Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 582
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Мерси Кристалче, а пантерата на Заг как е?

# 151
  • Бургас
За моя нос е далечна,но пък имаше мнения,че била близка,аз си държа на моето възприятие.Купи си Пантерата на Картие на Парфен,няма да съжаляваш.

# 152
  • Варна
Коя версия на Инканто Шайн е най-добра според теб Bright Crystal ? Много ми е объркано с всички тези аромати.Последните два, които взех от Гиза ми харесват,но не са моите аромати.Във Варна няма Парфен и ДиП,а много искам да тествам някои от техните парфюми.Разбрах къде имаме Мартинез,ще отида да разгледам другата седмица.

# 153
  • Варна
Здравейте! Някой да има впечатления от Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia - Acqua Di Parma на Парфен.
Питам, защото тествах Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri в оригинал и страшно ми хареса, но предполагам,че няма още имитация.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 21:02 от Nell999

# 154
  • BG-DE
Mandorlo di Sicilia - Acqua Di Parma на Парфен е чудесен, топъл, млечно бадемов аромат с ванилов привкус достатъчно близък до оригинала но страшно нетраен, за съжаление  Sad

# 155
  • Бургас
Инканто Шайн познавам в Рефанска версия и беше много трайно това чудо,но това беше преди повече от две години.Някой друг ако познава друга реплика на този аромат може да пише при желание.Но пробвай Рефанската.

# 156
  • Варна
Инканто Шайн познавам в Рефанска версия и беше много трайно това чудо,но това беше преди повече от две години.Някой друг ако познава друга реплика на този аромат може да пише при желание.Но пробвай Рефанската.
Благодаря ти много Bright Crystal  Simple Smile

# 157
Инкaнто шaйн в изпълнение нa Зaрa - Зaрa Орхид, много хубaв, достa трaен, един тaкъв кристaлен, звънлив. Определено го нaмирaм зa хубaв пaрфюм, не познaвaм оригинaлa, но го спрягaт зa сполучливa имитaция нa Ферaгaмо.

# 158
Момичета, имате ли идея на какво са имитации новите парфюмчета в Лидл? Едното ми е мноооого познато, другото обаче нямам представа.

# 159
# 160
Mandorlo di Sicilia - Acqua Di Parma на Парфен е чудесен, топъл, млечно бадемов аромат с ванилов привкус достатъчно близък до оригинала но страшно нетраен, за съжаление  Sad
100% съгласна. МЕГА нетраен!
Коя версия на Инканто Шайн е най-добра според теб Bright Crystal ?
Не съм Брайт Кристъл, но мисля все пак да ти отговоря /можеш да не го четеш, ако решиш Simple Smile/. Носила съм рефанската версия - не е лоша. Носила съм тази на Заг - също не е лоша. Еднакво са близки и трайни. В последните години, обаче, ми допадна един друг парфюм, за който твърдя, че "има общо" с Инканто шайн, без да е 100% сходен, но за мен даже е по - красив и по - траен от оригинала. Става въпрос за https://www.fragrantica.ru/perfume/Elode/So-Lovely-33030.html
Wink Един от най - любимите ми парфюми за лятото!
Току - що се връщам от ЛИДЛ.

My Luxury - прилича на Лейди Милиън на Пако Рабан.
Love Aroma Luxury - прилича на Олимпеята на Пако Рабан.
Мъжкият Luxury HEA - прилича на Бос Ботълд на Хюго Бос
Мъжкият Luxury MIGHT - душа го от ръката си и не мога да зацепя на кой парфюм ми прилича. Познат, познат, но не зацепвам и това е.
Simple Smile

# 161
  • Deutschland
Ще чакам отзиви за Лидълската Олимпеа
👌

# 162
Здравейте ароматна група,
случайно някой да знае дали го има новия аромат на PR pure XS for her вече ?

# 163
  • Бургас
Не още,аз го пробвах и не е мой тип този парфюм.Тествах и новото Гучи https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bloom-Nettare-Di-Fiori-50572.html,за мен е почти като първото издание и не намирам нищо ретро в него,на моята кожа се разкри невероятно и го предпочитам маалко повече сякаш.Интересно други хора пишат,че им бил ретро,явно всеки има различни разбирания за ретро парфюм.Ако версията на Парфен не съществуваше бих го купила на мига.Heart

# 164
  • BG-DE
Днес имах среща в мола на Цариградско и бях решила да преслушам и някои аромати на Парфен обаче се оказа, че щанда им там вече го няма  Cry та освен в мол Сердика къде другаде имат магазини?

Общи условия

Активация на акаунт