Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 597
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Ultraviolet познавам само във версията на Парфен и беше много траен този парфюм.Mark Jacobs Daisy виж на Баргело,днес съм с Givenchy Very irresistible,много е хубав в студа.Blue Heart

# 181
Г-жа Вейдър, захващаш пластмасовата част и размърдваш наляво-надясно докато поддаде.  Другия вариант е да изкривиш леко пластмасовата част и после да подпъхнеш нещо остро и да извадиш. С клещи също става, лек захват, дърпаш и .... Аз първия път успях с ръце / пръсти/ и размърдване -  а, насам - а, натам и излезна.
Обясних го като първобитник. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
То било много лесно Grinning Благодаря, Джаста Праста, успя да го обясниш достатъчно добре. Вероятно с пръсти аз няма да успея (кръжока "кунки у гъзунки"), но ще опитам с клещи.

# 183
# 184
  • Deutschland
Момичета, този заслужава ли си? Оригинал е, от магазин за паралелен внос и цената е смешна

# 185
Мен лично много ми харесва, но не е за всеки вкус
Аз да питам , някой тества ли Джой на Заг?

# 186
  • Бургас
Заг са пуснали Диор Джой ли?

# 187
Момичета, този заслужава ли си? Оригинал е, от магазин за паралелен внос и цената е смешна

Кой е магазина за паралелен внос? Аз го имах, беше ми подарък и много ми харесваше.

# 188
  • Deutschland
Ами в Германия - Action се казва

# 189
Заг са пуснали Диор Джой ли?
Да. Най-новият им аромат. На мен не ми хареса особено, но въпрос на вкус.

# 190
  • Бургас
Arwen,благодаря и аз не съм от феновете на Джой за мен е поредната масовка,но както писа е до вкус.А ти познаваш ли оригинала и добре ли са се справили Заг.

# 191
Arwen,благодаря и аз не съм от феновете на Джой за мен е поредната масовка,но както писа е до вкус.А ти познаваш ли оригинала и добре ли са се справили Заг.
Не познавам оригинала. Laughing Ама се изказвам, де... Заприлича ми на Дона на Трусарди сякаш.
Свеж е иначе.
А на Guess Seductive траен ли е аромата>

# 192
  • густо майна Филибето

Кой е магазина за паралелен внос? Аз го имах, беше ми подарък и много ми харесваше.
Днес ми се струва, че го видях в Lilly.

# 193
Заг имат ли други нови аромати освен Джой?

# 194
Заг имат ли други нови аромати освен Джой?
И аз се присъединявам към този въпрос. При момчето от Базар БГ което продава Заг Зодиак няма упоменато нищо ново... Thinking Много странно...

Общи условия

Активация на акаунт