Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 32 296
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Едно, че не може, а и друго - показвайки се като слаб пред останалите, става мишена като лесно преодолим противник. Важно е човек да се заяви по някакъв начин, като Георги примерно - него никой няма да го извика на дуел до финала, сигурна съм. Сетих се също и за Марина - тя пък успя да ги заблуди още в първата игра, случайно или не, че е силна, взе им страха и додрапа до финал, лежейки на фалшиви лаври.  Laughing

# 181
Някоя беше писала, че играта за имунитет ще е с ракия. В такъв случай не виждам как Нури ще го спечели, тъй като не вярвам да пие, поне не и твърд алкохол. Rolling Eyes Следователно, чини ми се той да е мъжкия ратай тази седмица.

# 182
  • Другата България
Едно, че не може, а и друго - показвайки се като слаб пред останалите, става мишена като лесно преодолим противник. Важно е човек да се заяви по някакъв начин, като Георги примерно - него никой няма да го извика на дуел до финала, сигурна съм. Сетих се също и за Марина - тя пък успя да ги заблуди още в първата игра, случайно или не, че е силна, взе им страха и додрапа до финал, лежейки на фалшиви лаври.  Laughing
Значи то остана един Митко и един Симеон, които могат да изпращат на дуели Георги и Роман. Двамата няма как да се изпратят - прекалено близки се, Митко и Дидо и те покрай тях, остават Нури и Симо, и според мен те ще са вечните дуелисти докато са вътре, дано да са повече.
Та от тази гледна точка Дидо и няма кой да го избере за дуел. newsm78
Поне не такъв. Ако добута до края вече няма да има избор.

# 183
Така е, Мери, но останаха прекалено малко хора вътре и не мога да преценя докога и докъде ще се простира приятелската линия.
Ако Нури не спечели имунитет тази вечер и е първи дуелист, като нищо може да избере Дидо или Митко, защото Роман е "зает", а те са останалите най-слаби. Но поне изборът на фермера за ратаи ще е стратегически, докато Дидо си каза снощи, че би изпратил ратаи тези, с които не му е приятно да общува.

# 184
  • Другата България
Да, да, аз нали това писах, Нури ако спечели имунитет, Симо отива ратай.
Ако Нури не спечели /не знам защо мисля, че няма/, то той е ратай и съответно дуелист. И много се надявам да не го удари на достойнство, морал, чест и изказвания от рода на "искам дуел срещу силен съперник, за да се докажа, не избирам слаб и алабалапортокала", а направо да предизвика Митко. Много се надявам това да се случи, ако Нури е на дуел. Щото все пак може и женски да е, въпреки, че не го вярвам, трябва Гошо много да го обработи Романчо, за да изпусне Нури - ако му е паднал на мушката.

# 185
Щото все пак може и женски да е, въпреки, че не го вярвам, трябва Гошо много да го обработи Романчо, за да изпусне Нури - ако му е паднал на мушката.
Никак не ми се вярва, Гошо е най-амбицираният от всички да спечели, едва ли ще навива Роман да прави женски дуел и да си бяга от късмета, както се казва.  Laughing

# 186
  • Велико Търново
Чак сега се включвам аз, и благодаря ти, Ензимче, за труда Flowers Hibiscus
Не можах да гледам в неделя и понеделник, но ви прочетох и ми се изясни ситуацията Wink
На дуела бях за Дидо и ми се щеше да го видя фермер - да покаже има ли, няма ли организаторски умения, как ще подреди задачите...но сега пък ще видим Роман как ще се справи.
От жените смятам, че Роси ще прати ратай и няма да изненада никого, изненада ще е, ако избере друга. Може пък и да се колебае между нея и Христина, ще видим, на Росица ще й трябва имунитет довечера Wink От мъжете - и аз мисля като вас, Нури ще е  - а ако спечели имунитет - Симо.

# 187
  • Другата България
Щото все пак може и женски да е, въпреки, че не го вярвам, трябва Гошо много да го обработи Романчо, за да изпусне Нури - ако му е паднал на мушката.
Никак не ми се вярва, Гошо е най-амбицираният от всички да спечели, едва ли ще навива Роман да прави женски дуел и да си бяга от късмета, както се казва.  Laughing
Абсолютно е така, съгласна съм, но нетърпимостта на Георги към Хриса е доста голяма. Това имах предвид. Да видим кое ще надделее. Laughing

# 188
Аз изобщо не разбрах какви бяха тези инфантилни лиготии на Роман с бастуна🙄и защо Жоро трябваше да спи във фермерската къща,но ...всеки луд с номера си😀😂😂

# 189
Ако Роман е стратег, би оставил Христина вътре, защото тя успешно провокира всички и изкарва наяве най-лошите им черти. Росица не е чак такъв провокатор.
За Жоро е добре да е втори дуелист, затова, ако има избор, би предпочел мъжки двубой сега, отколкото някой да го прати ратай и дуелист на по-късен етап.

# 190
  • Другата България
Аз изобщо не разбрах какви бяха тези инфантилни лиготии на Роман с бастуна🙄и защо Жоро трябваше да спи във фермерската къща,но ...всеки луд с номера си😀😂😂
Laughing Сама си си отговорила - инфантилни лиготии.

Снощи ми направи впечатление, че Росица страни от всички, където и да са се събрали, върши си работата, но не им поднася на акълите и простотиите.

# 191
но нетърпимостта на Георги към Хриса е доста голяма. Това имах предвид. Да видим кое ще надделее. Laughing
Така си е. Роман пък има нетърпимост към Роси. Изобщо... довечера наистина ще бъде интересно.  Laughing

# 192
  • Бургас
но нетърпимостта на Георги към Хриса е доста голяма. Това имах предвид. Да видим кое ще надделее. Laughing
Така си е. Роман пък има нетърпимост към Роси. Изобщо... довечера наистина ще бъде интересно.  Laughing
Според мен, Роман се остава да бъде повлиян от Георги, те се сдушиха много. А и за какво друго ще си спинкат дваминцата, ако ли не, за да си хортуват на воля, когато не е задължително да носят микрофони?! Роман дори ми се струва би избрал   да прати омразната на Жоро Христина ратай, за да му угоди, както и  който и да е друг  мъж - определили, че ще им е полезно стратегически, уж на двамата.

# 193
Привееееет. Абе вие не ходите ли на работа (шегувам се)
Според мен лорд Роман ще прати мъж дуелист, може и да изглежда лигльо и там всичко което писахте, но не е глупав. Да работиш от ранна възраст, значи си видял и научил доста.

# 194
  • Другата България
Аз съм в отпуск, вече споменах. Още малко имам, 4-5 дни, за съжаление.
И аз мисля, че за да угоди на Жоро Роман би изпратил Христина ратайка.
Ама това май го написах вече. newsm78 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт