Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли наличен списък с аромати на Avon и как се определя коя прилича на друг?
-
Къде мога да намеря имитации на Montale или Alexandre J the Collector?
-
Какво мислите за парфюма Mon Guerlain от Guerlain на Zodiac de Zag?
-
Каква е продължителността на доставката на поръчки от Гиза?
-
Какво мислите за парфюма 501 на Заг?
Не ми харесваше тогава, не ме впечатли и сега. Но е много траен и независимо, че е масло, се усеща около мен, но разбираемо не оставя шлейф. След два часа много ми заприлича на ЛВЕБ на Ланком, който за мен е чист захарен памук. Има добра трайност.
Предлагам ти като подобни аромати за мен тези,но са оригинали-
, отскоро открих тази тема, но е много готина
Зен наподобява много сериозно Шанс на Шанел/класическия/ Да ви предложа два парфюма,звездни са на Риана,учуди ме трайността им,над 6-7 часа при мен-
Този парфюм е интересен, но аз не се сработвам добре с пачули и шафран (нито кожата ми, нито носът ми) - не се разви наникъде, при мен остана един остър аромат. После пръснах на кожата на ММ - при него беше доста добре, избистри се и се усещаха съставките (но той каза, че не е неговия аромат)... Поне разбрах, че моето кафе трябва да е с бели цветя. Иначе съм пробвала няколко пъти Black Opium na YSL, той най-много се доближава до моите изисквания, но нещо не ми достига в този парфюм. Пробвах и един от фланкърите Black Opium Floral Shock /YSL (заради по-хубавите цветя), но там кафето ми се разваля още повече, отново усетих нотка на нещо като цветен нектар, явно не е за мен... Забравих да кажа, че имам в оригинал Noa / Cacharel (подарък ми е) - харесва ми като парфюм, но и това не е кафето, което си представям
),видях,че се предлага нещо подобно в сайта им. Между другото много започнах да харесвам Гучи Блум на Рефан, цветен и приятен е.