Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да изпитвате болки ниско в корема, отляво и отдясно през 6-та седмица на бременността?
Какви са нормалните симптоми на болки в яйчниците по време на бременност?
Какви са препоръките по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да изпитвате болки ниско в корема, отляво и отдясно през 6-та седмица на бременността?
Да, слабите тъпи болки, подобни на менструални, са често срещани в началото на бременността. Въпреки това, ако болката се засили или стане постоянна, препоръчително е да се консултирате с вашия гинеколог. Ако имате някакви притеснения или необясними усещания по време на бременност, винаги е най-добре да потърсите съвет от вашия лекар.
-
Какви са нормалните симптоми на болки в яйчниците по време на бременност?
-
Какви са препоръките по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните дози за приемане на лекарства като Utrogesta, No-spa и фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са причините и признаците на спонтанен аборт?
. Не си спомням давността каква беше, три ли, шест ли месеца... Все пак, опитай!
Аз направо си им казах, че не смятам за редно пак да ме бодат
. И аз така със спонтанния, само че в 11 седмица. Все още не смея да се зарадвам, макар че минаха повече от две години... Иначе трябва да съм в 7 г.с. и още нищо не е ясно (а -- пия и аз Utrogestan). Но на теб, Иве, ти давам надежда, щом си чула тоновете. Това е най-добрия знак!
Пък и вече не те боли корема...
Утре сме на чичо доктор надявам се да се хванат тоновете на бебо и всичко да е наред. Засега нямам оплаквания, дори не усещам промяна. Леко и безпроблемно бременеене на всички пожелавам и здрави бебета догодина.

. Изписаха ми сироп за бременни на Hipp и фолиева (пия я профилактично вече 3 месец). За сега нямам никакви болки, гадене, апетита си е като преди, само нещо като замайване следобед и нови сутиени, че изведъж ми отесняха
Ох, как се радвам, че ви има