Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 530
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Срокът за обработка можете да увеличите вие. Ако не го направите след изтичане на срока поръчката ще бъде затворена и ще ви върнат парите.

# 151
Благодаря ви за бързата реакция! Хубав ден!

# 152
Получавам вече няколко пратки -разни бижута -цвета е различен от поръчания .
Дреболии и не са скъпи .При първата объркана си казах -нищо,голяма работа ,ама вече почвам да се дразня.
Не искам да се заяждам с продавачите ,но аз съм поръчала точно определен цвят ,а идват с друг.
Как е редно и правилно да постъпя .

# 153
  • София
Здравейте, чакам няколко пратки от Китай, днес получих имейл, че едната ми пратка е доставена вчера, съответно аз не съм я получила, погледнах в проследяването и видях, че е доставена в гр.Добрич, а аз съм от София.
Писах на БГ Пощи и получих веднага отговор от тях, че пратката с въпросния тракинг номер си е доставена на точния адрес и човек в гр. Добрич. Писах на продавача за случилото се,  копирах и текста от БГ Пощи и сега чакам отговор. Между другото се поразтърсих в темата и попаднах на такива случаи от миналата година.
Искам да попитам, връщането на парите, защото това поисках от продавача, тъй като пратката беше предвидена за подарък за Коледа, може ли да се осъществи без да повдигам диспут или това е задължително условие?
Благодаря

# 154
Получавам вече няколко пратки -разни бижута -цвета е различен от поръчания .
Дреболии и не са скъпи .При първата объркана си казах -нищо,голяма работа ,ама вече почвам да се дразня.
Не искам да се заяждам с продавачите ,но аз съм поръчала точно определен цвят ,а идват с друг.
Как е редно и правилно да постъпя .
може да искаш част от сумата

# 155
Здравейте, чакам няколко пратки от Китай, днес получих имейл, че едната ми пратка е доставена вчера, съответно аз не съм я получила, погледнах в проследяването и видях, че е доставена в гр.Добрич, а аз съм от София.
Писах на БГ Пощи и получих веднага отговор от тях, че пратката с въпросния тракинг номер си е доставена на точния адрес и човек в гр. Добрич. Писах на продавача за случилото се,  копирах и текста от БГ Пощи и сега чакам отговор. Между другото се поразтърсих в темата и попаднах на такива случаи от миналата година.
Искам да попитам, връщането на парите, защото това поисках от продавача, тъй като пратката беше предвидена за подарък за Коледа, може ли да се осъществи без да повдигам диспут или това е задължително условие?
Благодаря
може да е объркал тракинга
изчакай си времето и 3 дена преди края си искай парите - грешен адрес

# 156
  • София
Благодаря,  така ще направя, имам 8 дена,  иначе все още нищо не ми е отговорил на съобщенията.

# 157
Аз съм пускала диспут в такъв случай,без да чакам да изтече времето. Прилагам снимки,че е доставена на различен адрес и ми върнаха парите веднага. А стоката не пристигна.

# 158
  • София
Пратил ми е съобщение, че е удължил защитата и да чакам търпеливо, сега виждам, че датата за диспут е 18.01, погледнах и снимката, която направих на екрана и пак е тази дата, може би съм се объркала, но сякаш вчера пишеше 8 дена краен срок. Иначе пише срок на доставка 15-37 дена, реално днес сме 31 ден от направата на поръчката.
Мислите ли, че е добра идея да му пиша, че ще изчакам до 29 декември /идеята ми е ако евентуално дойде нещо на 27-28, защото е подарък и ще ми трябва за НГ/ и ако не го получа ще отворя диспут, да си знае, защото ако е объркал адреса и е реши да го праща пак, за мен няма особено голям смисъл или да не се занимавам с глупости и да постъпя като Anyyyone и направо да ми връща парите. Само исках да попитам какви снимки си изпратила, аз имам от бг пощи проследяването, дали е достатъчно?

# 159
Ами да,излезе ми,че е доставена в друг град. Снимах го и снимах и моя адрес,за да се види,че са съвсем различни. Доста бързо реагира продавача и ми върна парите. Те си знаят,че правят шмекерии с тракинг номерата и не се правят на интересни.

# 160
  • София
Благодаря,  май така ще направя, тъкмо се зарадвах за другата ми пратка от същия търговец,  че вчера беше в районен център София и хоп днес ми излезе, че се подготвя за доставка в Банкя,  а аз не живея там. 

# 161
  • София
Пратката ми пристигна. Как да информирам подателя да си усвои парите?

# 162
Отиваш на поръчките и натискаш Gonfirm Goods Received. После ще ти даде възможност и да оставиш коментар и да оцениш покупката (а също и снимки може да прикачиш).

# 163
  • София
Извинете, къде са тези поръчки, това ми е първото пазаруване от там... Не се ориентирам нещо... Disappointed

# 164
Извинете, къде са тези поръчки, това ми е първото пазаруване от там... Не се ориентирам нещо... Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт