Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • Deutschland
Вчера в Мега мол забелязах имитационни парфюми MMZ. Някой пробвал ли е нещо от тях? Жената естествено каза, че техните са с най-силна трайност от всички имитационни, предлагани в БГ, гарантирано до 12 ч.

Всички така казват 👌

# 496
За мен Нилските градини в техен вариант си имат разлики с оригиналните градини и то за моя нос осезаеми...
Брайт, откъде си взимала твоите Нилски градини? Вчера напръсках на блотер от Дъглас - след 10 мин нищо нямаше...

# 497
  • Габрово

Bright Crystal,
 кои ниш парфюми са махнали Парфен и
другото ,което ме интересуваше дали имат Парфен нови   парфюми?

# 498
Зависи докъде си ги следила. Последният е Куатре на Бушерон. Аз специално за Roses Elixir попитах, но ми казаха, че са го махнали. Също така и Ермес вече имат само Градините на Нил (така поне ми каза вчера момичето).

# 499
  • Бургас
Аз не съм фен на градините освен на Нилските,моите са от Парфимо,това е един от най-надеждните сайтове/лично мнение/ и съм им верен клиент.Днес ми пристигна Мон Флорал,отново оригинал,но аз в тях нямам съмнения.Purple Heart Красимира,градините според мен не са за студ,явно са се скрили,:stuck_out_tongue_winking_eye:,пробвай ги през пролетта.Аз за нови парфюми на Парфен не съм чувала,след Скандал,Куатре и другите друго не са пускали.

# 500
  • густо майна Филибето
Днес разнасям Dolce & Gabbana Light Blue, независимо, че се смята за летен. С никакви плажове не го свързвам и започнах да се пристрастявам, защото ми мирише на....терпентин! Grinning Нямам идея как е това за околните.
Не ми е никак траен, поне аз не го усещам скоро след като съм го пръснала. Sad

# 501
Много бих бил разочарован, ако Парфен наистина са си спрели нишовите аромати. Точно това ги правеше интересни и различни. Популярните дизайнерски парфюми се предлагат и от други фирми, при това на по-ниски цени.

# 502
Почти нямам изпръскано шише от 30 нагоре.
И She wood, i Alien харесвам много и ги намирам за пролетни. Взех Alien на Aristea наскоро.

Моля те да споделиш как е като трайност.

Момичета, здравейте. Purple Heart
Отдавна не съм писала, защото имам куп грижи, но Ви чета почти ежедневно и много Ви се радвам.
Bright crystal, невероятна си! Продължавай в същия дух, прекрасно момиче.

Да споделя няколко неща накратко...Simple Smile
В последните месеци ползвам Chloe на Zag...Определено не е толкова приближено, колкото това на Ди енд Пи, но пак става, разбира се, че е Chloe. Много по - добре е от преди години, когато тяхната версия миришеше на вкиснат компот. Трайността ѝ е добра. Усеща се при мен около 6 часа с умерена наситеност.

Ползвам Pure Poison - Dior на Zag...Това е може би най - добрата реплика, която съм срещала. Изключително трайна и наситена и доста близка до оригинала. Pure Poison съм ползвала и на Ди енд Пи, и на Парфен, но тази е много по - добра.

Ползвам и Dune - Dior...Версията на Ди енд Пи попринцип е изключителна, но ми е доста по изгодно да си налея 100мл от Заг за 18.50...Тази версия в началото е доста остра и размината, но след 20 мин много се приближава и се разбира за кой парфюм иде реч. Издържа ми около 8часа, като през първите 4-5 има страшен шлейф...Трябва да се внимава обаче с течността, защото е ярко червена и зацапва.

Перманентно имам зареден от Елексира на Хермес на Заг, не е идеалната реплика, но много ми допада. Много е наситен и траен. При мен издържа над 7 часа.

Минах на Заг най - вече поради финансови причини...Но да ви кажа, че след нова година щели да вдигат цените...от 0.15 на мл на 0.18, но пак ще са най - достъпни.

Тествах Joy - Dior...Bright crystal e права, че има нещо, което напомня едновременно на Алюр и на Жадор...Допадна ми, но за мен е за по - хладно време. Не ми се стори особено траен.

Някой има ли впечатления как е Angel - T. Mughler на Заг?

Да изкоментирам две неща...Малкото парфюмче, за което пита съфорумка подарък от Ди нед Пи...На 100% това са си техни парфюми, които казват, че са имитации на уж маркови...Няма ги в разфасовка от 30мл, освен един Miss Pink, който преди го имаше като подаръче, но много се хареса и го пуснаха голям.

Искам да Ви попитам и за мнение за два парфюма на Тезоди Д'Ориенте...
Сега са на промоция в ДМ по 9лв. Взех си ги...Не съм ги разносвала още...Но 100мл за 9лв се изкупих...

Единият е този, напомня много на Елексира на Хермес

https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Ayurveda-47550.html

Другият е този...Струва ми се доста силен...Пише, че напомня на някакъв Монтал...
https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Byzantium-38117.html

Много дълъг ми стана постът, но не съм се включвала от много време...

И последно, преди време се коментираше много за добра версия на Хипнотик Пойзън - Диор...за мен категорично е на Ди енд Пи, доста близка до оригинала, супер наситена и трайна. Рефанската ми е отдалечена, слаба и недостатъчно трайна.

Момичета, ще съм Ви много благодарна, ако можете да отговорите за нещата, които Ви питах.

# 503
  • София
Byzantium се доближава до Sweet Oriental Dream Montale.

# 504
Заг имат ли нещо интересно с какао? Оказа се, че са отворили магазин под носа ми, а и смятам да взема от момчето от Базар една 100-ца от Лалето и ще поръчам някоя друга мостричка. Blush

# 505
И аз искам да знам хубав аналог на Ангела. И се чудя дяли да не поръчам от момчето от Заг?

# 506
Byzantium се доближава до Sweet Oriental Dream Montale.

magicjo а имаш ли впечатления как е като трайност?
Дават го да е добър.

И аз искам да знам хубав аналог на Ангела. И се чудя дяли да не поръчам от момчето от Заг?

За мен най - добрата версия на Angel, на която съм попадала досега е тази на Ди енд Пи.

# 507
  • София
allforone, при мен е с добра трайност -6-7 часа. Но, ако имаш възможност го пробвай в някой близък ДМ или Лили.
И аз препоръчвам имитацията на ДиП на Ангела - много близка и безумно трайна. Hands V

# 508
  • Габрово
Преди Баргело имаха Marc-Jacobs/Decadence ,а сега някоя друга фирма имали го в имитация ?

# 509
  • Бургас
Алл,благодаря ти за хубавите думи,дано се справиш с проблемите по-скоро,драго ми е да те чета.Heart Decadence го имат Гиза.

Общи условия

Активация на акаунт