Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 55 076
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Няма кой да ти отговори. Всички Китайци ще са пияни близките дни  Mr. Green

тогава да иска цялата сума, ако неотговории на диспута - е в нейна полза

# 406
Няма кой да ти отговори. Всички Китайци ще са пияни близките дни  Mr. Green
тогава да иска цялата сума, ако неотговории на диспута - е в нейна полза
И в алито празнуват и ще отсъдят селед празниците като изтезнеят. Това е сигурно. Зачестиха отсъжданията връщане на парите само след връщане на стоката. Това също е сигурно. Другото каквото успее да докаже купувача в диспута. Свършиха времената, когато за щяло и нещяло връщаха цялата сума. Да дадат други рецепти, но аз гаранция не мога да дам.

# 407
Знаете ли дали купувача може да удължава срока за доставка и как става това? Имам непристигнали стоки с изтичащи срокове а сега като са в почивка няма да могат да ми ги удължат. Не искам да пускам диспути след като нашите митници и пощи се мотат.

# 408
Знаете ли дали купувача може да удължава срока за доставка и как става това? Имам непристигнали стоки с изтичащи срокове а сега като са в почивка няма да могат да ми ги удължат. Не искам да пускам диспути след като нашите митници и пощи се мотат.
Due to shipping delays, please extend delivery date by 00 days.
Този текст се изпраща като съобщение до продавача щом натиснете линк-а за удължаване в страницата на поръчката. За мобилното няма такъв линк копитате текста и го пращате като съобщение на продавача. Не пропускайте да оправите броя дни.

# 409
Due to shipping delays, please extend delivery date by 00 days.
Този текст се изпраща като съобщение до продавача щом натиснете линк-а за удължаване в страницата на поръчката. За мобилното няма такъв линк копитате текста и го пращате като съобщение на продавача. Не пропускайте да оправите броя дни.
Извинявам се но не видях къде е точно този линк на компютъра в поръчката където да удължа срока. Бихте ли ми помогнали какво пише?

# 410
  • Пловдив
Днес са ми пристигнали мечетата и сега се залавям да си ги украсявам с розички .

# 411
  • Пловдив
Днес са ми пристигнали мечетата и сега се залавям да си ги украсявам с розички .

https://www.aliexpress.com/item/Vvsoo-1pc-150mm-200mm-Modeling-P … .0.5fe64c4dHjRkbA

Сега чакам и сърца .

# 412
Интересни са! Чудех се за какво служат тези розички, а то какво било Simple Smile
Аз пък поръчах 4-5 дреболии през уикенда и до сега само едно е изпратено... Мислех да не поръчвам в този период, но не успях да се стържа...

# 413
Извинявам се но не видях къде е точно този линк на компютъра в поръчката където да удължа срока. Бихте ли ми помогнали какво пише?

Ограденото със синьо. Когато човек не е на ти с англиския (или руския) надписа щему извади очите, но той пак няма да го види. Ще ви разиграват като последните идиоти тези от съпорта ми се струва. Рано или късно ще стигнете до тях и ще ви оскубят яко. Дано да се спрете навреме.

# 414

https://www.aliexpress.com/item/Vvsoo-1pc-150mm-200mm-Modeling-P … .0.5fe64c4dHjRkbA

Сега чакам и сърца .

Споделете и крайния резултат. Изглежда интересно. Мисля, че ще се получи много сладурско.

# 415
  • Варна
А с какво се залепят розичките?

# 416
  • Бургас
мисля че не се лепят

# 417
Някой от вас дали е поръчвал имитация на Лего? И дали е останал доволен.Тези дни търся Лего за момче но ми излизат предимно за момичета.

# 418
  • Пловдив

Сега чакам и сърца .

Споделете и крайния резултат. Изглежда интересно. Мисля, че ще се получи много сладурско.

Дааа, като го направя ще споделя .
Залепят се с топъл силикон .
От долу се режат стъбълцата с ножица или клещи( малки ),може и да се издърпат с въртеливо движение .
Вчера вечерта бая резах и дърпах ,а когато имам време ще го направя .

# 419
  • София
Здравейте,интересувам се от бижутата тип Pandora по точно имате ли си търговец от който да пазарувате и сте доволни?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт