Хайде февруарки. Смело напред

• 14 987
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
Кармелита стискам палци всичко да е наред сигурна съм че е така
Целувки от мен и кураж Simple Smile)

И на мен не ми пука дали дебела или слаба искам здраво и хубаво бебче
Снощи сънувах странен сън
че съм родила две момченца еднояйчни близнаци едното беше много хубаво другото не Sad
кърмех ги и им сменях памперсите бесхе много реално какво ли значи .... утре съм на гинеколог и шще я питам дали може да са две или е рано да се каже ?

# 136
Може  би е  раничко....Ама  ти да разказваш утре, ей  Wink  bouquet

# 137
И аз се включвам Simple Smile термина ми е на 11.02.07 . поздрави на бъдещите мами.

# 138
  • offshore & overseas
Момичета, все пак сигурно е редно да се качи някое и друго килце   261uu Особено пък тия, дето са безобразни хилавелници  smile3533 Жени сме и организмът ни се подготвя по много начини за износването на бебето -- един от тях са килограмите... Но кое е в норма и кое не -- има много противоречиви мнения. Някои казват, че до 18-20 кг е ОК. Други отсичат, че дори 15 са много, но то си зависи от структура и така нататък. За свалянето също съм чувала най-разнообразни истории -- едни свалят бързо, други с години не могат. Май всичко това си е до ген и, както има една приказка, до кокал. Мойта мама, например е качила 12 кг. с мен и не помня колко със сестра ми, но пак някъде толкова. Имам и познати, които качиха към 20-20 и нещо.... smile3501А, другото важно е и възрастта. Колкото по-възрастна е мамата, толкова повечко кила трупва по принцип. Има го това, че момчетата се носят по тежко и мама погрознява и надебелява (грубичко е, ама то си е така). В крайна сметка, не знам кое е истина и кое са спекулации. Аз съм на принципа, че промените, които настъпват в даден организъм са строго индивидуални и неповторими, но е хубаво да има места като това, за да ги споделим и да сравним едно-друго. Дано със сигурност да разберем колко ще качим, свалим и тъй нататък. Бременността ни да е хубава и безпроблемна!! newsm10 Важното е да сме здрави и доволни, бебчетата тоже  smile3504
И една клюкина -- някъде из жълтата преса, но не помня къде, четох, че Виолета Здравкова при бременността си качила 30 кг. -- това бяха нейни думи, ако може да се вярва на изданието.
Като заговорихме за тези неща, чували ли сте поверието за връзката между пола на бебето и либидото на бъдещата мама. Логиката е следната: ако е момиче, желанието за секс се засилва (стават две жени stork-girl), а ако е момче желанието намалява (все пак, мъж има вътре stork-boy)

# 139
Здрасти! Как се чувстваш? На мен ми е едно повръщащо...и като зеленчук...все  се изморявам....Ама  пък  апетит имам да му се не  види Simple Smile

Същата работа , гади ми се и постоянно съм гладна, като хапна ми олеква и после пак се започва, дано да премине по-скоро

# 140
Мяуче, а ако имаш невероятно желание за секс и се роди момче... може да е бисексуално smile3511

Гадинка съм.

# 141
Казват , че поне  до  3-тия  месец....ако имаме  късмет  Mr. Green
ти си  за  11-ти?  Значи ти водя  с  1  ден, ама  знае ли човек  Twisted Evil
Та  добре дошла, Радостче!  Много радост и леко бременеене    bouquet

# 142
Мяуче, а ако имаш невероятно желание за секс и се роди момче... може да е бисексуално smile3511

Гадинка съм.

Та  се замислих  как ли е  било с  майката  на  Евгени Минчев, а? Laughing Grinning Laughing

# 143
Зле,  носил й е колиетата...
За чорапите и жартиерите няма да споменавам smile3505

# 144

Не  споменавай  и желанието за нестандартен  секс.......респ. анален Mr. Green

Лелеееей как се отплеснахме  Grinning

# 145
  • offshore & overseas
Ма той не е ли чист педал (да ме извинява) newsm78? Те нали имат разни роли -- един е мъж, друг е жена във връзката. Но Женя ми се вижда женствен, та майка му ще да е била много страстна, докато го е носела  smile3532

# 146
  • offshore & overseas
Да, може и по тоя признак да се гадае пола (и сексуалните наклонности) на бъдещото бебе, ма дай да не се разпростираме, че край няма да има hahaha

# 147
  • offshore & overseas

О, някой тук намеква за инцест, комай  luvbed

# 148
Мдааа, я да се кротнем, че майтап, майтап , ама после да няма  smile3511

С дамско облекло и бижута... така се издокарват и майка им не може да ги познае.
 smile3511
Виждате ли от много лежане до къде стигнах, само глупости редя...

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 16:49 от karmelita

# 149
момичета , я аз да попитам , някоя от вас знае ли дали е възможно да си взема болнични от личния лекар така с това гадене?И как става номера ако изобщо е възможно?

Общи условия

Активация на акаунт