Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 32 280
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
То и в дуела не ми се видя чак толкова над Сашо.

# 166
  • София

А на Митю, горкия Колобок, жените не му били секси. За сметка на това той пръска сексапил навред  Joy

Мда, всяка вечер припадаме пред екрана от мъжкия сексапил дето го пръска Joy

# 167
Ами ако Дидо толкова си може? Харесва ни, че е уравновесен,  но е една идея по-бавен. И в двете игри нямаше нито стратегия нито тактика, в първата забави товаренето на кантара, във боят над локвата - тактиката на Роман да се отбранява се оказа печеливша. Направи го по-стабилен, а Дидо нападаше, излезе над водата ,а при третия опит скочи и се изви за да не цопне в гадната вода. Карай, така пък Роман сбъдна мечтата си да стане фермер. Mask

# 168
Е, залога беше различен. Единия път, Дидо се бореше за да остане във фермата, където сам признава, че се чувства прекрасно, а втория път- за да е фермер. Според мен му у все тая дали ще е фермер или не. Не му е цел шефското място изобщо😎

# 169
Не съм гледала още, така че бихте ли ми казали кой беше третият кандидат-фермер?

# 170
  • Разпиляна във въображението
Симо

# 171
Аз пак за Хриса.. Simple Smile Щом има зрители, които ѝ съчувстват, които я намират за жертва на жестоките фермери, значи Ванчо и Андрешко са успели с долнопробната си манипулация - ако не симпатия, поне съчувствие да спечели от публиката тяхната любимка - то на фона на другите зверове във фермата.... Ролята на жертва, приета съвсем доброволно от Хриса със самото ѝ връщане, прави другите да изглеждат много черни, нали? Joy Горката, такива усилия да положиш за да се харесаш на хора, които не понасяш, изобщо - да стискаш зъби да  се правиш на какъвто не си, геройство. Очаквам скоро и зрители-симпатизанти да събере Хриса, за финал я готвят според мен, трябват ѝ. Joy

# 172
  • Другата България
И видяхме битка Дидо-Роман , което ме наведе на мисли за степените "мудност". Ако Сашо беше върха в дисциплината 'бавен по рождение" , то Дидо е след него.
Много ме озадачи Дидо как играеше - някак като че ли насила, без никакъв спортен хъс, вяло и без мисъл. Сякаш нямаше желание да стане фермер.  Rolling Eyes
Hug Тъкмо идвах това да напиша. Много, ама много ме е яд на този човек. Мисля, че нарочно го направи, не му се ставаше фермер, не му се носеше отговорност, затова така се изложи. Цепи дървата и пуска в кръгчето, подсказват му отстрани да ги мести в количката като Роман, за да има представа колко са като кг., оня нито чува, нито вижда - продължава да пълни дървеното...нещо. Никой не може да ме убеди, че не беше преднамерено. Crossing Arms А и самия Дидо не е от най-бързите, ама все пак....
Иначе всичко сте казали - и за Роман, и за Митко  Mr. Green Sick /бляк/, и за Христина, и за Гошо - какво да добавя, всички сте прави. Митко горкия толкова го мързи, че ако го болеше пак толкова, вече трябваше да е в реанимация. Но и тази седмица ще отърве, силно, ама много силно се надявам ако Нури е на дуел да го избере него, да не играе по линия чест и достойнство, и "не избирам най-слабия"..., а направо да го праща към Вършец. За пренетциите му към жените пък изобщо няма да отварям дума, още се втрисам при спомена за голото му надиплено тяло, приседнало небрежно на леглото... doh Dizzy Face newsm43
Хриса...ах, Хриса...ами кефя ѝ се. Напълно излишен другарски съд, подобие на този на Росица, напълно нормална нейна защитна реакция. Всичко през "нейната" седмица беше умишлено опозиционнно, уж лежерно, но не точно, целта беше това, което виждаме сега. Както и да се беше държала, каквото и да беше направила, резултатът щеше да е този. И Милена да се скрие някъде с нравоученията и изводите си, дори и да не беше лягала Христина, все тая, същото щеше да е.
За Роман - или добро, или нищо. Сбъдна мечтата си, сега ще му гледаме сеира и изхвърлянията. За него в пълна сила важи максимата "Дай на простака власт и му гледай акъла".
Ратаи според мен Нури/Симо и Роска/Хриса.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 18:16 от Merri_An

# 173
На мен нито ми е симпатична, нито я съжалявам Хриса, но ако не се набива на очи постоянно и другите фермери спрат да я закачат, може и да е по-поносимо положението докато е вътре.

# 174
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не ми е мъчно за Хриса ни най-малко. Пожъна това, което пося. Милена ми стана смешна като й обясняваше къде е сгрешила и завърши много патетично: "Сега ще ме погледнеш в очите и ще разбереш какво ти казвам".  Laughing
Според мен Симеон би се справил по-добре като фермер от Роман, но тенденцията "наш човек на шефския пост" продължава с пълна силна.

# 175
Сашка обаче е голяма хитруша. И според мен - също любимка на продуцентите. Точно стана въпрос по време на изповедите на Хриса пред камерите, че има някои доста лицемерни персони като през това време даваха кадри ту с Александра, ту с Милена и след малко хоп....отново откровения за нелекия живот на Сашето, сълзи и едно такова меланхолично-драматично настроение.
Уж се предложи тя за преговарящ с Хриса, уж щеше да се намесва когато трябва, а накрая ни лук яла, ни лук мирисала. Ама то не й било работа и разбира се виновна за всичко е Христина и мъжете, докъдето й стигнаха топки да им го каже.
Като я гледам и нея колко често опъва фасовете, скоро ще конкурира кака си Миленка. Може даже да им спретнат дуел по надпушване на двечките.

# 176
  • Другата България
Изобщо не ми е мъчно на мен, напротив - забавлявам се. И ми е кеф, че ги дразни.
Нека им, и дано не е ратай и дуелист, да им лази по нервичките още поне две седмици.
Подозирам, че Гошо ще изпочупи всичко съградено досега с нервните си изблици. smile3532

# 177
Не ми е мъчно за Хриса ни най-малко. Пожъна това, което пося. Милена ми стана смешна като й обясняваше къде е сгрешила и завърши много патетично: "Сега ще ме погледнеш в очите и ще разбереш какво ти казвам"Laughing
Според мен Симеон би се справил по-добре като фермер от Роман, но тенденцията "наш човек на шефския пост" продължава с пълна силна.
JoyJoyJoy И аз умрях от смях на това. Същи Кашпировски. Joy И да ѝ го беше нарисувала, пак не успя да вдене. И с останалата част от поста съм съгласна.
Хриса се скара с всеки един човек във фермата поотделно. Като ѝ натриха носа, стана "горката".

# 178
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пипчи, точно! Христина не ги разбра, като й обясняваха къде е сгрешила,  Милена - "Фокус-мокус".  То така се случват нещата....  Laughing

Мери, радвам се, че и ти си забелязала играта на Дидо.  Hug Много му се ядосах и аз. Като не иска да поема отговорност - добре, но така пространно обсъждаше с Митко несправедливия избор на Христина, екзекуция било, безумно било... Ми да беше придал малко смисъл на нещата като стане фермер.  Crossing Arms

Много се надявам тази седмица да не са ратаи пак Роси и Симеон, че направо ги съсипаха тези хора от ратайство и дуели.

# 179
  • Другата България
Да, един недостатък на Дидо намерих - пази се от отговорност. Не желае да я поема, като изпълнител му е по-лесно.
Ама не може все така.

Общи условия

Активация на акаунт