Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 627
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
hugo boss the scent for her 😊

# 226
Г-жа Вейдър, Coconut Passion го има в София във фирмения им магазин.
Това е чудесна новина. Преди няколко месеца, когато ходих за Номад в магазина на Борис, дамата зад щанда дори не беше чувала за него. Ще ходя до Заг, усещам, докато все още работя в центъра Grinning

# 227
Ннякой по-назад беше споменал за Бритни Спиърс "Фентъзи" в имитация на Д анд П. Много моля ако чете съфорумката да отговори дали това е старата версия? Тествах мостра и съм тотално очарована от аромата,ще го купувам в оригинал,но ми е интересна старата версия,защото четох навсякъде, че е преформулиран. Какви са разликите с новата и старата?
Благодаря!

# 228
  • Пловдив
Ди енд Пи он лайн ли поръчвате?

# 229
  • Burgas
Къде се намира магазинът на Парфен в Бургас?

# 230
  • вкъщи
Парфен в Бургас няма отдавна.

# 231
Ннякой по-назад беше споменал за Бритни Спиърс "Фентъзи" в имитация на Д анд П. Много моля ако чете съфорумката да отговори дали това е старата версия? Тествах мостра и съм тотално очарована от аромата,ще го купувам в оригинал,но ми е интересна старата версия,защото четох навсякъде, че е преформулиран. Какви са разликите с новата и старата?
Благодаря!
Аз бях писала за Фентъзито. Никога не съм имала оригинала, само имитацията. Колежка си го купи в оригинал, защото много се зариби покрай мен. От към трайност може би не беше толкова наситен, поне тя така се оплакваше, докато при мен имитацията се носеше на талази и колеги засичаха аромата от коридора, при нея се усещаше по-слабо, като я доближиш. Освен това имитацията е сякаш една идея по-накъртващо сладка. Но според мен щом ти харесва парфюма и при теб е траен, не си заслужава да го купуваш в имитация, при положение че оригиналът излиза даже и по-евтино.

# 232
Траен е, но не е шлейфов или поне така ми си струва на мен. Усещам си го близо до себе си. И това ми допада, защото не се натрапва и не ме дразни. Но ми се иска да го долавят и останалите😶 затова и имитацията ми е много любопитна, а и дали има разлика в самити нотки.
Явно е  много харесван аромат от мъжете, защото и моя дето не харесва нищо освен блудкавие Лейди Милион каза"аааа това е хубаво",което за него си е истинско признание. Навирам му каквш ли ни мостри и оригинали но досто по-скъпи аромати-и не,нищо не го впечатлява.
Със сигурност ще си взема и варианта на Д анд П по-нататък.
Оригинала е с доста прилична трайност, а  и на мен не ми пречи да си го подновявам, защото обожавам да го усещам.
А в началото се развива чудесно.
Аз го изхвалих и в другата тема. Очарована съм. Този аромат ме плени.
Великолепен, как досега не съм го намерила при все, че бях луд фен на Бритнито като ученичка  е пълна мистерия...
Сега за коледните празници ще е разкошен.😍
Благодаря,че се включи.

# 233
Благодаря,от днес в ДМ са на –50%.
Мимето, не виждам намалението отразено в брошурата на ДМ. За всички филиали на ДМ ли се отнася или само за някои.

# 234
  • Пловдив
Да попитам има ли имитация HUGO BOSS BOSS THE SCENT и the scent intense?

# 235
  • Бургас
BOSS THE SCENT го имат Заг,Ди Енд ПИ,Мартинез.Интенз май няма имитации още,но аз пробвах оригиналите и за мен нямат голяма разлика,никак не съм фен на тази линия.

# 236
# 237
  • Пловдив
BOSS THE SCENT го имат Заг,Ди Енд ПИ,Мартинез.Интенз май няма имитации още,но аз пробвах оригиналите и за мен нямат голяма разлика,никак не съм фен на тази линия.
Peace
Снощи ММ тества в Дъглас и му харесаха и двата варианта,та се чудих дали да не пробвам имитация  Simple Smile
Допадат му дървесни нотки и кожа,пачули.

# 238
The scent има реплики,имат го Заг,Мартинез и други.Hermes elixir des merveilles го харесвам много,един от любимците ми е,но го нося рядко,повече го възприемам върху мъже.Мартинез са пуснали Чистата отрова,Май Бърбъри,Туили и Нилските градини гледам.

Здравейте, включвам се с въпрос дали някой може да даде отзиви за новите попълнения--имитации, които са в Мартинез..?
Интересува ме като трайност, и близост до оригиналите как са?
Благодаря предварително!

# 239
Писах на "момчето от Базар БГ, което продава парфюмите на Заг Зодиак" с въпрос за новите аромати на ЗЗ.
Отговори ми, каза, че нищо не знае за тях. Каза ми, че всеки път когато излязат нови аромати, от фирмата му изпращат актуалния списък. За момента нищо не са му изпратили още.

Във връзка с това: моля за инфо къде точно сте видяли/тествали  "Joy by Dior Christian Dior" на Заг Зодиак?

Общи условия

Активация на акаунт