Хайде февруарки. Смело напред

• 14 988
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
Не ми се повръща, но кльопам солени  маслинки постоянно. Всичко останало е гадно smile3516
А мразех соленото и даже не ползвах сол.

# 121
Здравейте момичета

Незнам за вас , но аз освен огромните количества лимони ,никаква друга храна не мога да понасям:( Даже почвам да се притеснявам , че не ми се яде , а по цял ден ми се гади. Това със "сутрешното" гадене хич не е сутрешно ,а целодневно.

# 122
Да, целодневно а понякога и среднощно гадене  Sick
За  маслинките не  знам......не са ли мазнички , че мисълта за  мазно ме  .....брррррррррррррррррр Sick Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 13:02 от Fruclichka

# 123
Здравей djidjo, лимоните са полезно нещо, хрупай ги... имат витамин C, който предпазва от спонтанен аборт и намалява кървенето (ако се появи такова). Бебо си знае работата, явно не си хапвала лимонки през последните месеци...а аз солени маслинки... невероятни са newsm53
С предишната ми бременност беше среднощно гадене smile3516, кво да се прави, не всичко е като в учебниците по Акушерство и гинекология.
Fruclichka, мазнички, не мазнички, ще ги кльопам... свалила съм 3 кг за 6 дни newsm12
Момичета, дайте идея за тъпи вестници, които да чета докато мързелувам. По-дебелички и по-нагажиращи... не мога вече да чета Капитал, Пари и т.н.... нервират ми бебето икономическите НЕУРЕДИЦИ в БГ.

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 13:07 от karmelita

# 124
Кльопкай  , щом ти действат добре  Laughing
Аз имам  свалени 3 кг за  1 седмица, което даже  ме радва защото скоро ще  спра  да  свалям  Mr. Green

# 125
Ще ги възстановиш и още как... първите 3 месеца понякога се губи тегло, нормално е... само мъжът ми се шашка. Той си ме харесва пухкава и от два -три месеца ме гледа неодобрително, че свалям... ще му мине...

# 126
Де да бях  пухкава....аз съм си откровенно дебела  Embarassed
Не  знам какво ще става  до края....Ти колко качи при  предната  бременност?

# 127
А бе момичета как така сваляте аз за два месеца съм качила 3 кила
ужас, искам и аз да свалям
не ям чак толкоз много , а бе ям си не се ограничавам даже като се замисля за 1 месец съм ги качила не за 2
кво ядете? и по колко

# 128
Fruclichka, предишната ми беше извънматочна, но три месеца хапвах само варени картофки. Спаси ме, че зародишът беше спрял развитието си.  Но когато забременях бях 90 smile3514 първия път.
joya, не се притеснявай, това да ти е проблемът. Аз съм с кървене вече 7-ми ден и затова свалям. Хапвай си и да не ти пука... аз ще те настигна и задмина, обещавам... ще се търкаляме през февруари  bouquet

# 129
Ох, съжалявам...И аз съм една  тактична  Cry
Сега  всичко ще  е  наред , стискам  палциииииииииии Blush baby_neutral  bouquet
Иначе да си призная не ми пука...дебела  или не...после  ще  му  мисля...искам  бебо да  е  добре......

# 130
Споко, щом съм ти го написала, значи не е било нетактично от твоя страна.
Има по-нетактични.
Не се виждам с братовчедките на мъжа ми, които след като разбраха, че са ме оперирали ме питаха кога ще родя. Едната беше вече  в 7-ия, бяхме забременели по едно и също време. Беше ми безкрайно неприятен въпроса, още повече че е омъжена за брата на снаха ми... имали са поне 5 месаца да го обсъждат преди да ме види.
Събрах всички доктори в рода на мъжа ми, изнесах им кратка лекция (за да имат информация за тъпите родови патици) и им казах, че няма да стъпя на семейните сбирки. Вече цяла година ми звънят, но аз не вдигам телефона и се чувствам прекрасно.
От цялата история страдат свекърва ми и свекър ми, защото и с тях не искам да се чувам, а те наистина ме обичат и мислят първо за мен, а след това за бебето.

# 131
Ne znam no vinagi sam haresvala bremenni koito imat samo eno koremche i daje ako gi poglednesh v grab ne mojesh da kajesh che sa bremenni.
Az predniat pat biah stanala kato edno ogromno kufte.Za shtastie obache kogato malkia stana na 1 god si varnah starite kilogrami daje i malko po nadolu.Maja mi i nashte se oshashkaha che ne se hrania.
Tozi pat  iskam da e razlichno i da imam samo edin korem  preggo 
No .... shte vidim

# 132
Разбирам те напълно. Имам си  и аз такива гъски -роднини. Жената на брат  ми даже  не се осмелява да ме пита какво става....а  пита  него... Twisted Evil
Баща  ми има  един хубав лаф - " Данък обществено мнение на плащам ". Та   нека си пасат.......
ти в  коя  седмица  си?

# 133
Fruclichka, така си е, затова съм оставила съпруга ми да си бърборка с всички.
Трябва да съм между 4 и 5 седмица, имаме различно мнение с гинеколога ми по въпроса, но предполагам ,че той е правият, а аз искам просто да съм на повече седмици и да чуя сърчицето му...
Виждаше се като точица, в сряда ще са 8 дни след първия преглед, може вече да е запетайчица и може да имам късмет да чуем някакъв сърдечен ритъм...... ехх, може и да е рано, но като искам... newsm03

# 134
Fruclichka, така си е, затова съм оставила съпруга ми да си бърборка с всички.
Трябва да съм между 4 и 5 седмица, имаме различно мнение с гинеколога ми по въпроса, но предполагам ,че той е правият, а аз искам просто да съм на повече седмици и да чуя сърчицето му...
Виждаше се като точица, в сряда ще са 8 дни след първия преглед, може вече да е запетайчица и може да имам късмет да чуем някакъв сърдечен ритъм...... ехх, може и да е рано, но като искам... newsm03

po-pi... и аз искам така, едно малко коремче и толкова. Докато чаках в Шейново за прегледа мина една прекрасна бъдеща мама, с червена рокличка до коленете и коремче отпред вероятно в 9-ия. Толкова елегантна изглеждаше, но май така се носят момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт