали е много актуално, но все пак реших да ви я покажа тази страница с намаления https://bg.sportsdirect.com/deal-one

# 215
  • In The Middle Of Nowhere
Някой знае ли на тези парфюми Аристеа, кои са оригиналите? https://www.olx.bg/ad/parfyumi-aristea-diamond-eau-de-parfum-CID655-ID7vkik.html Използвам този линк, защото на друго място не ги намирам.

ПО специално тези:
Aristea DIAMOND bellissima
Aristea DIAMOND lady
Aristea DIAMOND crystal

За Aristea DIAMOND noir знам, че имитира Кристал Ноар, а лилавия DIAMOND space мисля, ч е беше като Ейлиън. Но другите нещо ми се губят.

Редакция; Намерих ги.

# 216
Кои са,спести ни търсенето?

# 217
  • In The Middle Of Nowhere
Aristea DIAMOND bellissima - La Vie Est Belle
Aristea DIAMOND lady - Lady Million
Aristea DIAMOND crystal - Bvlgari Omnia Crystalline

Blush

# 218
Благодаря,от днес в ДМ са на –50%.

# 219
  • Варна
Здравейте!Не издържах и си поръчах Гучи Блум от Парфен,след всички хубави неща,които прочетох.Днес си го взех,ароматът е 1към1 с този на Рефан,но като че ли парфенската версия е по-трайна.Честно казано не съжалявам,сега имам и двата варианта Simple Smile .Другата седмица чакам от D&P да ми пишат за Клое-то,което чакам вече почти месец.Искам и други аромати,харесвам по описание някои на Парфен,но не смея да поръчам,без да познавам аромата.

# 220
  • вкъщи
Дами, днес намерих дълбоко в шкафа забравен парфюм с последни мл-Gucci guilty intense. Много ми харесва, обаче почти е на дъното. Не ми се дават стотина лв. Има ли сполучлива имитация?

# 221
Г-жа Вейдър, Coconut Passion го има в София във фирмения им магазин.

# 222
  • Бургас
joy,честит ти Блуум моето мнение е,че Парфенското копие е най-добре направено от всички имитиращи го,най-присъствено и по-трайно от оригинала върху мен,един от най-удобните ми парфюми е той и мисля да не оставам без него.Страшно ми харесва и новото Гучи /повече от първото издание/,но са подобни и засега се отказах от покупка още повече,че версията на Парфен е топ.HeartСто пъти мислех и премислях дали да си купя Клое едп,обаче все се отказвам просто,защото версията на Ди Енд Пи е същата и не ми се влагат пари точно в него,особено в драйдауна е идентичен с истинския.Лелка,аз мисля,че Гилти Интенз няма имитации.

# 223
  • Варна
joy,честит ти Блуум моето мнение е,че Парфенското копие е най-добре направено от всички имитиращи го ... Сто пъти мислех и премислях дали да си купя Клое едп,обаче все се отказвам просто,защото версията на Ди Енд Пи е същата и не ми се влагат пари точно в него,особено в драйдауна е идентичен с истинския.
Благодаря ти Bright Crystal Heart !Споделям напълно твоето мнение.Още в понеделник ще пиша на D&P за Клое-то.Усмихнат неделен ден на всички! Simple Smile

# 224
Момичета , някой знае ли на кой оригинал отговаря La rive sweet woman ?
http://www.larive-parfums.com/product/sweet-woman-5/

Общи условия

Активация на акаунт