Пазаруване от Aliexpress.com 55

• 54 992
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
mimeime  ти да не се опитваш няколко поръчки да ги платиш наведнъж?  Обясни така ли е. Ако тези поръчки са от различни магазини, няма как да стане.
Това твърдение не е вярно. Може да се плати на веднъж няколко стоки от няколко магазина на различни търговци. От компютъра става като махнете това дето няма да се пазарува на дадената стъпка исе плати с "pay all ..." от мобилното като се "чекнат" квадратчетата пред стоките. Тези дето пазаруват от компютър го знаят и набелязаните стоки ги зареждат в любими, а не всичко в количката.
Повтарям пак НЯМА ограничение да се плати само стоката от един търговец/магазин. Единственото ограничение е в компютъра, когато плащаш не можеш да напълниш количката с 50 стоки от 20 търговеца и да плащаш избирателно както в мобилното. В компютъра плащаш или магазин по магазин или всичко в количката.

# 601
Днес изтече срока за доставка на една от поръчките ми, но нещото (медальон) не идва. Сутринта писах на продавача да удължи срока, но до сега не ми е отговорил. Какво да правя; според вас, до кога да го чакам?

# 602
Днес изтече срока за доставка на една от поръчките ми, но нещото (медальон) не идва. Сутринта писах на продавача да удължи срока, но до сега не ми е отговорил. Какво да правя; според вас, до кога да го чакам?
Щом е изтекъл срока имате 15 дена да отворите диспут. Мърлявите продавачи пращат стоките 10-15 дена след като са дали номера. Проверете проследяването и вижте колко дни е разликата между статуса получена електронна информация (първи статус) и следващия (подаден пакет в пощата). При големи разлики 5-10 дена има резон да почакате 5-6 дена иначе няма какво да го бавите.
Пощите в БГ доставят до 60 дена от датата на подаване на пакета т.е. може да си "гушкат" пакетчето и да го пуснат на 58ми ден. Ей така от любов към клиента. Simple Smile

# 603
  • Люлин
mimeime  ти да не се опитваш няколко поръчки да ги платиш наведнъж?  Обясни така ли е. Ако тези поръчки са от различни магазини, няма как да стане.
Това твърдение не е вярно. Може да се плати на веднъж няколко стоки от няколко магазина на различни търговци. От компютъра става като махнете това дето няма да се пазарува на дадената стъпка исе плати с "pay all ..." от мобилното като се "чекнат" квадратчетата пред стоките. Тези дето пазаруват от компютър го знаят и набелязаните стоки ги зареждат в любими, а не всичко в количката.
Повтарям пак НЯМА ограничение да се плати само стоката от един търговец/магазин. Единственото ограничение е в компютъра, когато плащаш не можеш да напълниш количката с 50 стоки от 20 търговеца и да плащаш избирателно както в мобилното. В компютъра плащаш или магазин по магазин или всичко в количката.
netman71 благодаря за тази информация. Изказал съм се неподготвен. Добре, че се намеси, че иначе щях да заблудя доста хора. Това не го знаех за плащане накуп. Въпреки всичко аз предпочитам да си плащам поотделно за всяка стока, това си е мое решение все пак.

# 604
Здравейте,
Искам да си купя прахосмукачка робот и съм се спряла на модел. В темата за роботите ми показах наледно, че мога да филтрирам по страна на изпращане, за да няма мито и ддс тук. И в този филтър можеш да избираш ship from съответната държава, и после по цена и отзиви.
При мен обаче този филтър просто липсва - има ли някакъв специален начин по който се вижда?
С хром съм.
Извинявам се ако е дискутирано, на 1ва страница не го намерих.

# 605
  • Бургас
като се правят опити за плащане които е възможно да не минат по ваша вина, не се купува стока от търговец, защото трябва да се откаже после или ако няма плащане до 3 дена имате санкции - всичко това влияе негативно върху рейтинга.
Затова го правете с купон, примерно от 1 долар
https://www.aliexpress.com/store/product/US-1-AliExpress-Pocket/ … .0.36cd3382UBHXzE

# 606
Ха, моят продавач не пожела да отговори - тъкмо отварям да видя номера за проследяване и видях, че той тихомълком е увеличил срока за доставка с един месец....

# 607
Ха, моят продавач не пожела да отговори - тъкмо отварям да видя номера за проследяване и видях, че той тихомълком е увеличил срока за доставка с един месец....
Това увеличение не блокира диспута. Диспут "пратката е в транзит срока на защита изтича" можете да отворите по всяко време след изтичане на първите дни защита. Обикновенно са 60, но е имало случаи да дадат само 35 и дле това да удължат, на 36 тия можеше да се прави диспут, когато са 60 на 61вия. За препоръчани (R*) няма защита и може да се отваря по всяко време.
Въпреки всичко аз предпочитам да си плащам поотделно за всяка стока, това си е мое решение все пак.
Моля. Не съм искал да прозвучи като задължение. Явно банката ви е ларж и пуска неограничен брой транзакции. Дано не ви се смени банкера с някоя скрънза и да сложи лимит. Wink

# 608
Моите си бяха 60 - сега с тези, доставката ще стане 3 месеца...

# 609
  • София
А къде се намира стоката? Ако не е в България, директно отваряй диспут

# 610
Не е тук, тъкмо това гледах (на няколко сайта, за всеки случай). Пише: изпратена от Китай, местонахождение - неизвестно...

# 611
  • Бургас
Явно банката ви е ларж и пуска неограничен брой транзакции. Дано не ви се смени банкера с някоя скрънза и да сложи лимит. Wink

всяка банка има лимити моята са 20 - за 24 часа / 80 за седмица

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 17:38 от musicdoubl3

# 612
Моите си бяха 60 - сега с тези, доставката ще стане 3 месеца...
Нямате грижа на 61ви ден диспут може да направите със сигурност. Вече веднъж упоменах какво може да ви спре да направите диспут веднага. Няма какво да му се чака. Нормално пакетите не закъсняват 60 дена и после още 15 дена та да го мислите диспута. Пакета е в ненормално състояние пък кой е виновен да се оправят продавача и пощите.

# 613
Писах им пак, за да ги питам какво става. Лошото е, че не мога да си спомня преведени ли са парите от преди два месеца - става дума за дребни пари, а бях напоръчала в един ден много неща от различни продавачи (всичко друго от тогава вече пристигна). Мисля, ако не отговорят, да им пиша лошо ревю и да не се занимавам повече...

# 614
Здравейте, как да процедирам с една поръчка, която първо ми канцелираха, а сега ми пишат, че ако си искам стоката ще трябва да доплатя 0,10 usd допълнителни разходи. Поръчката е на малка сума.

Общи условия

Активация на акаунт