Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 606
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Каква им е цената на тези Mad? Че февруари ми предстои пътуване до Истанбул Innocent

# 571
  • Бургас
Ина,виж Lancome in love на Баргело,между другото този е от малкото парфюми на бранда с които не можахме да се сприятелим,при мен е по-силно изразена виолетката,а аз аромати с виолетки не понасям.С ЛВЕБ Интенз скоро се напръсках в мола и не можах да заспя спокойно пробуждах се доста пъти,толкова ми досаждаше,усещах го нон-стоп направо го намразих,за мен има разлики с едп,който харесвам.

# 572
  • вкъщи
40 лири са Mad, но не взех. Толкова пари потроших днес в Одрин, че ме е срам вече. А парфюми имам с литри буквално вкъщи. За Коледа получих Валентино Дона, оригинал и...

# 573
  • Бургас
И аз съм така,обещах си докато не изхабя поне два парфюма,да не купувам повече,няма смисъл.Ако нещо много силно харесам чак тогава,просто съм затрупана наистина количествата са плашещи разбирам хората,които се отказаха от парфюмните теми,това е скъпо и ненужно хоби,което се превръща в мания и полза от нея няма в заключение.

# 574
  • на дъното
Някой знае ли добра имитация на Черната рокля LA PETITE ROBE NOIRE GUERLAIN? Гледам на Заг имат,но Рефан и ДП нямат явно 🤔

# 575
  • Бургас
Рефан имат Черната рокля и е много сполучлива версията им.

# 576
  • на дъното
Рефан имат Черната рокля и е много сполучлива версията им.
Благодаря! Ще прегледам списъка,нещо не видях явно 😕

# 577
И аз съм се зарекла да не купувам повече нищо докато не изхабя Фентъзито и Кристала. Фентъзито върви доволно бързичко. И проблема с алергията отмина.
Съфорумките, които го поръчаха, доволни ли са? Имате ли вече впечатления

# 578
  • Габрово

Bright Crystal -
Понеже си запозната с парфюмите на Гиза
искам да те попитам за техните имитации на Sospiro
Opera и  Accento .Как ги намираш за аромати ,харесват ли ти?

# 579
Здравейте.
Можете ли да ми препоръчате сполучлива имитация на Calvin Klein - Eternity? Simple Smile

# 580
  • густо майна Филибето
И аз се зарекох да не купувам, докато не изпръскам половината от това, което имам, но вчера се изкуших с един Уикенд  и Лайт блу на Рефан. Рефанската имитацията на Лайт Блу е много по-добра от тази на Заг. Аз сериозно съм се пристрастила към Мон Герлен, смесен с Лайт Блу, постоянно пръскам. Хубаво е, че това, което накупих, е по 15мл,в магазинчето на Рефан предлагат 10мл шишенца. Защото новата мания няма да отмине, а предстои да отхвърля още много Joy
Това пускано ли е? Характер и аромати

# 581
40 лири са Mad, но не взех. Толкова пари потроших днес в Одрин, че ме е срам вече. А парфюми имам с литри буквално вкъщи. За Коледа получих Валентино Дона, оригинал и...

Их, ти пък до тях отиде и не си взе. Чак мен ме е яд Grinning Аз като ходих, бяха по 40 лири единият, два бяха 60 лири, а два по 100 мл бяха 90 лири.

# 582
  • БГ
Здравейте,
имитация на Rihanna - Riri има ли Confused

# 583
  • вкъщи
На Сансиро кои да пробвам? Днес в центъра ще сме и там имаше,но не ги знам въобще кои си струват. Поне са евтини те.

# 584
На Сансиро кои да пробвам? Днес в центъра ще сме и там имаше,но не ги знам въобще кои си струват. Поне са евтини те.

На Сансиро харесвам най-много Брайт Кристал , не помня кой номер беше , скоро не съм купувала .

А за парфюмите старая се да нямам повече от 3 едновременно , че по едно време само ги трупах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт