Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 609
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Утре съм в Одрин и да попитам за ДП. Имам спомен, че Кристалчето хвалеше Скандал и Вери иретисибъл. Права ли съм или?
Весела Коледа на всички,да точно тях хвалех,страхотни парфюми са за мен.Kissing Heart

# 556
Здравейте, дами! Виждам, че има много жени със завидни познания по ароматите на парфюмите. Аз пиша с една много странна, но гореща молба. За празника, бързайки си взех малка тоалетна вода от серията на Lucky - пълното наименование е Signora Terazzini Dama. Случайно моя приятелка, усещайки го и заговаряйки се, каза, че това са реплики на известни парфюми. Тъй като се влюбих в аромата и абсолютно си го познах като свой, ще се радвам, ако някий е пооадал и знае името на оригинала! Сърцето ми остана в него и желая да си взема истинският. Умолявам ви, ако някой знае, да сподели, ще бъда много благодарна!

# 557
  • вкъщи
Прилича на Дона на Sergio Tacchini.

# 558
Весела Коледа от мен.Искам мнение за парфюма на фирма Рефан-170. ARMANI CODE/ ARMANI   ползвала съм го преди години и всякаш беше добър и траен.Аз ли греша или преди съм блуждаела някъде.
От прочетеното до момента в темата останах с впечатление,че сте по-доволни от парфюмите на Заг от колкото на Рефан.Каква е разликата им.Реших да се запозная с тази марка но естествено в нашия град не я предлагат.

# 559
  • русе
Здравейте, дами! Виждам, че има много жени със завидни познания по ароматите на парфюмите. Аз пиша с една много странна, но гореща молба. За празника, бързайки си взех малка тоалетна вода от серията на Lucky - пълното наименование е Signora Terazzini Dama. Случайно моя приятелка, усещайки го и заговаряйки се, каза, че това са реплики на известни парфюми. Тъй като се влюбих в аромата и абсолютно си го познах като свой, ще се радвам, ако някий е пооадал и знае името на оригинала! Сърцето ми остана в него и желая да си взема истинският. Умолявам ви, ако някой знае, да сподели, ще бъда много благодарна!
Sergio Tachinni Donna и аз много го харесвам

# 560
А какъв аромат е тази Дона? Че ми стана много интересно.

# 561
А какъв аромат е тази Дона? Че ми стана много интересно.
И на мен ми стана интересно :
https://www.fragrantica.com/perfume/Sergio-Tacchini/Sergio-Tacch … i-Donna-1814.html

# 562
  • BG-DE
Тази Донна е най-безличния аромат, който би могъл да съществува, лек, акватичен и с трайност около 15 минути. Оригиналът е много евтин и не виждам нужда от имитации, освен ако не са по-добри от него  Mr. Green Тези дни разносвах оригинала на Лалето и смело мога да заявя, че Заг са се справили направо фантастично  Heart Eyes Пробвах оригиналите на мъжкия и дамския Авентус, имитациите на мъжкия на Заг и Рефан са ОК но при дамския имат разминаване  Confused

# 563
Лелка и HopeMichaelson, както и за мнението на Menerva (наистина е нетраен, но нямам опит с парфюмите, а това е и имитация, ще проверя как е оригинала) изключетелно благодаря за отговора, голям жест и радост ми доставихте с разпознаването! Поздравления, наистина страхотни. Heart Светли празници и Щастлива Нова Година!

# 564
Весели празници, момичета!
Аз днес се наканих да мръдна до близкия мол и разбира се, посетих Дъглас. Харесах Lancome in love, много е приятен и свеж, както и LVEB intense (каква ирония, аз толкова бягах и мрънках срещу него, а интенз се оказа типично сладък, но я нямаше изгорялата захар, която така силно усещам в останалите версии и от която ми прилошава). Сега търся добри имитации, най-вече на Трезора. Joy

# 565
  • вкъщи
Днес в мола в Одрин видях парфюми Mad. Обаче затвориха докато стигнем до тях. Някой взимал ли е? Имитации са нали? Кое ще препоръчате? ДП бяха затворени в центъра. Утре пак ще ги проверя.

# 566
Момичета, вярно ли е , че Бгл спират Бонбон на ВР? Или само за нашия град се отнася 😐

# 567
  • БГ
Здравейте,
парфюмите на FM груп на принципа на Avon ли са като разпространение или си имат магазини където могат да се подушат?

# 568
  • София
Парфюмите на FM са каталожна търговия като Ейвън и Орифлейм.

# 569
Днес в мола в Одрин видях парфюми Mad. Обаче затвориха докато стигнем до тях. Някой взимал ли е? Имитации са нали? Кое ще препоръчате? ДП бяха затворени в центъра. Утре пак ще ги проверя.

Аз съм им най-големият фен в темата, но май няма и друг. Имитации са. Препоръчвам ти Нощния трезор, Tobacco Vanille, както и Lolita Lempicka и Good Girl. Първите две по цял ден се усещат, вторите два с подновяване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт