Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 502
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,поръчвала съм доста неща от али и горе-долу ги знам нещата. Има нещо което сега започна да ме притеснява. Ще приложа шотове. Пратката е излетяла на 23 ноември и от тогава инфото не се е променяло. Писах няколко пъти на продавача,отговорите бяха че на системата й е нужно време да се ъпдейтне инфото и че може да има забавяне заради празниците... Е да де,ама това са 15 работни дни вече... Нормално ли е? До сега винаги всичко идва много бързо и относно това нещо,не ми се е случвало до сега.[/img]

80% от всичките ми поръчки (около 50) се водят все още качени на самолета и нищо след това. И си ги получавам без проблем. Прави ми впечатление, че по-евтините продукти са с непроследяема доставка и информацията за статуса им свършва с качването на самолета.
Досега само една пратка не съм получила, но след повдигане ми диспут, парите ми бяха възстановени.

# 136
Нормално е, от есента насам и мои пратки зациклят на етап авиокомпания. Даже и тези с Алиекспрес шипинга се бавят (примерно идват за 20 вместо за 10 дни), а с China Post Registered имах 2, на които се наложи да удължавам защитата няколко пъти.

# 137
  • София
Имам 3 пратки с такъв статус. От 21-ви, 27-ми и 28-ми. Нито една от тях все още не е пристигнала. Рано е да се притеснявам, въпреки, че се надявах за едната да пристигне преди Коледа. Нормално е за пазаруване от Китай. Дано другата седмица да се пораздвижат!

# 138
Днес получих пратка , която я проверявах сутринта и си беше в Сингапур !Вече и  на тия тракинги нямам вяраЧ

# 139
---------------

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 16:32 от musicdoubl3

# 140
Нормално е, от есента насам и мои пратки зациклят на етап авиокомпания. Даже и тези с Алиекспрес шипинга се бавят (примерно идват за 20 вместо за 10 дни), а с China Post Registered имах 2, на които се наложи да удължавам защитата няколко пъти.
Здравейте как се удължава защита на пратка?

# 141

# 142
Съобщение до продавача "Due to shipping delays, please extend delivery date by ?? days." Кликането по линковете води до същият резултат.

# 143
  • София
В друга тема прочетох, че за пратките, идващи в пощата, вече не се праща известие, трябва да се иде на място и да се проверява дали е пристигнала. Някой от вас скоро получавал ли е известие за пратка от сайта, да сподели така ли е?

# 144
  • Варна
Здравейте, имам един ордер от продавач - червена рокля с размер XS, с една презрамка до коляното. Тракинг номера показва, че на 30.11.18 е получен в София, ПК 1475. Вчера получих пратка с моя адрес в която има 2 други рокли. Моля, ако някой е получил моята пратка, а е поръчал друго да ми пише.

# 145
В друга тема прочетох, че за пратките, идващи в пощата, вече не се праща известие, трябва да се иде на място и да се проверява дали е пристигнала. Някой от вас скоро получавал ли е известие за пратка от сайта, да сподели така ли е?
Различните клонове имат различна практика. Вие питайте служителките във вашия клон. Тука няма да получите отговор дето ви върши работа. Някой клонове призвъняват на телефона на пратката други носят на място непрепоръчаните трети оставят бележка за всички.

# 146
Здравейте, имам един ордер от продавач - червена рокля с размер XS, с една презрамка до коляното. Тракинг номера показва, че на 30.11.18 е получен в София, ПК 1475. Вчера получих пратка с моя адрес в която има 2 други рокли. Моля, ако някой е получил моята пратка, а е поръчал друго да ми пише.
ами ако този другия е в Албания
отваряй диспут поне за някаква част от сумата

# 147
  • Варна
Диспутът си върви от 4 дни. Опитвам се да си намеря роклята, ако търговецът е разменил двете пратки. Другият купувач също може да изкара късмет с двете рокли.

# 148
  • София
Както писах преди известно време поръчах два броя детски смартфон часовници Q90 Q80 GPS Phone Positioning Fashion Children Watch 1.22 Inch Color Touch Screen SOS Smart Watch PK Q50 Q60 Q730 Q750 V7K A6
 https://s.click.aliexpress.com/e/bqxdZ1lA
В един момент изобщо не пишеше датата, на която са изпратени. Питах китайчето и то Каза,че имали проблем с номера на пратката...веднага се ъпдейтна. Тъкмо си мислех кога ли ще ги дочакам, нарочно ги поръчах октомври да дойдат преди Коледа със сигурност...и изведнъж на 3-ти декември получавам в пощенската кутия листче написано на ръка да ида до пощата...ама толкова грозно написано. Отидох и не само часовниците, а и една друга пратка получих.
Часовничетата работят чудесно, тествала съм ги само, има леко отклонение в позиционирането, но иначе се чува прекрасно.
Питането ми е следното...остават още 4 дена, аз все още не съм натиснала, че съм ги получила. Може ли да не оставя коментар, а сега като ги подарим на Коледа и ги понасят тогава...

# 149
Здравейте,
Времето за обработка на една от поръчките, които направих изтича след 2 часа. Писах няколко пъти на продавача. Явно не говори английски, защото отговорите нямат никакъв смисъл (като преведени с Google transl.) Ето какво ми е написал:
Hello friends, I am sorry, 3D needs customization. If the customization is successful, the warehouse will help you with the delivery, which will bring you trouble. I wish you a wonderful day.
Искам да попитам: 1.сайта взел ли ми е пари за тази поръчка?
2. Ако я откажа ще ми върнат ли парите и в какъв срок?
3. Имам активна опция да удължа срока за обработка от доставчика....
4. Какво става, ако изтече времето за обработка и аз не съм реагирала?
Много благодаря за бързите отговори.

Общи условия

Активация на акаунт