Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 514
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, някой може ли да опише 501 на Заг, прилича на оригиналния милион на ПР по характеристика във фрагрантика , но ще поръчвам на сляпо и съм в дилема новия или стария ?

# 61
ina-mina и аз отскоро търся и проучвам парфюми с кафе, но явно съм по-взискателна откъм вида на кафето като нотка и не си намирам парфюма, който да ме вдъхнови. Иска ми се кафето да е като аромат от зърна, а не като от напитка Simple Smile
ТОЧНО! И аз съм търсила и...нищо. Накрая си взех ароматно масло на Гиза с аромат на кафе. Разкошен аромат е. Ободряващ, събужда сетивата. Накапвам си от него в душ гела  за къпане Simple Smile

# 62
solar_fields, непременно ще го пробвам Simple Smile

# 63
  • София
Аз открих топлата вода Joy
Днес тествах NARCISO RODRIGUEZ for her Eau de Parfum на Заг и съм във възторг. Това е един от МОИТЕ аромати. Къде съм спала до сега ?! Вещите парфюмно тук ще помоля да дадат идеи за още някои подобни на него. Мммм, седя и си се душа Joy
И е супер доближен до истинския Нарцисо.Stuck Out Tongue Winking Eye Предлагам ти като подобни аромати за мен тези,но са оригинали-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Idylle-6341.html    https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Fleur-Musc … or-Her-42580.html Има ги навсякъде за проби.
Кристалче, благодаря. Даже вече съм дала насоки на благоверния за подарък. Смятам, че е улеснен - може да избира от трите кой да ми вземе, щото от мен ако зависи ще ги приютя и трите Heart Eyes

# 64
  • Бургас
Благодаря за доверието:kissing_heart:,особено Идилията е парфюм бижу,няма сполучливи имитации и си заслужава да го има човек в оригинал,красив,изискан и стилен като всеки Герлен! Момичета в тази тема прочетох за Елинор,аз съм пазарувала от този сайт и си е наред,та доста хора могат да се възползват,парфюмите излизат много изгодно и за подаръци и за нас самите-http://www.bg-mamma.com/?topic=1055811.240

# 65
Дами, имате ли мнение за тези лидълски парфюми, в каталога за следващата седмица или са съвсем нови? Загледах се, защото от там периодично взимам за майка ми Suddenly и сега се чудя, дали и тези няма да се окажат сполучливи аналози.

# 66
  • София
Момичета, имате ли впечатления от Aristea? Има ги в Елитис. Днес се пръснах с имитация на Нарцисо Родригес и няколко часа го усещах на ръката си, а цената беше 11 или 12 лв.

# 67
  • София
Аз да дам отчет за подаръците, които си направихме с Милото Stuck Out Tongue Winking Eye Неочаквано за мен той си избра отново Инвиктус, но на Парфен
 На мен пък ми хареса нещо, което не съм очаквала, нито съм коментирала - Доброто момиче. Странно ми е още, нося го от понеделник, сутрин е един, след пладне - друг е. Това малко на Шрек заприлича ,😋 Иначе ми е добре с него засега. А така си мечтаех за нещо, което е различно от масовия вкус.

# 68
Здравейте и от мен, момичета! Изчетох цели 3 теми назад и се успокоих, че не съм само аз “чалната в главата” Grinning Страхотни сте, научих много неща от вас! Аз съм си харесала много един парфюм, но като гледам - няма да му направят имитация, поне не за Коледа... Парфюмът е на Valentino и се казва Valentino Noir Absolu Musc Essence. Води се “унисекс”, но не си го представям на мъж. Ако все пак някой някъде е виждал имитация, ще ви бъда безкрайно благодарна! Още веднъж ви поздравявам за знанието и страхотната и позитивна тема! Hug Heart

# 69
  • Бургас
Добре дошла,Красимира,не този парфюм още няма имитации.Определено не си само ти чалнатата.Grinning

# 70
  • Варна
Здравейте момичета! Открих в списъците на Заг един парфюм, който много ми харесва като пирамида.
372 MO / MON PARIS - YVES SAINT LAUREN. Нямам спомен дали сме го коментирали. Ще моля за мнение. Дали прилича на Lancome Tresor Midnight Rose или е доста по тежък от него. Лесен ли е за харесване?

# 71
  • София
MON PARIS е с изразен аромат на ягоди. Различен е от Tresor Midnight Rose и не бих казала, че е по-тежък.

# 72
  • вкъщи
Aristea пробвах в ДМ. Черния кристал ми хареса, беше и траен от едно пръсване. Но цената сякаш беше към 24 лв. Ако споделите мнение може и да се прежаля да си взема. Затрупан съм обаче с парфюми и затова се въздържа. Нали говорите за Аристеа, които не са наливни?

# 73
  • Пазарджик
И аз пробвах ското Aristea и останаха с впечатление че са трайни. Пробвах Si Pasione и доста прилича на този на Заг и поне 8-9 часа го усещах. Цената им беше 12 лв в един супермаркт в Плевен.

# 74
  • Бургас
Нел,Мон Пари не е за купуване без тест,но предвид цените на Заг рискувай,не знаеш може пък да се влюбиш.За мен е плодово-цветен шипър с акценти от ягода,но аз я усещам само във върха,нататък не е водеща при мен.Има много жасмин и мускус,няма общо със Среднощната роза.Ето списък с дамските парфюми на Аристеа
102F Giorgio Armani-Air di Gioia-шипров, цветен

104FLancome-La via est Belle-флорално-плодов

106F Yves Saint Laurent Black Opium-ориенталски

108F Bvlgari-Omnia Crystalline-цветен, дървесен, мускусен

110F Paco Rabanne-Olympea New-цитрусов, ориенталски
112F Versace-Bright Crystal-флорално-плодов
114F Versace-Crystal Noir-ориенталски, цветен

116F Thierry Mugler-Alien-ориенталски, дървесен
118F Dolce&Gabbana-Light Blue-флорално-плодов

120F Carolina Herrera – Good Girl-ориенталски, флорален

122F Lanvin – Eclad D’Aprege-флорално-плодов
124F Christian Dior – Poison Girl-ориенталски, ванилов