Хайде февруарки. Смело напред

• 15 035
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте бъдещи мами, гледам отбора ни нарства, това много ме радва.
Все си мисля дали февруари е хубав месец за раждане на едно бебе, а не например май, ама пък колко е хубаво да правиШ бебе през пролетта, когато цялата природа го прави...
За морето мисля, няма проблеми, аз самата там си направих теста и стояхме още 10 дни, като се пекох (умерено) и къпех в морето. Струва ми се трябва да се внимава да няма вълни, които да ударят евентуално корема и беб4о. Но то сега в на4алото на лятото няма много много вълни.
И на мен ми се струва 4е ве4е имам корем4е. А нали се похвалих 4е не ми се гади, е ве4е ми се гади, ама прили4но. ИзоШбщо не е сутреШно, ами е следобедно-ве4ерно.
На вси4ки моми4ета лека и безрпоблемна бременност...И само хубави мисли, 4е да не станат беб4етата нервни и песимисти  Joy

Мисля, че е чудесно да се роди бебе през февруари, защото тъкмо докато поотрасне малко, ще дойде пролетта и ще могат да се изпозлват първите слънчеви лъчи , които са много важни за костната система на бебчетата, както са важни и за образуването и освояването на витамин Д.    Simple Smile 

# 211
Момичета,

продължавате ли да усещате болки в яйчниците..
при мен ту се появяват ту изчезват. Сега ги усещам, а понякога усещам и една придърпваща болка ...  Как е при вас ??

# 212
  • Варна
 Честито на всички февруарки!!! и   bouquet от мен!!!

Аз се включвам по въпроса за плажа, тъй като вчера бях на преглед и специално попитах как стои въпроса с плажа. Казаха ми, че тен няма да успея да направя това лято-пряката слънчева светлина не е желателна, естесвено след 4-5 няма проблем да си покажеш носа на плажа, а иначе и морето, и басейна са полезни- важното е само да се избягва рязко охлаждане на тялото.  На всички които имат възможност за лятна ваканция- не я пропускайте  Party!!!

# 213
Момичета,

при мен ту се появяват ту изчезват. Сега ги усещам, а понякога усещам и една придърпваща болка ...  Как е при вас ??

Аз също чувствам понякога но ми казаха да пия само но-шпа
усещам че ми се случва при по силна умора или стрес не знам дали има връзка ама така си го чувствам Simple Smile
не мога да определя интервал да кажем на два три дена може би свива ме и ме отпуска след няколко минути

# 214
Момичета,

Аз също чувствам понякога но ми казаха да пия само но-шпа
усещам че ми се случва при по силна умора или стрес не знам дали има връзка ама така си го чувствам Simple Smile
не мога да определя интервал да кажем на два три дена може би свива ме и ме отпуска след няколко минути

Записах си час при доктора за довечера, защото той каза, че ако е от време на време няма проблем, но ако е постоянно , тогава не е нормално Sad . Стискайте ми палци Sad

# 215
Мен също ме наболява. А миналата ми бременност по това време имах доста силни болки, особено нощем. Сега дори съм си вързала пуловер на кръста, че и там ме наболява. Било от разтягането и разместването.

# 216
Много благодаря на всички за бързата реакция, успокоихте ме твърдо особенно за статията довечера ще я преведа на мъжа ми да му олекне и на него на душата.
Мене все по-рядко ме боли, обаче ми се гади през целия ден на периоди, или ми се гади или треперя от глад без значение кога съм яла.
Имам още един въпрос: за гаденето и физическото неразположение някак бях подготвена, ама за депресия и чиста шашавост не бях. И вие ли сте толкова ненормално чувствителни? Аз рева за най-малката глупост и си въобръзявам неща дето горкото ми момче изобщо не си и помислило да ми каже.

# 217
И вие ли сте толкова ненормално чувствителни? Аз рева за най-малката глупост и си въобръзявам неща дето горкото ми момче изобщо не си и помислило да ми каже.

От хормоните й - пожелавам му търпение на твоето момче Wink

# 218
Рецепта предполагам няма добре, че е разбрано момчето, пък и има приятели, които вече са минали по този път и го съветват да търпи, пък и го окуражават, че и по-лоши случаи имало от мен.

# 219
Рецепта предполагам няма добре, че е разбрано момчето, пък и има приятели, които вече са минали по този път и го съветват да търпи, пък и го окуражават, че и по-лоши случаи имало от мен.

Наистина няма рецепта Simple Smile , но опитай да излезеш от стаята преди да се развикаш за някоя дреболия ...

# 220
Видях, че и ти си питала за море, но никой не е отговорил за нас  в начална фаза дали е безопасно да ходим на море. Аз твърдо реших да отида, и да се насладя на морето само без рискове.

# 221
Видях, че и ти си питала за море, но никой не е отговорил за нас  в начална фаза дали е безопасно да ходим на море. Аз твърдо реших да отида, и да се насладя на морето само без рискове.

Ще питам доктора днес и ще пиша какво ми е отговорил ...

# 222
  • Пловдив
Radostche успех при доктора и да докладваш-че вупроса за морето живо ме интересува Laughing

# 223
Radostche успех при доктора и да докладваш-че вупроса за морето живо ме интересува Laughing

меги, а ти ходи ли на лекар вече Simple Smile

# 224
  • Пловдив
Не съм ходила мисля към 13-14 юли чак да ида-личния ми каза така.За никъде не бързам все пак трябва 40седмици да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт